• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeslere günaydıııınnn :54::54::54:hayırlısı olsun canım. en azından bekletmeden geldiler boşuna beklememiş oldun sende. bende rüyamda ikiz bebek gördüm ikiside erkek ti. bide dün eşim benim hamile olduğumu görmüş. ananesi karnıma bakıp kız olacak demiş :26::26::26::26:
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

gunaydın kızlarrr. ruyanda esını hamıle gorurse gercektede hamıle olacagına yada oldugna ısaretmıs cnm ole derler .bnde ruyamda kızımı gordum ve hamıle oldugumu ogrendım Rabbım bi sekılde hıssetırıyor

:9::9::9: Bizde keçiboynuzu pekmezi yemeye başladık :52::52: saat 3 ü beklicez o zaman test için :52::52::52: hayırlısı canım inşallah tutmuştur :49::nazar::nazar:
inşallah canım yaaaa. bu ay olmazsa ramazanda artık o zaman da biraz zor olacak ama olsun mübarek ay sonuçta :34::34::34:
gunaydın kızlarrr. ruyanda esını hamıle gorurse gercektede hamıle olacagına yada oldugna ısaretmıs cnm ole derler .bnde ruyamda kızımı gordum ve hamıle oldugumu ogrendım Rabbım bi sekılde hıssetırıyor
anaaammmm :52::52::52: eşim görmüş beni canım hamile olarak. ben ikiz erkek bebek gördüm ama bebekler benim değildi. kimindi bilmiyorum. öyle gördüm işte :26::26::26::26:
kızlar karnım çok ağrıyor kırmızılara söyleyinde gelmesin yaa :47::47::47: gelecekse 9 ay sonra bebiş gelsinnnnnn:emir_bebek:

ben döverim onlarııııııııı :47::47::47::47::47:

evet sevilayıma katılıyorum bende oğlumu görmüştü iki gün sonra idrarda gördüm ikinci çizgiyi:16::16:

kalp atışları için bi hafta daha bekleyeceğiz

geçmiyor günler esracımmm:50::50:

inşallah canım yaaaa. bu ay olmazsa ramazanda artık o zaman da biraz zor olacak ama olsun mübarek ay sonuçta :34::34::34:

anaaammmm :52::52::52: eşim görmüş beni canım hamile olarak. ben ikiz erkek bebek gördüm ama bebekler benim değildi. kimindi bilmiyorum. öyle gördüm işte :26::26::26::26:

Valla temmuzda olursa evlilik yıldönümümüze denk geliyor tam :16::16::16::16: Bundan büyük hediye olmaz heralde :16::16:

Eşim benide hamile görmüştü karnım şişmiş ki pek rüya görmez :51:

döv akril:47::47:

napıyosunuz fıstıklar??
ben ortalığı topladım markete gittim geldim..
çöreğimi fırına verdim kahvaltı için pişmesini bekliyorum:56::56::56::56::56:

OOOhhh ohh afiyet bal şeker olsun canım....

P.tesi sendromundayız :9::9::9: H.sonu yorgunluğumu atmaya çalışıyorum bir yandanda iş üzerine iş geliyor :47:

OOOhhh ohh afiyet bal şeker olsun canım....

P.tesi sendromundayız :9::9::9: H.sonu yorgunluğumu atmaya çalışıyorum bir yandanda iş üzerine iş geliyor :47:

sağol bebeğim gel beraber olsun:38::38:
bugün pazartesi mi hiçççç haberim yoook der mişim...unut kız sen onu bugün cuma:52::52::52::52::52::52:

canlar günaydın herkese ... 38s .76inci33 kızlar bu ay kısmet olmamış bebek en hayırlı zamanda olur inşallah :))))
Akril canım beni de herkes rüyasında görüyordu ve sonunda rüyalar gerçek olduuu inşallah seninki de gerçek olur

Back
X