- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ayy oynayasımm geldi ama halimmm yok yaaa..ne kolum ne bacağım kalkıyor yorgunluktannn![]()
Hadiii hadi tembellik yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy oynayasımm geldi ama halimmm yok yaaa..ne kolum ne bacağım kalkıyor yorgunluktannn![]()
herkeslere günaydıııınnnhayırlısı olsun canım. en azından bekletmeden geldiler boşuna beklememiş oldun sende. bende rüyamda ikiz bebek gördüm ikiside erkek ti. bide dün eşim benim hamile olduğumu görmüş. ananesi karnıma bakıp kız olacak demiş :26::26::26::26:
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
kızlar karnım çok ağrıyor kırmızılara söyleyinde gelmesin yaagelecekse 9 ay sonra bebiş gelsinnnnnn
![]()
oooo çok güzelcanım kalp atışları he sıradaa bende bi an önce görmek istiyorumm küçücüğümüüü![]()
inşallah canım yaaaa. bu ay olmazsa ramazanda artık o zaman da biraz zor olacak ama olsun mübarek ay sonuçtaBizde keçiboynuzu pekmezi yemeye başladık
saat 3 ü beklicez o zaman test için
hayırlısı canım inşallah tutmuştur
![]()
anaaammmmgunaydın kızlarrr. ruyanda esını hamıle gorurse gercektede hamıle olacagına yada oldugna ısaretmıs cnm ole derler .bnde ruyamda kızımı gordum ve hamıle oldugumu ogrendım Rabbım bi sekılde hıssetırıyor
kızlar karnım çok ağrıyor kırmızılara söyleyinde gelmesin yaagelecekse 9 ay sonra bebiş gelsinnnnnn
![]()
gunaydın kızlarrr. ruyanda esını hamıle gorurse gercektede hamıle olacagına yada oldugna ısaretmıs cnm ole derler .bnde ruyamda kızımı gordum ve hamıle oldugumu ogrendım Rabbım bi sekılde hıssetırıyor
kalp atışları için bi hafta daha bekleyeceğiz
inşallah canım yaaaa. bu ay olmazsa ramazanda artık o zaman da biraz zor olacak ama olsun mübarek ay sonuçta
anaaammmmeşim görmüş beni canım hamile olarak. ben ikiz erkek bebek gördüm ama bebekler benim değildi. kimindi bilmiyorum. öyle gördüm işte :26::26::26::26:
ben döverim onlarııııııııı![]()
evet sevilayıma katılıyorum bende oğlumu görmüştü iki gün sonra idrarda gördüm ikinci çizgiyi![]()
Valla temmuzda olursa evlilik yıldönümümüze denk geliyor tamBundan büyük hediye olmaz heralde
![]()
Eşim benide hamile görmüştü karnım şişmiş ki pek rüya görmez![]()
Gelmeyecekkleerrr
Söyle onlara kapılar 9 ay sonra açılıyor şimdi bebiş var
![]()
inşallah canım yaaaa. bu ay olmazsa ramazanda artık o zaman da biraz zor olacak ama olsun mübarek ay sonuçta
anaaammmmeşim görmüş beni canım hamile olarak. ben ikiz erkek bebek gördüm ama bebekler benim değildi. kimindi bilmiyorum. öyle gördüm işte :26::26::26::26:
ben döverim onlarııııııııı![]()
Geçen ay![]()
döv akril![]()
hadi hayırlısı bu ay verimli olcak inşallaaahhh
:117::117::117::117::117: kırmızılaaarrr go awayyyy
![]()
OOOhhh ohh afiyet bal şeker olsun canım....
P.tesi sendromundayızH.sonu yorgunluğumu atmaya çalışıyorum bir yandanda iş üzerine iş geliyor
![]()