• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah allahım en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize..nasip bu işler ..

yaş olarak erken gibi eleşltiriler..

ama ben kendmi artık hazır hissediyorum ve en önemli faktörün bu oldugnu düşünyorum..yaş 30 olsa psikolojin hazır diilse kaç yazar yani..

ben bundan 2 ay öncesine kadar istemiyodum. gel görki şimdi can atıyorum. yaş falan önemsiz. şartların uygunsa bi bebek hiç fena olmaz :16::16::16:

ay hadi hayırlısı canım benimm:16: inş.bebişin seninledir:55:

inşallah cnm..bu ay sancılarım çok erken başladı,bide göğüs hassasiyetm çok olurdu bu ay pek yok..bunlar kafamı karıştırıyor ümitleniyorum ama hassasiyet daha çok oluyomuş galiba gebelikte..boşuna kafa yoruyorum bekleyemiyorum:1: yoruysizde belirtiler var mı bu ay için umutlu olanınız?

ben bundan 2 ay öncesine kadar istemiyodum. gel görki şimdi can atıyorum. yaş falan önemsiz. şartların uygunsa bi bebek hiç fena olmaz :16::16::16:

2-3 ay öncesine dakar bende düşünmüyordum yaz sonu diyorum sanki hemen olacakmış gibi.... şimdi deolsun diye can atıyorummm :52::52::52::52:

12 Temmuz Saat 12:00 Evrim Aydın Randevu aldım kuzum :46: artık hyrlısı Allahtan :nazar: :1::1::1::1::1::1::1::1:

ayyy hadi bakalım...ben yarın doktoruma yalvarıcam bi daha bakın cinsiyeti belli mi diye...artık bi ay sonrasına alırım randevumu ben:32:sen bi git de bakalım nasıl davranıcak ne olucak anlatırsın ona göre bakayım ben de sühendan mı evrim mi:52:

inşallah cnm..bu ay sancılarım çok erken başladı,bide göğüs hassasiyetm çok olurdu bu ay pek yok..bunlar kafamı karıştırıyor ümitleniyorum ama hassasiyet daha çok oluyomuş galiba gebelikte..boşuna kafa yoruyorum bekleyemiyorum:1: yoruysizde belirtiler var mı bu ay için umutlu olanınız?

canım ilk denememde bende çok belirti yaşadım ne okuduysam bende de oldu... o yüzden kırmızılar gelince de çok üzüldüm.. Fazla stress yappma sakin sakin bekle bence umarım bebişin seninledir. :52::52:

2-3 ay öncesine dakar bende düşünmüyordum yaz sonu diyorum sanki hemen olacakmış gibi.... şimdi deolsun diye can atıyorummm :52::52::52::52:

aynen bende yaaa. ben bi sene daha var diyodum bideee. birden aklımda şimşekler çaktı da o yüzden istiyorum şu anda. yoksa 1 yıl daha beklicektim bideee :52::52::52::52::52::52:

o belirtiler kişiden kişiye değişiyomus canım onları kafana takıpta dinleme kendini boşuna...benim 2 gün geçikti reglim bekliyorum bakalım kısmet... hem yas konusunu asıl benim takmam lazım yaa ben daha 20 yasındayım aboooooooooooww:52: daha büyümedim ki ben

canım ilk denememde bende çok belirti yaşadım ne okuduysam bende de oldu... o yüzden kırmızılar gelince de çok üzüldüm.. Fazla stress yappma sakin sakin bekle bence umarım bebişin seninledir. :52::52:

hepsi psikoljik oluyo işte malesef.. bende çok aceleciyimdir gün say say bitmiyor ay ne kadar zormuş...şimdi kendime gülüyorm bebek düşünmezken en ufak bişeyde hamile kaldım diye korkuyordum ama o kadar kolay değilmiş...

Son düzenleme:

o belirtiler kişiden kişiye değişiyomus canım onları kafana takıpta dinleme kendini boşuna...benim 2 gün geçikti reglim bekliyorum bakalım kısmet... hem yas konusunu asıl benim takmam lazım yaa ben daha 20 yasındayım aboooooooooooww:52: daha büyümedim ki ben

ayyy cnm test yaptın mı inşallah meleğin seninledir...

olsun beraber büyürsünz ya ileriki yıllarda çok gurur verici oluyor genç anne genç bi evlat :) annemden biliyorum o da çok genç anne olmuş 18 yaşındayken ilk bebeği olmuş ve şimdi çok hoşuna gidiyor..

hepsi psikoljik oluyo işte malesef.. bende çok aceleciyimdir gün say say bitmiyor ay ne kadar zormuş...şimdi kendime gülüyorm bebek düşünmezken en ufak bişeyde hamile kaldım diye korkuyordum ama o kadar kolay değilmiş...

aynen şekeriim.. Bende de öyle oluyor en ufak belirtide acaba mı oluyorum.... adet tarihini bekle yumuş tarihini bekle :9::9::9: 9 ay nasıl bekleriz bilmemmm :52::52::52:

Buschy ben 8. haftada gitmiş olucam kalp sesi için yawrummm ahaha bebegim baya büyümüş olacak sanırım gittiğimde :1::1::1::1::1::1::1:

bak canım ben usglerimi koyuyorum sırayla:
baştakinde belli belirsiz sol üstte oval bişey var ya o 5+2de gördüğüm kese ikincideki 7+2de gördüğüm kese üçüncüde 12+2 de artık bebeğim görünüyo...etrafındaki de kocamaaaan kese...

Eklentiler

• $IMG477.webp
    $IMG477.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG515.webp
    $IMG515.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG521.webp
    $IMG521.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 33
bak canım ben usglerimi koyuyorum sırayla:
baştakinde belli belirsiz sol üstte oval bişey var ya o 5+2de gördüğüm kese ikincideki 7+2de gördüğüm kese üçüncüde 12+2 de artık bebeğim görünüyo...etrafındaki de kocamaaaan kese...

ben göremiyoruuummmm :53::53::53::53:

Back
X