önümüzdekı maçlara bakarız artıkkk yapcak birşey yok canımmaynen kuzucumm... ama olmazsada morl bozmak yok tamam mı birbirimize moral veririz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önümüzdekı maçlara bakarız artıkkk yapcak birşey yok canımmaynen kuzucumm... ama olmazsada morl bozmak yok tamam mı birbirimize moral veririz![]()
ayhhh çok sıcak yaaa :97::97::97::97::97:
önümüzdekı maçlara bakarız artıkkk yapcak birşey yok canımm
kayınvalideye o kadar yakın olmak ister miydim????mmmhhh..sanmıyorum ama annem yakın olsun tabi...![]()
Deme öyle deme kayınvalidem de bir tanedir![]()
evleneli ne kadar olmuş bak senin....ben de 2 ay 10 gün olduğunda aldım güzel haberi inşallah senin de öyle olur![]()
Büşra'mmmmmmmmmmmm Sühendan Benderliyi benim içn araştırırmısın kuzum şuan ofisteyim geç geldim ya işleri toplaröaya çalışıyorum bakamıcam lüffeeennnnnnn
![]()
dönmez olsun görmez olsun erdem odabaşı - YouTube
eşimin bana hediye ettiği ilk şarkı. dinlerken ağlamıştım aaaah o günler![]()
valla geçmişi mükemmel!!!!ama yaşlı bi doktor heyecanını kaybetmiş biri değildir umarım kadınlar kulübünde de 2007den beri konuşulan biri..anadolu üni ve uludağ üni tıpfakültelerinde çalışmış zübeyde hanımda çalışmış ve muayenehanesi varmış o zamanlar herkes pek memnunmuş o zamanlar..hatta bi ara bursa genelinde 800 doktor arasından yılın doktoru seçilmiş..doruk hastanesine bu sene geçmiş...hem de evrim gibi ssklılara bakan kısımda çalışıyomuş...deneyek mi diyosun???hem buraya geçtiğini millet duyup başına dolana kadar biz kanka oluruz bu teyzeyle..annemden büyük ama kızım yaaa65 doğumlu
selam kızlar bende geldim,aranıza katılabilir miyimmm
bende bebek istiyorum ...
hoşgeldiiin aramıza.selam kızlar bende geldim,aranıza katılabilir miyimmm
ayy bu klip bi çok şarkıda kullanıldı çok güzel..ve en iyi yakıştığı şarkı da bu![]()
Hooşş geldiiinn şekeriimmm tabikii katılabilirsin.. Hemen can alıcı soruyu soralım;
yaş kaç kaçıncı denemen adet tarihin![]()
hoşgeldiiin yaşın kaç? kaçıncı deneme?
13 TEMMUZA randevu almayı düşünüyorum bu teyzeden mi alsam ki geçmişi prof kadının ne diosunuz gidekmiki ????
hoşbulduukk..
henüz 23 yaşındayım..ilk deneme..sanırım olmadı![]()