• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Büşra'mmmmmmmmmmmm Sühendan Benderliyi benim içn araştırırmısın kuzum şuan ofisteyim geç geldim ya işleri toplaröaya çalışıyorum bakamıcam lüffeeennnnnnn :16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Deme öyle deme kayınvalidem de bir tanedir :16::16:

ben daha anlayamadım da soğuk biraz kapalı kutu yani...ne düşünür bilemezsin...samimiyeti yapmacık gibi geliyo bilmiyorum bakalım zamanla öğrenicez...ama gözlemlediğim kadarıyla eşim de benim annemin yanında daha rahat ve daha konuşkan...:44::44::44:

Büşra'mmmmmmmmmmmm Sühendan Benderliyi benim içn araştırırmısın kuzum şuan ofisteyim geç geldim ya işleri toplaröaya çalışıyorum bakamıcam lüffeeennnnnnn :16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

valla geçmişi mükemmel!!!!ama yaşlı bi doktor heyecanını kaybetmiş biri değildir umarım kadınlar kulübünde de 2007den beri konuşulan biri..anadolu üni ve uludağ üni tıpfakültelerinde çalışmış zübeyde hanımda çalışmış ve muayenehanesi varmış o zamanlar herkes pek memnunmuş o zamanlar..hatta bi ara bursa genelinde 800 doktor arasından yılın doktoru seçilmiş..doruk hastanesine bu sene geçmiş...hem de evrim gibi ssklılara bakan kısımda çalışıyomuş...deneyek mi diyosun???hem buraya geçtiğini millet duyup başına dolana kadar biz kanka oluruz bu teyzeyle..annemden büyük ama kızım yaaa:27:65 doğumlu

valla geçmişi mükemmel!!!!ama yaşlı bi doktor heyecanını kaybetmiş biri değildir umarım kadınlar kulübünde de 2007den beri konuşulan biri..anadolu üni ve uludağ üni tıpfakültelerinde çalışmış zübeyde hanımda çalışmış ve muayenehanesi varmış o zamanlar herkes pek memnunmuş o zamanlar..hatta bi ara bursa genelinde 800 doktor arasından yılın doktoru seçilmiş..doruk hastanesine bu sene geçmiş...hem de evrim gibi ssklılara bakan kısımda çalışıyomuş...deneyek mi diyosun???hem buraya geçtiğini millet duyup başına dolana kadar biz kanka oluruz bu teyzeyle..annemden büyük ama kızım yaaa:27:65 doğumlu

13 TEMMUZA randevu almayı düşünüyorum bu teyzeden mi alsam ki geçmişi prof kadının ne diosunuz gidekmiki ????

selam kızlar bende geldim,aranıza katılabilir miyimmm
bende bebek istiyorum ...
hoşgeldiiin aramıza.:3::3::3::3: yaş kaç kaçıncı denemen batın ne zaman canım.

ayy bu klip bi çok şarkıda kullanıldı çok güzel..ve en iyi yakıştığı şarkı da bu:46::46:

eveeet dimi. şarkıda güzel. ben aslında böyle şarkılar dinlemem hiç ama o dönemler aşk acısı çekiyodum iştee :9::9::9::9::9:

Back
X