• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hos bulduk canım ıylık bebıste ıyı hareket etmeye başladı sen nasılsın senın bebıs nasıl

şükür bende iyiyim rahatlık sürecine girdim sanırım bulantılarım geçti gibi bişey (koku hassasiyeti ve öğürme devam ediyor) ama rahatım enerjikim keyfim yerinde (maşallah :) :nazar:) bebişte iyi sanırım pek bir belirti yok karnımın büyümesi haricinde arada batma oluyor en son geçen hafta bir kıpırtı duydum daha yok :D tembel mi ne?

şükür bende iyiyim rahatlık sürecine girdim sanırım bulantılarım geçti gibi bişey (koku hassasiyeti ve öğürme devam ediyor) ama rahatım enerjikim keyfim yerinde (maşallah :) :nazar:) bebişte iyi sanırım pek bir belirti yok karnımın büyümesi haricinde arada batma oluyor en son geçen hafta bir kıpırtı duydum daha yok :D tembel mi ne?

ıyı masaalh sevındım canım kendıne cok dıkkat et

Benim de bat 28 haziran.ondan 2 gün sonra da memleketlere gidiyoruz allah izin verirse.ah bu kez hayirli haberlerle gitsem....hayali de cok güzel.yoksa yine moral bozuklugu insanlarin sorularindan bunalacagiz.gecende bir özdeyis. duydum tam bizi anlatıyor.YARAMDAN degil de SORANDAN öldüm.işte bu durumdayim.dua bekler ve dua ederim.saglıcakla kalin.:-)

Seninle beraber bi kaç kişi daha var kuzu onlarla aynı dönem bizim bebeklerimiz aramızda hep bikaç gün var sürekli takipdeyim :1::1::1::1::1: sen duymuşmuydun kalp atışını

Ben gittim sadece keseyi görebildim kalp atışlarını bu cuma gidecez o zaman inş acayip heyecanlıyım :) evet gördüm bende bi kaç kişi var hep bi kaç gün var :) bebek patlaması olacak hehehehehehe:)

Benim de bat 28 haziran.ondan 2 gün sonra da memleketlere gidiyoruz allah izin verirse.ah bu kez hayirli haberlerle gitsem....hayali de cok güzel.yoksa yine moral bozuklugu insanlarin sorularindan bunalacagiz.gecende bir özdeyis. duydum tam bizi anlatıyor.YARAMDAN degil de SORANDAN öldüm.işte bu durumdayim.dua bekler ve dua ederim.saglıcakla kalin.:-)

Selam canım üzülme üzüntü stres iyi değil kafana taktıkca işleri daha da zorlaştırırsın inş hayırlı hbrlerle gelirsin Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin :)

Back
X