Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm nasılsınız arkadaslar
kocam gelicek şimdi....hiiiiiiiiiiii evet saat kaç olmuş kocam gelicek evde yemek yok!!!!!
hoşgeldin canımmm nasıl gidiyor nasılsın? bebiş nasıl?
hos bulduk canım ıylık bebıste ıyı hareket etmeye başladı sen nasılsın senın bebıs nasıl
hoşgeldn cnm havalar çok sıcak gidio dikkat et kendine sıcaklarda
hos bulduk canım ıylık bebıste ıyı hareket etmeye başladı sen nasılsın senın bebıs nasıl
şükür bende iyiyim rahatlık sürecine girdim sanırım bulantılarım geçti gibi bişey (koku hassasiyeti ve öğürme devam ediyor) ama rahatım enerjikim keyfim yerinde (maşallah :)) bebişte iyi sanırım pek bir belirti yok karnımın büyümesi haricinde arada batma oluyor en son geçen hafta bir kıpırtı duydum daha yok
tembel mi ne?
Bennn geldimmmmmmmmmmmmmm
Kızlar bebegn kaçıncı hastasında haraketleri hissediliyoki merak ettim bak şimdi :26:
Hoşgeldin canım bizim seninle beraber seyredyo hamilelik :) bende senin gibi meraklardayım :)
canım bebegın hareketlerı 16 veya 20.haftalarda hıssedılır ıkıncı hamılelıkte 13.14.haftalarda hıssedılır
Hoşgeldin canım bizim seninle beraber seyredyo hamilelik :) bende senin gibi meraklardayım :)
Hımmm daa beklicez yani sabahım anne olmak sabır işidir hayırlısında inş :)
Seninle beraber bi kaç kişi daha var kuzu onlarla aynı dönem bizim bebeklerimiz aramızda hep bikaç gün var sürekli takipdeyimsen duymuşmuydun kalp atışını
Benim de bat 28 haziran.ondan 2 gün sonra da memleketlere gidiyoruz allah izin verirse.ah bu kez hayirli haberlerle gitsem....hayali de cok güzel.yoksa yine moral bozuklugu insanlarin sorularindan bunalacagiz.gecende bir özdeyis. duydum tam bizi anlatıyor.YARAMDAN degil de SORANDAN öldüm.işte bu durumdayim.dua bekler ve dua ederim.saglıcakla kalin.![]()