• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çook streslisin sen ya bırak bu belirti arama işini..
bak ben burdan strese girdim seni düşünemiyorum bile:20::20::20:

çalışmalar strese soktu beni :26: eşim okadar ümitliki hergün neredeyse bebişim nasıl diye sorar oldu :1: espirimi yapıyor gerçek mi söylüyor anlamıyorum bazen

bana gene bişey oldu perşembe günü de bu moddaydım hatırlıyo musun:8::8::8: acaba bu bi işaret mi o gün gördüğüm gibi bugün de görücem herhalde kesin!!!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:heeey belki takla atmıştır bebeğim sırt üstü yatıyodur belki şimdi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
bana gene bişey oldu perşembe günü de bu moddaydım hatırlıyo musun:8::8::8: acaba bu bi işaret mi o gün gördüğüm gibi bugün de görücem herhalde kesin!!!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:heeey belki takla atmıştır bebeğim sırt üstü yatıyodur belki şimdi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet kız öyleydin..
bazen seni tanıyamıyorum varya sanki karşımda başka birisi varmış gibi..
hamilelik değişiklik yapıyomuş insanda..
senin hormonlar seni acayip duygusal yaptı.. acaba ben nasıl olurum diye düşünüyorum..

evet kız öyleydin..
bazen seni tanıyamıyorum varya sanki karşımda başka birisi varmış gibi..
hamilelik değişiklik yapıyomuş insanda..
senin hormonlar seni acayip duygusal yaptı.. acaba ben nasıl olurum diye düşünüyorum..

Hasan Yilmaz Salla Salla - YouTube
yok annem ben hep böyleyim bazen çok suskun bazen çok geveze bazen sulugöz bazen hopdiri :27: hamilelikten değil yani...

ben ufaktan hazırlansam mı ki...bi saat vermediler sabahtan doktorcuk hastalardan bunalmadan gideyim en iyisi:52:

Back
X