• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm anladım tatlım:48::48::48:
yoook kız çaktırmayız.. bebişle uyuyup uyanmak nasıl bişey duygularınızı alalım hemen:103:

sormaa yaaa şikayet etmeyim de bu baş dönmesiyle ben sersemledim yaaa baygın baygın dolaşıyorum ortalıkta bulantıdan bebeğin farkına bile varamadım

Son düzenleme:
biliyorum canım ben maalesef yıllardan beri çekiyorum bu sorunu bende aşırı aktif mesane artı sık sık tekrarlayan sistit var bi yılda 5 6 sefer atak geçiriyorum ben alıştım bununla yaşamaya artık ilaç tedavisi bile fayda etmiyor bana nedeninin bilimiyorlar ki gitmediğim doktor kalmadı sorunum o değil ki zaten bebiş sahibi olabilmemi engelllemesin yeter :(çok üzülüyorummmm her ay umutlanıyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum :(

çok iyi bir doktor bulman lazım canım bazı yerlerde okuduğuma göre engelleyebilirmiş... iğne ile falan intihap söktürüyorlarmış... ama yine umutsuz olmamak lazım allahın dediği olur.. Sen bol bol su iç birde günlük pede adetten bitiminden sonra akşamları yatarken acı elma yağı (adaçayı) 'nı zeytinyağı ile inceltip 3-4 damla damlatınca enfeksiyon söktürüyormuş (yumurtlama tarihine kadar) bu ay denemeyi düşünüyorum... Hakkımızda hayırlısı bende enfeksiyon olayını çok kafama takıyorum acaba hala var mı diye :14::14:

Canım idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili ilaç kullandın mı diye sordum ama??????

kullanmadığım ilaç kalmadı ki tatlım ya bu hastalığı yıllardan beri çekiyorum şunu söyliyim artık antibiyotik tedavisi bana fayda sağlamıyor çünkü vücudum alışmış :(

sormaa yaaa şikayet etmeyim de bu baş dönmesiyle ben sersemledim yaaa baygın baygın dolaşıyorum ortalıkta bulantıdan bebeğin farkına bile varamadım

bu günlerde geçecek bebeğim sabret ya nasıl farkına varmazsın.. oyyy o daha kocaman olacak karnında kocaman olacak..
:49::49::49::49:

çok iyi bir doktor bulman lazım canım bazı yerlerde okuduğuma göre engelleyebilirmiş... iğne ile falan intihap söktürüyorlarmış... ama yine umutsuz olmamak lazım allahın dediği olur.. Sen bol bol su iç birde günlük pede adetten bitiminden sonra akşamları yatarken acı elma yağı (adaçayı) 'nı zeytinyağı ile inceltip 3-4 damla damlatınca enfeksiyon söktürüyormuş (yumurtlama tarihine kadar) bu ay denemeyi düşünüyorum... Hakkımızda hayırlısı bende enfeksiyon olayını çok kafama takıyorum acaba hala var mı diye :14::14:

iğne felan nasıl yani canım ben hiç iğne kullanmadım bu konuyla ilgili hep antibiyotik hep antibiyotik....

Testten teste de değişiklik gösterebilir en iyi marka medismart diyorlar ama :26::26::26:

benim test iyi canım. ilk başlarda iyiydi hep silikti. sonra çok koyu oldu bi daha da silikleşmedi. ben onu anlamadım. hala mı yumurtlayamadım anlamadımki :1::1::1::1:

kullanmadığım ilaç kalmadı ki tatlım ya bu hastalığı yıllardan beri çekiyorum şunu söyliyim artık antibiyotik tedavisi bana fayda sağlamıyor çünkü vücudum alışmış :(

iç çamaşırını yüksek ısı da yıka ve yüksek ısıda ütüle canım ve sık sık değiştir... bol bol su... umarın en kısa zamanda hamiş kalırsın

amin canım inş. ya :(ben çok umutsuz yaklaşıyorum çünkü rahatsızlığımın tedavisi yok artık antibiyotikler bile fayda etmiyor :(fakat benim sorum acaba gebe olmayı engeller mi:(ben alıştım yoksa sık sık enfeksiyon geçirmeye :(

canım idrar kültürü yapıldı mı diye sorucaktım ama yapılmıştır herhalde dimi

iç çamaşırını yüksek ısı da yıka ve yüksek ısıda ütüle canım ve sık sık değiştir... bol bol su... umarın en kısa zamanda hamiş kalırsın

inş.canım inş. ya denemediğim şey kalmadı ki dualarınızı eksik etmeyin :(

Back
X