• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karamel sosum hadi bakalım inşallah gelmezler..
ilaykcım çook sevindim aranızın düzelmesine:46::46::46::46::46::46::46:

ay nasıl sinirim bozuldu sabah sabah oturdum ağlıyorum allahım çocuklar acı çekmesin onlara uzanan eller kırılsın üzerlerinde gözü olanların gözü çıksın

boşver canım şimdi sizinde sinirinizi zıplatmıyım sabah sabah bir haber okudum birden karşıma çıktı nette dolanırken canım sıkıldı

boşver canım şimdi sizinde sinirinizi zıplatmıyım sabah sabah bir haber okudum birden karşıma çıktı nette dolanırken canım sıkıldı

allah ıslah etsin tatlım ya ben öylesi haberleri okumama taraftarıyım..
yoksa kendime hakim olamıyorum..

yarın bat kızlar belirtiler var ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum üzülmemek için yarın ola hayr ola diyelim

günaydın kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim beni mrk etmeyin. Dün eşim özür diledi, siniri geçince çok büyük bir hata yaptığını anlamış. Bende iyice üstüne gittim fırsat varken trip attım. ağladı üzüntüsünden sonra kıyamadım barıştık. dünden beri bana yemek hazırlamalar, evi toplamalar , bugün şirket servisine bindirmedi kendi beni bıraktı şirkete akşam istediğim yere yemeğe götürecekmiş. Bir nevi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. hafiften kırgınlığım geçmedi sanırım geçer zamanlar.
sabahta kalktım hafif midem bulanıyor . şimdi günlük sütümü aldım şirkette birşeyler atıştıracağım
siz naptınız herşey yolunda mı? kendinize iyi bakın. gününüz iyi geçsin

çok güzel bi haber bu canım. çok sevindim senin adına:16::16::16:. tribini at tabi ufaktan ufaktan.aklı başına gelmiş ne güzel hatasını anlamış.

Back
X