• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim beni mrk etmeyin. Dün eşim özür diledi, siniri geçince çok büyük bir hata yaptığını anlamış. Bende iyice üstüne gittim fırsat varken trip attım. ağladı üzüntüsünden sonra kıyamadım barıştık. dünden beri bana yemek hazırlamalar, evi toplamalar , bugün şirket servisine bindirmedi kendi beni bıraktı şirkete akşam istediğim yere yemeğe götürecekmiş. Bir nevi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. hafiften kırgınlığım geçmedi sanırım geçer zamanlar.
sabahta kalktım hafif midem bulanıyor . şimdi günlük sütümü aldım şirkette birşeyler atıştıracağım
siz naptınız herşey yolunda mı? kendinize iyi bakın. gününüz iyi geçsin
günaydın canım çok sevindim umarım hatasını iyi anlamıştır da bir daha tekrar etmez..

günaydınnnnn anneciklerrrr ve bebişlerrrr :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

benim kırmızılardan hala ses soluk yok. cumayı sabırsızlıkla beklerken. bu günü perşembe sandığım fakat çarşamba olduğunu giriş imzami atarken anladığım kötü bi gündeyim..:31: inşallah sizler gününüzü güzel gecicirsiniz..

meraa22 senin kırmızılar ne alemde arkideşimmmm :emir_bebek::31:

ohhhhh inşallah gelmez o kırmızılar bebişin seninledir:16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:günaydın kızlar:nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydın bebeğim nasılsın?

hadi inşallahhhhhh bebişin göbüşündedir:52::52::52: günaydın kızlarrrrrrr:54::54:
günaydın tatlım nasılsın?

yarın bat kızlar belirtiler var ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum üzülmemek için yarın ola hayr ola diyelim
inşallah olmazsın canım bebişin göbişindedir de onun belirtileridir:16::16:
herkese günayyyyyyyydıııııııııın bu aradaaaa:16::16::16:
günaydın bebişim nasılsın bakalım?

ooo kimleri görüyorum hemde bu saatte:52: :52:
günaydın tatlım

bebeğiiimmmmmmmmmm günaydınnn:9:geldim hemde kahvaltımı yapıp geldim:1::52::52:az uyudum bomba gibiyim:)))))
hepinizi çooookkkk özledim inanın kızlar.
yeni hamile arkadaşlar var sanırım allah hayırlı uğurlu etsin.
yeni arkadaşlar gelmişler onlarda hoşgelmişler :D
nasılsın tatlım?

olsun çok yakında varlıgından haberdar olcaksın hissediceksin :16: benim bat geldi geçeli 3 gün oldu daha tık yok kırmızılar gelmedi daha dün idrrar testi tek çizgi gösterdi bekliyorum :31: inşallah benimde bebeğim vaardıR:31:

canım hayırlısıyla çift çizgiyide göreceksin bence :16::16::16::16: müjdeli haberlerini bekliyoruuuzzz

günaydın kızlar, nasılsınız?
ben iyiyim beni mrk etmeyin. Dün eşim özür diledi, siniri geçince çok büyük bir hata yaptığını anlamış. Bende iyice üstüne gittim fırsat varken trip attım. ağladı üzüntüsünden sonra kıyamadım barıştık. dünden beri bana yemek hazırlamalar, evi toplamalar , bugün şirket servisine bindirmedi kendi beni bıraktı şirkete akşam istediğim yere yemeğe götürecekmiş. Bir nevi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. hafiften kırgınlığım geçmedi sanırım geçer zamanlar.
sabahta kalktım hafif midem bulanıyor . şimdi günlük sütümü aldım şirkette birşeyler atıştıracağım
siz naptınız herşey yolunda mı? kendinize iyi bakın. gününüz iyi geçsin

aaayyy canıımmm valla aklım akşam hep sendeydi inşallah iyilerdir diye dua ettim hep :16::16::16: çok sevindim öyle davranmasına... sende kırgın olduğunu belli et ama fazla da üzerine gitme :34::34::34: birdaha da böyle şeyler istemediğini belirt al karşına güzelce konuş sakin sakin :29::29::29: Kayınvalidenler geldi mi? haberi verdiniz mi?

günaydınnnnn anneciklerrrr ve bebişlerrrr :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

benim kırmızılardan hala ses soluk yok. cumayı sabırsızlıkla beklerken. bu günü perşembe sandığım fakat çarşamba olduğunu giriş imzami atarken anladığım kötü bi gündeyim..:31: inşallah sizler gününüzü güzel gecicirsiniz..

meraa22 senin kırmızılar ne alemde arkideşimmmm :emir_bebek::31:

günaydınn şekericiimmm senin kırmızılar 9 ay 10 gün sonra gelecek :9::9::9::9: hiiiçç beklemeeee

:nazar::nazar::nazar::nazar:günaydın kızlar:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydıııın canımmm beniimmm :16::16::16::16:

herkese günayyyyyyyydıııııııııın bu aradaaaa:16::16::16:

Günayydınn akrilimmmm :16::16::16:

Ve bütün topiğimize günaydınnnn :16::16::16::16: Bol bebişli günler diliyoruuummm :49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:

bebeğiiimmmmmmmmmm günaydınnn:9:geldim hemde kahvaltımı yapıp geldim:1::52::52:az uyudum bomba gibiyim:)))))
nasılsın tatlım?

Günayyydıın canım afiyet olsun... Bombaaa gibi olmana çok sevindimmmm bizde seni özleddiikkkk :16::16::16::16:

iyiyim fıstığım sen nasılsın bakalım halin keyfin yerinde mi:29::29:

iyi diyeyim iyi olsun tatlım..
dün çok garip bir şey oldu bana; akşam yatakta kitap okuyordum birden kalbim sıkışmaya başladı..gittikçe arttı eşimin yanına gittim telaşlandı beni yatırdı falan sonra soda verdi belki dedi gaz sıkışmasıdır içtim biraz iyi geldi sabah kalktığımda yine aynı sıkışma devam ediyordu..şu anda da çok hafiflemiş bir şekilde var..ne ki acaba:44::44::44::44:

nasılsın tatlım?

ooo maşallah kız ben daha yataktan kalkamadım :37:
aman hep böyle ol tatlım bende seni özledimmm:38::38::38::38:

Günaydıııın canımmm beniimmm :16::16::16::16:
:
nasılsın tatlım:16::16:
iyi diyeyim iyi olsun tatlım..
dün çok garip bir şey oldu bana; akşam yatakta kitap okuyordum birden kalbim sıkışmaya başladı..gittikçe arttı eşimin yanına gittim telaşlandı beni yatırdı falan sonra soda verdi belki dedi gaz sıkışmasıdır içtim biraz iyi geldi sabah kalktığımda yine aynı sıkışma devam ediyordu..şu anda da çok hafiflemiş bir şekilde var..ne ki acaba:44::44::44::44:

o bana da olmuştu geçen ay birden bire oluyo dimi..
ama nedenini anlayamadım..
bak şu da var hamilelerde bu dediğin oluyomuş biliyo musun:49:

Günayyydıın canım afiyet olsun... Bombaaa gibi olmana çok sevindimmmm bizde seni özleddiikkkk :16::16::16::16:
teşekkürler tatlım:)wallaa ablaya kardeş evlendirmek ne zormuş 2 gün kolumu kaldıramadım anca geldim kendime:)nasılsın keyfin yerinde dimi?bat a kaç gün kaldı?
ooo maşallah kız ben daha yataktan kalkamadım :37:
aman hep böyle ol tatlım bende seni özledimmm:38::38::38::38:

ben yatakta oyalanamıyorum uyuyakalıyorum ya ondan kalktım ayağa kocayı yolladım ohh misss hemen pc başına:1::1::1:

slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:

slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:

günaydın canım.geç döllenme olmuş olabilir o zaman çıkmayabilir idrarda.ama stres yaptığın içinde gecikmiş olabilir.allahtan hayırlısı inşallah hamilesindir de bize mutlu haberler verirsin:) 2 gn sonra sabah tekrarla derim ben;)

Back
X