- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
çatlaaaaaaaaaak
deli bu kız yaww![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlaaaaaaaaaak
deli bu kız yaww![]()
Ne demek canımmm hep birlikte biririmize destek oluyoruz burdaaaYine bekleriz aramıza ihmal etme tabii bu sefer müjdeli haberler ile gel
![]()
2 temmuz da hele bi gelmesin test üzerine test 3 temmuzda sağlık ocağındayım
![]()
bayanların %25 i hissedermiş yumurtlayacağı zamanı sanırım öyle birşey okumuştum..Benim vucüdüm şişmez hiçte gecikmez gününde gelir
Tabii bu ay hariç olacak
ara ara görürüm birşeyler
![]()
inşallah görmezsin bu ayve önümüzdeki 9 ay
10una kadar bekleme fikrini beğendim dişini sık bizimle bekle banane![]()
evet canım dun hastaneye gıtcem dıodum ya bu ay hııııccc beklemıodum ama doktor ultrasonda bakalım dedı bosuna bakmayalım yoktur dıorum:)sonrada baktı dedı kesen bıraz buyumus test yapalım dedeı ıdrar testı yaptı orda hemsıreye dıolarkı doktora sole pozıtıf ne ne dedım pozıtıf dedı anlamadım o test sonucu benım mı dıorum hala sok oldum:)))sonra emın olmak ıcınde kan testıde ıstedım pozıtıfmıs canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın rabbım
inşallah görmezsin bu ayve önümüzdeki 9 ay
10una kadar bekleme fikrini beğendim dişini sık bizimle bekle banane![]()
hiiiç acımaaaaaaa
defolsun kırmızılar gelsin bebiiiişşşş![]()
ne güzel vücudunu iyi tanıyorsun ben anlamıyorum yaa.. hasta olacağımı bile çok net kestiremem..
ayyyy masaallah bu kadar cabuk sonuc süper yaaa... tam cıkıcaktım sok oldum![]()
hayırlı olsun canım
sorabilir miyim sat ne zamandı
her zaman sen söylüyordun ya bu sefer ben söyleyeyim dedim
ne var ne var öğrenme işte hem de daha iyi zamanda öğrenmiş olursunKkkkkkiiiiiiiimmmmm bbbbbeeeeennnnn miiiiiiiDoğururum ben 10 temmuza kadar söylemezsem
![]()
ayyy canım kaçırmışım ben diğer arkadaşlardan gördümmHayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı da nasip etsinn
Ne güzel süpriz olmuş sana bakkkk
![]()
en son 20 mayısta olmustum canım ama benımkıde hep gecıkıodu test yapmamıstımda esımın sperm sonucunu gostermeye gıtmıstım aslında soookk oldum:)
walla canım bebek düşünene kadar yumurtlama adet vs herşeyi takip ediyordum vücudumu çok iyi anıdığımı sanıyordum ki öyle korundum düşün.ama nen zaman bebek isteyip dikkatle bakmaya başladım belirtilere o vakit karıştı herşey birbirine...hç ağrım yokken artık hasta olurum diip pedi koyuyordum 2 saatsonra da hasta oluyordum ama şimdi nerdeeeeeeeeebebikim beni paranoyak ve kör yaptı
ECRİNGÜL kuzum özeline atıyorum yorumu içinde iyide var kötü de iyi müjde oğlun olcak![]()
en son 20 mayısta olmustum canım ama benımkıde hep gecıkıodu test yapmamıstımda esımın sperm sonucunu gostermeye gıtmıstım aslında soookk oldum:)
canım hamileliğin ilk günü son adetinin ilk günü kabul edilir döllenme günü değil...gebelik takvimi düzelt bence