• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayanların %25 i hissedermiş yumurtlayacağı zamanı sanırım öyle birşey okumuştum.. :31::31: Benim vucüdüm şişmez hiçte gecikmez gününde gelir :nazar::nazar: Tabii bu ay hariç olacak :27::27: ara ara görürüm birşeyler :52::52::52:

inşallah görmezsin bu ay:52::52::52::52::52: ve önümüzdeki 9 ay:16::16::16::16:
10una kadar bekleme fikrini beğendim dişini sık bizimle bekle banane:19::19::19::19:

evet canım dun hastaneye gıtcem dıodum ya bu ay hııııccc beklemıodum ama doktor ultrasonda bakalım dedı bosuna bakmayalım yoktur dıorum:)sonrada baktı dedı kesen bıraz buyumus test yapalım dedeı ıdrar testı yaptı orda hemsıreye dıolarkı doktora sole pozıtıf ne ne dedım pozıtıf dedı anlamadım o test sonucu benım mı dıorum hala sok oldum:)))sonra emın olmak ıcınde kan testıde ıstedım pozıtıfmıs canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın rabbım

ayyy canım kaçırmışım ben diğer arkadaşlardan gördümm :10: Hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı da nasip etsinn :16::16: Ne güzel süpriz olmuş sana bakkkk :16::16::16::nazar::nazar:

evet o zaman yeniydi topik şimdi tam oturdu..:nazar::nazar:
evet listeyi her zaman güncelliyorum.. bende iyiyim canım şu an regl dönemindeyim bitsin hemen başlayacağım çalışmalara:17::17:bu ay kesin olması lazım yeter artık bu kadar naz dimi ama:1::1:
[/QUOTE]

olurr olurr naz yapar benim iki sene olmadı ya kuzum koca 2sene sabır inşaallah RABBİM isteyen herkeze versin aratmasın sabır versin

ne güzel vücudunu iyi tanıyorsun ben anlamıyorum yaa.. hasta olacağımı bile çok net kestiremem..

walla canım bebek düşünene kadar yumurtlama adet vs herşeyi takip ediyordum vücudumu çok iyi anıdığımı sanıyordum ki öyle korundum düşün.ama nen zaman bebek isteyip dikkatle bakmaya başladım belirtilere o vakit karıştı herşey birbirine...hç ağrım yokken artık hasta olurum diip pedi koyuyordum 2 saatsonra da hasta oluyordum ama şimdi nerdeeeeeeeee:D bebikim beni paranoyak ve kör yaptı :D:D:D

ECRİNGÜL kuzum özeline atıyorum yorumu içinde iyide var kötü de iyi müjde oğlun olcak:D

ayyyy masaallah bu kadar cabuk sonuc süper yaaa... tam cıkıcaktım sok oldum :52: :52: hayırlı olsun canım :nazar: sorabilir miyim sat ne zamandı

en son 20 mayısta olmustum canım ama benımkıde hep gecıkıodu test yapmamıstımda esımın sperm sonucunu gostermeye gıtmıstım aslında soookk oldum:)

hoşgeldin kuzummm bebeişin kocamancana olmuş ısırırım ben o popoyu:D oğlun mu olcak ne:D

ayyy canım kaçırmışım ben diğer arkadaşlardan gördümm :10: Hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı da nasip etsinn :16::16: Ne güzel süpriz olmuş sana bakkkk :16::16::16::nazar::nazar:

evet canımm valla banada cok suprız oldu aksamda lunaparka gıtcektık esım oğlen geldı dıorum hayatım aksam lunaparka gıtcez dımı ama bıze ıkı tane bılet lazım dedım ınanamadı :))9

en son 20 mayısta olmustum canım ama benımkıde hep gecıkıodu test yapmamıstımda esımın sperm sonucunu gostermeye gıtmıstım aslında soookk oldum:)

canım hamileliğin ilk günü son adetinin ilk günü kabul edilir döllenme günü değil...gebelik takvimi düzelt bence

walla canım bebek düşünene kadar yumurtlama adet vs herşeyi takip ediyordum vücudumu çok iyi anıdığımı sanıyordum ki öyle korundum düşün.ama nen zaman bebek isteyip dikkatle bakmaya başladım belirtilere o vakit karıştı herşey birbirine...hç ağrım yokken artık hasta olurum diip pedi koyuyordum 2 saatsonra da hasta oluyordum ama şimdi nerdeeeeeeeee:D bebikim beni paranoyak ve kör yaptı :D:D:D

ECRİNGÜL kuzum özeline atıyorum yorumu içinde iyide var kötü de iyi müjde oğlun olcak:D

Benimde çalışma yapmadan önce çok akıntım gelirdi... O yumurta kıvamında olan da çok gelirdi şimdi 3 aydır sanki azaldı :14::14:

masallah allah kucagına almayı nasıp etsin canım ya :52: isteyen herkese versin ins...

Back
X