• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy bebişinin doğum tarihi doğruysa benimle aynı gün doğacak...ben çok istedim geçen ay ama kısmet değilmiş:21::21::21:

canım ne bılım her kafadan bı ses ben normalde 35gunde bı adet oluodum bolede olunca normalden 1 hafta gec dollenme oluomus cunku degerım daha 193 doktorda daha yenı dedı 3 haftalık falan dedı anlamadım valla burdakılerde yanlıs hesaplıosun dedıler

Kızımın deyişiyle men geldim

Bu arada bu gün benim için özel bir gün evlilik yıl dönümüm
hoş geldin kuzucum..
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun tatlım rabbim mutluluğunu ve huzurunuzu daim etsin..
inşallah bu yılınız size uğurlu gelir önce iş sonra ev ve güzel bi bebişle geçirirsiniz..

ayyy yavrummmm inşşş öle olucakkk inş...bayram olucak burada o haberi alalımmmm :29::29:
ayyy evet zaten bayrama yakın oluyor müjde vermem:52::52:

buschy neymiş o değerrr bana da söle haftaya filan bende gitcem doktoraa ghfhmnghjgtkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

buschy hgjgfjfygggggggggggggggggggggjjkjh

canım free ß hcg diye bir değer var...50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar...ama şöyle bi durum var 20nin üstünde olup da kız olan da var erkek olan da...yani ben şöyle yorumladım 20nin altındakiler kesin erkek,20-50 arası değer yükseldikçe kız olma şansı artan bir karışıklık var,50nin üstü kesin kız....izlenimlerim bu yönde...

Bu arada bu gün benim için özel bir gün evlilik yıl dönümüm
canım inşallah bir ömür mutlu ve huzzurlu bir evliliğin olur rabbim nasip ederde boy boy çocuklarınız olur kendi evinizde:D
yok test yapmadım dün yaptım en son yarın da kırmızılar gelmezse kana gitcem :31:

len sen ablaya nie selam vermiyon bakiiimmm:D

mart bebiklerinin anneleri belirlenmeye başladı hadi artık meram hadi karamelim kan testi yapın ayyyy bu ne sakinlik gelmiyo işte kırmızılar neyi bekliyosunuz???karnınız şişse de gitmezsiniz siz bu gidişle...ay karnım ağrıyo diye doktora gider doğurursunuz:27::49::49::49:

Karnım seninki gibi olana kadar gitmicem inat ettim :9::9::24::24::24:

neyse kızlar benim eşim geldi kahvaltı yapcaz sonra görüşürüz öpüyorum sizleriiiiiiiiii:54::54::29::29:

canım ne bılım her kafadan bı ses ben normalde 35gunde bı adet oluodum bolede olunca normalden 1 hafta gec dollenme oluomus cunku degerım daha 193 doktorda daha yenı dedı 3 haftalık falan dedı anlamadım valla burdakılerde yanlıs hesaplıosun dedıler

ayy benim değerim 313tü öğrendiğimde doktor bir haftalık dedi...ama bu şekilde hesaplanırmış ve gebelik takvimim 5.haftadan başladı

ama işte döllenme zamanı değil son adet tarihinin ilk günü itibaren hesaplanıyor..

canım inşallah bir ömür mutlu ve huzzurlu bir evliliğin olur rabbim nasip ederde boy boy çocuklarınız olur kendi evinizde:D

len sen ablaya nie selam vermiyon bakiiimmm:D

ow ablam görmedim seni özür olsun bi bakıp çıkcam die nete girdim kim ne yazdı bakmadım pek:1::1::1: öğleden sonra gelirim ben yine :3:

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. İnşallah mutlu, huzurlu, sağlıklı bir şekilde daha nice senelere erişirsiniz inşallah evlatlarınızla birlikteee :16::16::16:

ayy benim değerim 313tü öğrendiğimde doktor bir haftalık dedi...ama bu şekilde hesaplanırmış ve gebelik takvimim 5.haftadan başladı

canım bılmıorum salı gıtcem zaten degerler degısıo bızım arkadasta benden fazlaydı 93 du daha ayy valla bu hesaplamalar moralımı bozdu:)

hoş geldin kuzucum..
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun tatlım rabbim mutluluğunu ve huzurunuzu daim etsin..
inşallah bu yılınız size uğurlu gelir önce iş sonra ev ve güzel bi bebişle geçirirsiniz..

canımsın bitanem amin inşallah inşallah inşallah

hoş geldin kuzucum..

ayy ne güzel olur...bayramın ilk günü eşine sölersin beklersin...her ramazan bayramında aklınıza gelirrrr süper olurrr...ayy hadddii inşşşş :16::16:

amiiiiinnnn canım. beraber hamiş haberi vercez inşallaaaaah. ay heyecanlandım :52::52::52::52::52:

bende yaa bende...akrill destek olalım birbirimize bat kardeşimm benimmm :29::29:

Back
X