Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya inşallah ama gerçekten bu ay bi başkayım..
sende bitanesin tatlım![]()
olalım kankaaaaa
.senin bugünmü yumuş günün
![]()
nice mutlu huzurlu senelere inşallaaaaaaah. koca bi ömür mutlulukla sizin olsun inşallah canım![]()
aaaa sensiz olmaz tabiki sibotiiiii ölümüne kankayızzzzz. 9 temmuz çetesiiiiiiiii![]()
teşekkür ederim canım Rabbimizzz tez zamanda isteyen herkese nasip etsinnn bebişşş inşallah bizede edecek.sabırsızlanıyorum ne bileyim döllenmeden 10 gün içinde kanda belli oluyormuş ya o nedenle :)
gebelik takvimini doktormu veriyo dünür bana vermedi :26::26::26: :44::44::44::44::44:
tabbbiii yaaaaa:113::113::113::113:
zaten beni de unuttular gel biz ikimiz bekleyelim![]()
aaaa sensiz olmaz tabiki sibotiiiii ölümüne kankayızzzzz. 9 temmuz çetesiiiiiiiii![]()
9 Temmuz Çetesi bak sevdim ben bunu![]()
sende oluyomu şu anda kasık batması bel ağrısı falan. bende bi kaç gündür bel ağrısı ve bacak ağrısı var. şimdide kasıklarıma arada giriyo hafif bi sancı :26::26::26:
Ammiinn inşallah canım... bende çok sabırsızım günler geçmiyor sanki bir yandan da korkuyorum ya adetim gelirse diyeBenimde yumuş tarihim 18-19 hazirandı geçen hafta biraz ağrım vardı ama bu hafta hiç belirtim yok... tutmuşsa da daha yerleşiyordur o yüzden belli olmaz diye düşünüyorum birde adet 3-4 gün geçen arkadaşlar var onların bile çıkmıyo henüz kand abekliyoruz hepberaber
![]()
biz buna temmuz çetesi diyelimmm caydinnn kıskanıyorrr dövecek bizi şimdiiii
kız sen kesin hamilesinnnn...bak kıskançlık hormonları falan en üst sviyede yavrummmm
şekerimmm birtanemmm önce senin gününü sayıcaz sonra bizi sayıcaz bebeğimmmm![]()
tamam şekerim 2miz bekliyelim
Ben size küsstüümmm
Canım şu anda yokta geçen hafta karnım adet olucakmış gibi ağrıyordu ve belime sancı vuruyorduama ben size küstüm doğru
![]()
kız sen kesin hamilesinnnn...bak kıskançlık hormonları falan en üst sviyede yavrummmm
şekerimmm birtanemmm önce senin gününü sayıcaz sonra bizi sayıcaz bebeğimmmm![]()
biz buna temmuz çetesi diyelimmm caydinnn kıskanıyorrr dövecek bizi şimdiiii![]()
Herkese tünaydın :)))))
Kan da çıkıo ya geçen hafta kuzenimin 2 gün gecikti gittik kanda çıktı bence gitmelisin ne kadar erken öğrenirsen kendine o kadar dikkat edersin :) hakkında hayırlısı olsun inş hamişsindir :))))))))
tamam şekerim 2miz bekliyelim
Ben size küsstüümmm
Canım şu anda yokta geçen hafta karnım adet olucakmış gibi ağrıyordu ve belime sancı vuruyorduama ben size küstüm doğru
![]()
biz buna temmuz çetesi diyelimmm caydinnn kıskanıyorrr dövecek bizi şimdiiii![]()
haftaya öğrendiğinde biz de onu kıskanacağız![]()
gerginlikte var sanki
Ben bilmem kıskancım benn bende 9 temmuzu beklicem görürsünüzzz![]()
küsme benim kuzuuuuummm evet adı Temmuz Çetesi oldu bakkkkk![]()
uzun bi aradan sonra haftaya gene halay haftası olucak sanki![]()
uzun bi aradan sonra haftaya gene halay haftası olucak sanki![]()
gerginlikte var sanki
Ben bilmem kıskancım benn bende 9 temmuzu beklicem görürsünüzzz![]()