• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaaan ne laflar ne laflar benimkinde..sessiz sakin adam diye aldım benden deli çıktı:27::27::27:

hehehe aklıma şu söz geldi sessiz atın tekmesi pek olur...
benimkide dışarda sessiz mulayım adam evde tam bir delii :9::9:

hehehe aklıma şu söz geldi sessiz atın tekmesi pek olur...
benimkide dışarda sessiz mulayım adam evde tam bir delii :9::9:

aynen.....:40: herkes beni deli,manyak,çatlak bilir halilimi sakin,beyefendi,ağırbaşlı bilir....ama gel de bana sor...eve gizli kamera yerleştirip öyle inandırabilirim milleti...ha bu arada bizim çocuk nasıl olucak çok merak ediyorum...:33::33::33::33:

evet ya ben zaten sevmem tvyi hele gündüz hiç bakmam..
çook sıcak ya olduğum yerde sıcak basıyo..:36::36:
allah dışardakilere yardım etsin:31::31:

aynen canım bende tv pek izlemem tek açtığım kanal vardır oda number one onu da izlemem dinlerim :1::1::1: ayh 38 s im ben çıkıyorum gelişme olursa gelir haber ederim..................

görüşmek üzere kızlaaaaaaaaaar seviyorum sizi:71::71::71::71::101::101:

aynen canım bende tv pek izlemem tek açtığım kanal vardır oda number one onu da izlemem dinlerim :1::1::1: ayh 38 s im ben çıkıyorum gelişme olursa gelir haber ederim..................

tamam canım benim kendine dikkat et inşallah olmazsın bebeğim ya öpüyorum seni kocaman:54::54::54:

evet ya ben zaten sevmem tvyi hele gündüz hiç bakmam..
çook sıcak ya olduğum yerde sıcak basıyo..:36::36:
allah dışardakilere yardım etsin:31::31:

geçen kameradan konuştuk kayınvalidemlerle....kimin evden çıkmadığı belli diyolar...çok beyaz kalmışım adamım da kararmış ben bile farketmemiştim onun bu kadar bronzlaştığını :1:

geçen kameradan konuştuk kayınvalidemlerle....kimin evden çıkmadığı belli diyolar...çok beyaz kalmışım adamım da kararmış ben bile farketmemiştim onun bu kadar bronzlaştığını :1:

aynen ya bizde sizin gibiyiz koları yan yana getiriyoruz siyah ve beyaz Beşiktaş gibiyiz:9::9::9:

,,

hadi güzel haberlerle dönüş yap bize şekerimmm:54::54:

aynen.....:40: herkes beni deli,manyak,çatlak bilir halilimi sakin,beyefendi,ağırbaşlı bilir....ama gel de bana sor...eve gizli kamera yerleştirip öyle inandırabilirim milleti...ha bu arada bizim çocuk nasıl olucak çok merak ediyorum...:33::33::33::33:

aynenn aynen şekerimmm...valla bizim çocukta nasıl bir model olur bilmiyorum...:9::9:

aynen ya bizde sizin gibiyiz koları yan yana getiriyoruz siyah ve beyaz Beşiktaş gibiyiz:9::9::9:

aha aynen eşim kollarını gösterdi annesine ben de hemen yanına kendi kolumu uzattım kahkahalar havada uçuştu...:9: yazıık adamcımaaa....
o böyle:97:
ben böyle:31:

aha aynen eşim kollarını gösterdi annesine ben de hemen yanına kendi kolumu uzattım kahkahalar havada uçuştu...:9: yazıık adamcımaaa....
o böyle:97:
ben böyle:31:

allah başımızdan eksik etmesin heriflerimizi:31::31:

sanki psikolog gibi konuştum ya:1::1:

yok belli etmiyo değilim sevgimi sadece fazlasını gösteremiyorum havalanır diye...yoksa fena bi geyşa ruhuna sahibim...bi aralar o koltukta otururken yere dizlerinin dibine otururdum bacaklarına sarılırdım...alışık değil ya böyle sevilmeye yadırgadı...ayaklarımı da yıka bari tam olsun ne bu böyle dedi öküz!!!ben de o günden beri kendimi tutuyorum..ama onun çamaşırlarını ipten almak dürmek ütülemek bile beni nasıl mutlu ediyo anlatamam...benim o artık...KOCAM...bunun hayali bile hayaldi benim için şimdi gerçek...:21::21::21:o benim ilk aşkım çocukluk aşkım herşeyim...10 yıldır ona ilk günkü gibi aşığım...heyecanımız desen bambaşka...bazen iş çıkışı eve çıkmıyo bi işimiz olduğundan beni arabada bekliyo hadi in diye...aşağı iniyorum o beni görünce beni onu görünce kocaman sırıtıyoruz...evliyiz artık neden hala böyleyiz anlamıyorum:9:

Back
X