• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:46::46::46::46:bişey itiraf edeyim mi...ben hep erkek istiyodum ya...geçen gün kız cicileri baktık içim gitti...şimdi değerim ve nub teorim de erkek gösteriyo ya...ama ben kız istiyom şimdi nasıl olcak:44::44::44: hatırlıyo musun koyduğum sarışın maviş kız çocuğunu ondan istiyom:46::46::46:

valla canım hiç belli olmaz senin karın bayağı bi büyük kızın olursa şaşırmayacağım ben:emir_bebek::emir_bebek:
kız elbiseleri çook güzel yaaa

valla canım hiç belli olmaz senin karın bayağı bi büyük kızın olursa şaşırmayacağım ben:emir_bebek::emir_bebek:
kız elbiseleri çook güzel yaaa

ayy evet sorma!!!!annemi uğurlamadan önce özdilek'e gittik...bi adamcım bişey gösteriyo bi annem gösteriyo deli oldum resmen:52::52::52::52:

evet çok kötü geldi hemde. okadar koyu ve çok geldi ki.. bianda boşandı gibi bsey
üzme kendini kuzum yaa daha 2 aylık evlisin...biraz gezin tozun tadını çıkarın....
stres yapma hiç kendine...diğer ay daha sıkı çalış inşş olur güzelimm

evet çok kötü geldi hemde. okadar koyu ve çok geldi ki.. bianda boşandı gibi bsey

arkadaşım üzülme...inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin....üzerine düştükçe stresten olmuyor tecrübeyle sabit.....kendi haline bırak düşünmemeye çalış çok zor ama bir kere denemeye çalış hiç değilse....

kızlarrr ben geldim çok özledim sizleri yahuuu sabahtan beri girip okuyorum sonra tekrar çıkıyorum yazmak kısmet olmadııııı

ben kızımın olmasını istiyorum ama ilk çocuğum erkek olacak gibi geliyo:31:

inşallah canım...ben de ilkinin erkek ikincinin kız olmasını istiyordum hep...nasip sağlıklı olurlar inşallah...haaa bu arada uzun zamandır görüşmediğimiz bi arkadaşım aradı geçen rüyasında beni görmüş iki tane boyumdan büyük oğlum varmış...:1: hayırdır inşallah dedim...o da hep kızım olmasını isterdi kokoş kokoş giydiririz diye...

Back
X