• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heyoo koydum yemeğimi ocağa hooop gene burdayım...akrilim ben de manyak bi köpek aşığıydım...bebiş golden'ım kanlı ishalden öldü:5:sonra büyük sahiplendim ama alışamadı ev hayatına bahçeye alışmış..ben de bahçeli evi olan bi tanıdığa bıraktım...öncesinde de rus finom vardı hediyeydi ama onu da shiplendirdim...ben evde bakamıyorum köpeğe:44:temizlik hastasıyım ve ev kokuyo çok:26:

kanlı ishalse kurtulma şansı çooooooook düşük zaten yaaa. çok bulaşıcı bi hastalık. şuan benim evdede yok hayvan. eşim istemiyo :5::5:

kanlı ishalse kurtulma şansı çooooooook düşük zaten yaaa. çok bulaşıcı bi hastalık. şuan benim evdede yok hayvan. eşim istemiyo :5::5:

bi de o tüylerin bazı yerlere kaçıp bazı enfeksiyonlara yol açabileceğini duydum:26::26:

Son düzenleme:
bi de o tüylerin bazı yerlere kaçıp bazı enfeksiyonlara yol açabileceğini duydum:26::26:

evet canım. aşılarını düzenli yaptırmazsan karaciğerde kist yapıyo insanlardaa. ama tüyleri değil tüyleri üzerinde bulunan parazitler yapıyo bunu :50::50:

evet canım. aşılarını düzenli yaptırmazsan karaciğerde kist yapıyo insanlardaa. ama tüyleri değil tüyleri üzerinde bulunan parazitler yapıyo bunu :50::50:

ne bileyim benimki kulaktan dolma bilgiler...pek bakamam ama isim koymayı çok severim...rus finomun adı BERLİN'di...ölen yavrumun adı YASTIK'tı son köpeğim de MİLLER'dı..eşimin köyle pitbull kırması dişi bi köpeği var onun da adı KRAKER :52::52::52:

kızlaaaaaaaar ben kaçar. yarın görüşmek üzereeeeee. hoşçakalın esen kalıııın öptüm hepinizi :54::54::54::54::54::3::3::3::3::3::3:

ne bileyim benimki kulaktan dolma bilgiler...pek bakamam ama isim koymayı çok severim...rus finomun adı BERLİN'di...ölen yavrumun adı YASTIK'tı son köpeğim de MİLLER'dı..eşimin köyle pitbull kırması dişi bi köpeği var onun da adı KRAKER :52::52::52:
cidden güzel isimler bulmuşsun tebrik ederim..
benim ilk köpeğimin adı Gümüş'tü, kaçırıldı:25:2. köpeğim Cango'ydu bi dizi vardı ya oradan çalmıştım:1::1::1: onu da çok büyüyünce babamlar benden habersiz köye bir yerlere vermişler:25: 3. köpeğim Paşa'ydı zaten adı varken gelmişti bana..Onu da maalesef komşular şikayet etti (pitbulldu) o zamanlar öğrenciydim geri arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım:25: Son köpeğimse terrierdi adı da Baget'ti bebekken aldım 2 yıl baktım sonra çiftleşmesi için dişiye verdim oradan kaçmış:25::25:
bu kadar hüsrandan sonra bir daha köpek almadım...

onun dışında sayısız balığım, kuşum tavşanım oldu tabi:52::52::52::52::52:
şu anda da evimizde kuş çiftliği var 25-30 tane kuşumuz var:52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X