• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy hayırlısıyla bi hamiş kalalım da..ama anniş adaylarımız çok güzel bebişler de güzel ve yakışıklı olur zor olacak seçimimiz:52::52:
senin dünürün de oğlu olacak gibime geliyor o zaman ne olacak?bizden birer kız alırsınız olmadı:9::9::9::9::9:

öyle olucak tabi...bu topikten seçmicem de nerden seçcem dünürümü...:48:

yaa asıl biz senin güzel haberlerini bekliyoruz ne zaman vereceksin ne zaman test yapacaksın hadi ama yaaaaa:49::49::49::49::49:

:60::60::60::60: kıs hiç gülecegim yoktu çok tatlısın yaa.......... bebegm testim yok olsada bu satte yapamam geçti artık yarın kana gtcem zaten .. meraktan hep birlikte çatlayalım ..bna hamileymişim gibi gelmiyo zaten:64::64::64::64:

negatifi yicem sonra ağlıcam depresyona gircem offf

Son düzenleme:
aynen öyle hamişliğimizi hep birlikte geçiririz inşallah..:16::16::16::16::16:

yaa asıl biz senin güzel haberlerini bekliyoruz ne zaman vereceksin ne zaman test yapacaksın hadi ama yaaaaa:49::49::49::49::49:

aynen canım yaaa 5 gün geçmiş nasıl sabrettin süpersin hadi yap testi de halat çekelim:64:
ben dayanamadım evlilik yıldönümüzde yaptım testi tabiki de sonuç (-) di :59:

:60::60::60::60: kıs hiç gülecegim yoktu çok tatlısın yaa.......... bebegm testim yok olsada bu satte yapamam geçti artık yarın kana gtcem zaten .. meraktan hep birlikte çatlayalım ..bna hamileymişim gibi gelmiyo zaten:64::64::64::64:

negatifi yicem sonra ağlıcam depresyona gircem offf

şekerim sen daha tatlısın:34::34::34::34::34:
ama negatif düşünme yaaa pozitif düşün ki pozitif çıksınnnn:52::52::52:
ama hamiş değilsen 5 gün neden gecikti...normalde de bu kadar gecikmen hiç olmamış okuduğum kadarıyla...

aynen canım yaaa 5 gün geçmiş nasıl sabrettin süpersin hadi yap testi de halat çekelim:64:
ben dayanamadım evlilik yıldönümüzde yaptım testi tabiki de sonuç (-) di :59:

canım ben bgn hiç uyumadım meraktan bi ben biliyorum ne çektiğimi.... 2 günönceki testim negatifti [. I .]
:59:

şekerim sen daha tatlısın:34::34::34::34::34:
ama negatif düşünme yaaa pozitif düşün ki pozitif çıksınnnn:52::52::52:
ama hamiş değilsen 5 gün neden gecikti...normalde de bu kadar gecikmen hiç olmamış okuduğum kadarıyla...

evet geçikmem olmadı en azından 5 gün olmadı anasını satıyım ya :26: ama şimdi belirtilere bakıyorum hemen hemen yarısı var ... şimdi kendimi dinliyorum bi 10 gün daha adet olmicakmısım gbime gelio adet belirtilerine ait bişey yok bel ağrısı haricinde :9::9: e tabi ben şimdi kafama göre yok gebeyim yada hamileyim diyemem doktor bilcek onu :26: ona da yarın gtcem 6. hisleriniz kuvvetli mi bi beni düşünün sizce hamişlik elektirigi var mı bendeee:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bak işte saçmalıyorum ne güzel :1::1::1::1:

ayyy hepimiz hamiş kalırız inşallahhhh...
göbişlerimiz de aynı anda büyür bebişlerimiz de:16::16::16::16::16::16::16:

ayy inşallahh resimlerimizi koyarız göbişlerimizin :9::9::9:

Slm Kızlarr sohbetniz bol olsun :1:

sağol canım seni andım kulakların çınladımı? tilililililiiii

:48::48::48::48::48::48:
ohhh yemeğimide yedim geldim. göbişim şişti geneee :56::56::56:

oohh afiyet olsunnn ben daha yemedim patron indi yemeğe o gitsin öyle :9::9:

bizim Sılacık nereye gitmiş yaaa...gezmeye mi gitmiş?
o yokken eksiklik hissediyorum:20::20::20::20::20::20::20:

o bugün giremicem demiş sabah gezmeye gidiyo heralde :50::50::16::16:

Back
X