• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde 2 gündür karın ağrım vardı özelliklede dün akşam sanki karnımdan dışarı birşey çıkıcakmış gini hiç böyle olmamıştı.birde son bi haftadır yüz yatmaya çalışıyorum ancak sağ kasığım ağrımaya başlıyo sırt üstü döndüğümde ağrı kesiliyor anlayamadım birde göğüslerim hala geçmedi acaip şiş ve damalarım bildiğin yemyeşil görünüyor neden yaa :(

benimde 2 gündür karın ağrım vardı özelliklede dün akşam sanki karnımdan dışarı birşey çıkıcakmış gini hiç böyle olmamıştı.birde son bi haftadır yüz yatmaya çalışıyorum ancak sağ kasığım ağrımaya başlıyo sırt üstü döndüğümde ağrı kesiliyor anlayamadım birde göğüslerim hala geçmedi acaip şiş ve damalarım bildiğin yemyeşil görünüyor neden yaa :(

BAT'ın ne zaman?

batın geçtimi :26:

hadi ama artık gelsin batlarınız da halay çekelim yaaa :64::64::64::64::64::64:ahey ahey :64::64::64::64::64:lililililillililililililiiii:64::64::64::64:

Benim göğüslerde birşey yok ama geceleri özellikle karnım ağrıyo benimde sağdan sola dönüp duruyorum sırtüst yatıyorum sonra ki hiç sevmem sırt üstü yatmayı o zaman geçiyo benimde :26::26::26: Hamişlik belirtisi dio arkadaşlar inşallah öyledir :16::16:

BAT'ın ne zaman?

O benim bat arkadaşım hhhıııhhhhh :51::51:

Benim göğüslerde birşey yok ama geceleri özellikle karnım ağrıyo benimde sağdan sola dönüp duruyorum sırtüst yatıyorum sonra ki hiç sevmem sırt üstü yatmayı o zaman geçiyo benimde :26::26::26: Hamişlik belirtisi dio arkadaşlar inşallah öyledir :16::16:

bak bak bak casusmusun sen hani bizim gruptaydıııın :20::20::20::20:

bushycim hamilelik takvimine baktın mı? yazana göre meme başın genişleyecekmiş..
yani bu da demek oluyor ki meme başında değişik bir şeyler olacak..
sen hiç kafana takma bence çok normal:34::34::34::34::34:

canım bilmiyorum ama kasık haricinde göğüslerden dolayı acayip fenayım adetim başladıktan 2 gün içinde geçerdi ama sanki aksi bi şekilde inadına şiştiler ve çok acıyorlar afedersinz ama eşim dahi ellediğinde kızıyorum :(

bushycim hamilelik takvimine baktın mı? yazana göre meme başın genişleyecekmiş..
yani bu da demek oluyor ki meme başında değişik bir şeyler olacak..
sen hiç kafana takma bence çok normal:34::34::34::34::34:

yok güzelim meme başı derken o uçtan bahsediy ki basbelası da demişti böyle böyle oldu diye ama bu başka içte bi sertlik var...:18:

canım bilmiyorum ama kasık haricinde göğüslerden dolayı acayip fenayım adetim başladıktan 2 gün içinde geçerdi ama sanki aksi bi şekilde inadına şiştiler ve çok acıyorlar afedersinz ama eşim dahi ellediğinde kızıyorum :(

mmmmmmm ilgiiinnççç :26::26::26:
göğüs hassasiyeti gebelik işaretiii :52::52::52:

Göğüs acısı bence en büyük hamilelik belirtisi hemen hemen herkes bahsediyo ondan :52::52::52::52::52:

caydin evet hani bizdik bat arkadaşlarınnn :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

Ama ama siz dün beni unutttunuzzz :25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

Back
X