Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mera22 tatlım çamaşır suyu patlaması yaşattın topicte helal sana :9: çok hoşuma gitti :9:kız ben de yapayım dicem ama daha adetime 2 hafta var bende çıkmaz bişey

kız bende anlamadım :1: bi söyledim patladı gitti :9::9::9: e napalım her yolu deniyoruz bilmediğimz bir şey kalmasın .....2. çocugumuzda ileride çok tedbirli anne olurz işte :1:

Mera22 tatlım çamaşır suyu patlaması yaşattın topicte helal sana :9: çok hoşuma gitti :9:kız ben de yapayım dicem ama daha adetime 2 hafta var bende çıkmaz bişey

yap sen de böylece köpürmeme ihtimali olup olmadığını da görürüz..ya her çişte köpürüyosa???adeti yeni biten arkadaşlar bile yapsın benceee...hep beraber çamaşır suyuna hücuuuuummmm:10::10::10::10::10:

kızlar kola şişelerini yıkayıp kaldırırdım ben onlardan birini kestim yarısına çamaşır suyundan accık döktüm yarısına accık çiş yaptım karıştırdım...köpürdü:52::52::52::52::52:

yok canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valla de laaaaaaaaaaaaan hakikat de bana doğru de :52::52::52::52::52::52::52::52:
şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı :66::66::66::66::66::52::52::52:

ha bi de şey bende idrar yolları enfeksiyonu vardı belki de bakteriden dolayı köpürdü...olamaz mı????olabilir:44::44::44:

benim adet günüm gelmedi niye köpürdü ki bu hahahahhahaa:))))))

:1::1::1: belkide hamişşindirr....çamaşır suyunun yaptığına bak yaaaa :9::9:

yap sen de böylece köpürmeme ihtimali olup olmadığını da görürüz..ya her çişte köpürüyosa???adeti yeni biten arkadaşlar bile yapsın benceee...hep beraber çamaşır suyuna hücuuuuummmm:10::10::10::10::10:

bende hastanede temizlikçi personelden isteyimde WC de yapayım bariii :9::9::9:

e kızlar benim adet biteli 4 gün oldu yumurtlama günümde 4 ve 3 gün önceydii şimdi yaptım köpürdü bu kadar hemen çıkar mı ya üstü bembeyaz köpük oldu kafam karıştı:)))

kızlaaaaaaaaarrr bakın ben ne buldummmmm şu çamaşır suyunu araştırırken şöyle bi bilgi geçti elimee

evde bedava yapılabilecek hamilelik testleri
1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin.
2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi köpürürse hamilesin balon balom olursa değilsin.
3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin önünde güneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi görürsün.bu bulut bardağın üst tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin
4.birdaha kullanmayacağın bir kapta süt kaynatıyosun sonra içine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun süt kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin
5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
7.süt le karpuzu karıştırıp içiyosun kusarsan hamile kusmazsan değilsin.

:52::52::52::52::52::52::52: anaaammmm birde karbonatı denesenizeee... :27::27::27::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya benimki de hemen köpürdü :44: bence idrar da asitli e çamaşır suyu da ondna köpürüyor bu :44: ama köpürmeyen var mı onu da merak ettim doğrusu

evet arkadaşlar...
açıklama yapma gereği duydum...
farkında mısınız değil misiniz bilmiyorum ama...
an itibariyle hepimiz bilfiil delirmiş bulunmaktayız...
kamuoyuna saygılarımla beyan ederim :42::42:

kızlaaaaaaaaarrr bakın ben ne buldummmmm şu çamaşır suyunu araştırırken şöyle bi bilgi geçti elimee

1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin.
2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi köpürürse hamilesin balon balom olursa değilsin.
3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin önünde güneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi görürsün.bu bulut bardağın üst tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin
4.birdaha kullanmayacağın bir kapta süt kaynatıyosun sonra içine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun süt kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin
5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.

:52::52::52::52::52::52::52: anaaammmm birde karbonatı denesenizeee... :27::27::27::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hahahahah bizbunların hepsini denersekkk var yaaa:)))))) karbonatı denicem tuvaletim geldiğindeee daha önceden söyleseydin bardaklara ayırırdım azar azar hahahahahahahha

bak işte bu madde iş yerinde uygulanabilir :9::9::9: Ne kadar süre öncesinde belli oluyomuş :31::31:

yaşu çamaşır suyu olayını herkes denesin olmayan varsa da söylesin ben sanki herkeste oluyo gibi düşünmeye başladımm:))))

Back
X