Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1800.sayfa da çiş ve çamaşır suyu muhabettiyle geldi hayırlı olsun:52: bir dahaki sıkışmamda karbonatı da yapıcam yazıcam size kızlar

yalnız bilgisayar başında halimize gülmekten ağzımı toplayamıyorum bugünü hiç unutmuycam :9::9::9::9:

bundan sonra 27 haziran çiş çamaşır suyu günümüz olsun bugünün anısına köpürtelim çişleriii her yıl 27 hazirandaa:7::7::7::7:

:13: olsun tabi bebimm. artık bebişinin göbek adının da karamel koyarsınnn :1::1::1: ehehehe :38:

neden olmasın canım ben karamelim diye severim melegimi e taBİ varsa bebeğim:31: bebeğimin adını da kız olursa mera koymayı düşünüyorum :) :1: karamelim meram dedikçe bizi anarım hep :16::16::16:

1800.sayfa da çiş ve çamaşır suyu muhabettiyle geldi hayırlı olsun:52: bir dahaki sıkışmamda karbonatı da yapıcam yazıcam size kızlar

yalnız bilgisayar başında halimize gülmekten ağzımı toplayamıyorum bugünü hiç unutmuycam :9::9::9::9:

allahtan eşim yok evde yoksa kafayı yedin dicek:))))

:29::29::29: caydinim benim biliyorum beni düşünmen yter canımin içi:16::16::16::16: yarın soru cevapları kalkıcak ortadan inşallahh:16::31:

valla b.sayarı yanında mı götürüyon cep telf.dan mı giriyon birine msj mı atıyon o sonuç hemen söylenecek :kkk::kkk::kkk:

Cuma günü ilk müjdeli hbri senden alıcaz :16::16::16::16::16::16:

pepe nin şarkısını bize uyarlıyorum çişimiz çamaşır suyuna çişimiz çamaşır suyuna artık kimse yapmıycak çişini tuvalete

Back
X