Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim 1-8 haziran adet oldum 18-23 arası tekrar adet oldum doktora gittim ilk defa böyle bir düzensizlike karşılaştım. 4 aylık evliyim ama 1 aydır bebek çalışmaları var:) adetim biter bitmez 23. 24. çizgiler çift kalın ve aynı netlikte çıktı gün aşırı ilişkiye girdim. bat ne olacak hiç bilgim yok hamilelik testini ne zaman yapıcam :44: :44:

arkadaşlar benim 1-8 haziran adet oldum 18-23 arası tekrar adet oldum doktora gittim ilk defa böyle bir düzensizlike karşılaştım. 4 aylık evliyim ama 1 aydır bebek çalışmaları var:) adetim biter bitmez 23. 24. çizgiler çift kalın ve aynı netlikte çıktı gün aşırı ilişkiye girdim. bat ne olacak hiç bilgim yok hamilelik testini ne zaman yapıcam :44: :44:

canım önceki adetlerin kaççgündeydi:26:

canım geçen adetin erken olduğu için bu ay geç bile adet olabilir :26::26:

canım önceki adetlerin kaççgündeydi:26:

5-12 mayıs evlenince tamamen düzensiz oldu ya :44: genelde 28 günde falan oluyordum test yapmak için adet olana kdar beklicembu gidişle :44: 1 ay içindede olmazsam artık :44: kan testi döllendikten kaç gün sonra belli olur ki sanki hamile olacakmışım gibi his var

benim beklediğim bi adet tarihi yok artıkkkk!!!! :23::23: gelmesin:23::23: beklemiyorum çünkü..:23: bu gelişi sondu işte o kadar :52::52::52::52::52: ahahaha :118:

kızlar benim köpürmedi tipte baloncuklar oldu sadece
sonra tuvalete döktüm çamaşır suyu hazır elime almışken tuvalet köpürdü :1::1::1::1:

5-12 mayıs evlenince tamamen düzensiz oldu ya :44: genelde 28 günde falan oluyordum test yapmak için adet olana kdar beklicembu gidişle :44: 1 ay içindede olmazsam artık :44: kan testi döllendikten kaç gün sonra belli olur ki sanki hamile olacakmışım gibi his var

canım ozaman 28 güne göre hesapla :34:adet olmazsan test yap bence. belki stresten yada mevsim değişikliğinden dolayı erken gelmiştir. :26:

canım yumurlama gününden 10 gün sonra yani sen temmuzun 4ünde yada 5inde bence test yap:26: doktorzaa gidip danış derm

Son düzenleme:
bu arada aklıma bişey geldiii. 38s bugün 3. günü yaa acabaaa test yaptırmaya mı gittiiiiiiiiiii :23::23::23::23::23:

bu arada aklıma bişey geldiii. 38s bugün 3. günü yaa acabaaa test yaptırmaya mı gittiiiiiiiiiii :23::23::23::23::23:

bu kız nerdeee yaaa bugün hiçi gelmediiiiiiii:23::23::23: yoksam hamilede bir yerde sevinçten düşüp bayıldımııı :44::44:

Back
X