• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba tatlım evet yeni katıldım bir kaç gün oluyor :)

hıımm hoşgeldinnn o zamannnn seni aramızda görmek güzeelll:16::16:

an itibariyle çok iyiyim ama her an bu durum değişebiliyo :43: dün ağladım biliyo musuuunnn :43::43::43::43: sen napıyosun bakalım canım

sabahtan beri temizlik yapıyorum 1 oda kaldı sadece titizlik başladı bendede heryer gözüme batıyor çatacak yer arıyorum çok gerginimm:47::47:ayyyy dün bende ağladım arka sokakları izledim ki hiç sevmem her akşam eşim işten gelince açar onu sinir olurdum kızardım dün o da şaşırdı ağladığımı görüncee:9::9::9::9: sen neden ağladın kötü bişey yok umarım:44::44:

sabahtan beri temizlik yapıyorum 1 oda kaldı sadece titizlik başladı bendede heryer gözüme batıyor çatacak yer arıyorum çok gerginimm:47::47:ayyyy dün bende ağladım arka sokakları izledim ki hiç sevmem her akşam eşim işten gelince açar onu sinir olurdum kızardım dün o da şaşırdı ağladığımı görüncee:9::9::9::9: sen neden ağladın kötü bişey yok umarım:44::44:

bu bölmü çok güzel di beni de ağlattı hüngür hüngür :(

yok arka sokaklar konusunda hem fikirim sevmezdim ama zeynebin çocuğu yastık annem kokuyo deyince süzüldü yaşlar....ağlama sebebim başka canım ya benim bu kuyruk ağrım var ya...dün uzandım koltuğa yan döncem dönemiyorum...sanki belden aşağısı bana ait değil...en ufak bi kıpırdamada canım yanıyo...ağırlaştı kaldıramıyorum sanki popişimi...sonra eşim geldi kalçamı o döndürdü üst tarafımı ben döndürdüm ...çok berbat oldum yaaa:43::43: 9. ayı düşünmek dahi istemiyorummm

bu bölmü çok güzel di beni de ağlattı hüngür hüngür :(

ölüm teması olmasaydı bi de işin içinde çocuk olmasaydı etkilemezdi bu kadar ama...bi de daha sezon finali diyo adamlarda ne azim varmış arkadaş kim bilir kaç sezon daha çekicekler...
ne çektiniz be bu diziyi yeter artık bundan final olurdu işte...hadi çektin de nooldu millet sıkıldı be yavrummmm:27::27::27:

merhaba aranıza yeni katıldım bende yeni evliyim :) bizde bebek istiyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif :( yinede bir umut adet günümü bekliyorumumarım test yanılmıştır.

merhaba aranıza yeni katıldım bende yeni evliyim :) bizde bebek istiyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif :( yinede bir umut adet günümü bekliyorumumarım test yanılmıştır.

benimde 3 gün var bir umut bekliyoruz hepimiz hoşgeldin sende çeteler arasına :52:

hoşgeldin canım erkencisiniz ne güzel...benim kocamı ikna etmem 1 ayı buldu :)bir ay sonra çalışmalara başladık ve hemen tuttu inşallah sizin de tutar..kaç yaşındasın

mrb canım hoş geldin ne kadarlık evlisin??
erken testlere fazla güvenme tatlım sen gününün geçmesini bekle.. en iyi sonucu ancak o zaman alırsın

yapcak bişey bulamıyorum kendime bu topikten önce ben evde neyle oyalanırdım ki acaba...:44::44:

hahaha alemsin kız valla:48::48:
sıkılıyosan müziği aç kek pasta vs yap..
veya da kıyafetlerini düzenle zaman geçer:31:

buyur bebeğimmmm nasıl özledim kız seni:38::38:

oooo ne güzel her zaman beklerim tatlım pazartesi full time burdayım o zaman tanışırız bol bol olur mu:29:

İnşallah canım olur tabi neden olmasın :) duşumu aldım kuran okuyacağım isminizi bilmesem de sizin için de dua edipcem

Back
X