• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğleden sonra saat 4.30 da al dediler iş bebeğim gelecek bana allahım ne zamandır hayal ediyordum bu anı inanıyordum ama allahım benimde yüzümü güldürecek diye :)ben sağlık ocağından geldikten sonra sonucu yazarım buraya

darısı başımıza inşallah canım :16::16:

hah ne güzel söyledin ama erken gelsin:16::16:
bugün 9. günüm tatlım:13:

daha önce gitmiş miydin??

gittim cnm ama dogru duzgun ilgilenmedi bile.kan tahlılı yaptırmadı.......sadece ultrasonla baktı bır sey yok demıstı......

Günaydınlar kızlaaaaaaaaaar sizden ayrı kalamadım özledim sizi:16::16::16::16:............. hastaneden yeni geldim pkom varmış lan :18: ben tahmin etmiştim zaten.. ooff hormon testlerim çarşamba günü çıkıcakmış... benim her işim yavas olur zaten :47::47:

adetlerın duzenlı değil miydi cnm? kan tahlılı ıle koyuyorlarmıs pko yu?

ayy eveeet..hadi bakalım çok bişey kalmadııı:21::21::21:duyalım şu pıtpıtları da halaylar çekilsin...bulantın başladı demek ben dedim hafta hafta ciddi değişimler oluyo diye bak gebelik takviminde tipi değişti hemen gösterdi kendindeki değisimi de

12 temmuzda tam 7+7 olucam kuzum gittigimde ee artık duyarım herhalde dimi :1::1::1:

kızlar gunaydın.......benım bat 3 temmuz bugun test yapayım dedim ve koca bır negatıf cıktı.......sabah bır uyandım test yapmak istedım ama sonuc olumsuz acele mi ettım ki:44::44: ama olsa silik de olsa cıkmaz mıydı?

benimde bat 3 temmuz ama ne bileyim henüz gebelik testi yapmadım ve benim adetim bittikten sonra genel ağrılarım geçerdi ama göğüs acım ve kasıklarımdaki sancım devam ediyor sözde döllenme olduktan sonra rahimde kendine yer aradığı için kasık ağrısı yaparmış ama pekte ümitlenmiyeyim dedim hayırlısı ben cumaya kadar bekleyip öyle yapacağım :)

kahvalt yapıyorum an itibariyle ama öyle yumurta zeytin peynir domatesle değil.....mercimek çorbasıyla:46::46::46::46::21::21::21:
afiyet olsun tatlım ben sabah sabah içemiyorum ya çorbayı:50:
yoksa çook severim mercimek çorbasını:56:

gittim cnm ama dogru duzgun ilgilenmedi bile.kan tahlılı yaptırmadı.......sadece ultrasonla baktı bır sey yok demıstı......
?

o zaman git bi güzel tahlillerini yaptır için rahat olsun:29:

canım alıntı ile cevapla varya onun yanında kutu gibi bişey var. onu tıklıyosun. üstünde tik işareti çıkıyo. alıntı yapmak istediğin kişierin o kutusunu tıkla. sonra konuya ceavp ver de hepsi çıkar. sende herkese sırayla yazarsın. :34::34:

kısmet canım. ben de bu ay olmazsam hamiş bi daha ki ay ovulasyon testi yapmıcam akışına bırakıcam herşeyi. o test çok stres yapıyo bende :31::31:
doktorunu iyi seç canım. ben iki doktora gittim ikisini de sevmedim. batıbahata gitcem bi daha kine bakalım :94::94::94:

Böyle mi şekerim :9::9::9:

İşteee benim tanıdığım var 2 senedir olmuyor hiç bişey yokmuş doktor stressten diyormuş olur kafana takma düşünme diyormuş :31::31::31:

becerdim mi dersinizz :52::52::52:

tatlım sana cevap vermiyorum hatta beğenmiyorum...çünkü bu sayfa benim değil:4::4::4:

biraz daha bekliyim diyorum bu h.içinde doktor ve hastane karar verip en geç cumaya kadar kan testi yaptırmak istiyorum. bu akşam yine idrar testini tekrarlıcam bakalım.
ayrıca kızlar bahçelievler ve bakırköyde tavsiye edebileceğiniz hastane ve doktor var mı?

canım ya senden yakınsın bana demek ki vital hospıtal da benim doktorum haznedar Bahçelievler ,ayrıntı istersen söyle yazarım

Back
X