• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
======en büyük

======FENERBAHÇE=======

Son düzenleme:
duyarsın canım ben dediğim gibi büyümediğinden duyamadım 7+2 iken ama 3-4 gün sonra gelseydin duyardık dedi...6+3 üzerinden dinlemeye çalıştık duyurmadı kerata:26:

8. haftaya girmiş olucam inş duyarım ve görürürm büyümüş olması lazım çok merak ediyorum yaaa

bu arada Evrim hanımda ilgili olumsuz şeyler duydum canım sıkıldı biraz yine kafam karıştı

8. haftaya girmiş olucam inş duyarım ve görürürm büyümüş olması lazım çok merak ediyorum yaaa

bu arada Evrim hanımda ilgili olumsuz şeyler duydum canım sıkıldı biraz yine kafam karıştı

aaaaaa naapcazzz!!! ya ben bu gidişle anadoludan kopamıcam :1: ama yeni doğan ünitesi olmayan bi hastanede de doğum yapmak istemiyorum...:44:

ayyy bgn hastanede bi kadının rahimden parça alıyolarmış bagırıyodu yha ay nasıl korktum anlatamam .. sırada ben vardım hazırlık yapıyodum elim ayagım tir tir titriyodu ağlcaktım nerdeyse smear testi için koltuga oturdum kendimi sıka sıka bi hal oldum ne zormuş ya ne zormuş :14::14::14::14: hala etkisindeyim neydi o öyle yaaaa:53::53::53::53: bidaha özele gitcem arkadaas herkezin heryeri ortadaydı :53::53::53::53:

kızlar hekese merhaba nasılsınız? kardelencim çok sağol moral verdiğin için ama pek umudum yok inan ki hani insanın içine de doğar ya ne biliyim doğmuyor. artık ara vermek lazım 3. ay bu ay yıprandım inan ki. bu arada hamileliğini testle öğrenen arkadaşım hamileliğin hayırlısı olsun. kaldı 4 gün ama tüm ümidim bitmiş durumda.

Back
X