• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:46::46::46::46::46:

yaaa demek öyleee :4::4::4::4:

:57::57::57::57:
:1::1::1:

yaaa kızlar bişey sorcam smear testi ne için yapılıyo acaba. bugün bana gel dedi doktor smear testi yapacakmışta. iki gün ilişkiye girme dedi. ama ben nasılsa gitmem diyeee ...:17::17::17:

smear testi ile rahimden sıvı alıyorlar rahim nasıl, kanserli hücre varmı , doğuma uygun mu falan diye bakıyorlar yanlış bilmiyorsam.. Kulak çubuğu gibi birşeyle alıyo :9::9: Bana daha kötü anlattılar ben öyle beklerken hiç birşey anlamadım kendimi çok sıktım.. Bana öyle birşey sormadı :44::44:

hamilelik belirtileriyle bat belirtileri aynı oluo birebir ayırd etmek mümkün değil kuzum bekle biraz bence :26:

Kuzum vallaha benim kfam karıştı değiştirirsem 3 . doktorum olacak bu sühendan içinde çok yaşlı bıkmıştır diyolar :18::18:

Yok canım yaa valla olucam hiç umudum yokkkk :50::50::50:

benı de cagırmıstı ama ben de gıtmemıstım.....smear testı kanser tarama testıdır cnm......yanı enfeksıyon vs. ne varsa cıkıyor işte....ben korktum yaptırmadıydım.....

hmmm o zaman ben bu hafta gideyim bariii. ama önce iyi bi doktor bulmak lazım. sabit doktor o olmalı. sürekli doktor değiştirince insanın aklı karışıyoo. hele devlet hepten berbat :53::53:

:46::46::46::46::46:

yaaa demek öyleee :4::4::4::4:

:57::57::57::57:
:1::1::1:

yaaa kızlar bişey sorcam smear testi ne için yapılıyo acaba. bugün bana gel dedi doktor smear testi yapacakmışta. iki gün ilişkiye girme dedi. ama ben nasılsa gitmem diyeee ...:17::17::17:

:63: :63: :63: :63: :63:
bana hiç öyle bişey dememişti.. gittiğimde hemen yapmıştı testi:17:

Son düzenleme:
yaşım 19 batım 22 haziran

oyy canım benim aramıza hoş geldin ben kaçırmısım bu sohbetleri :16::16::16:

neee 19 mu merammm buna çok seviniceeekkkk:52::52:
:52::52::52: he kıs abla oldum ben topiktee :52::52:

mera22 diye bi arkadaş var da 20 yaşında ve içimizdeki en küçük olmaktan pek memnun değildi abla deyin bana diye krizlere girerdi :) şimdi en küçük olmaktan kurtuldu sayende

o meRa benim :52::52: .. kurtuldum sonunda ben küçük değilim artık büyüdüm abla oldum :9::9::9:

hmmm o zaman ben bu hafta gideyim bariii. ama önce iyi bi doktor bulmak lazım. sabit doktor o olmalı. sürekli doktor değiştirince insanın aklı karışıyoo. hele devlet hepten berbat :53::53:

git git bence de bir bakılsın.. her sene yapılması gereken bir testmiş.. ihmale gelmez... Bende bulamadım gitti bir doktor kafam karışık :44::44:

:63: :63: :63: :63: :63:
bana hiç öyle bişey dememişti.. gittiğimde hemen yapmıştı testi:17:

benimde yapacaktı canım ama spekulum la açtı baktı baya bi kurcaladı zaten canımı yaktı mannak :19::19:
spekulumla baktığı için smear yapmayacakmış. ikisini aynı anda yapmıyomuş bende anlamadım. zaten çoook yaşlıydı duymuyodu baya sesli konuşmak zorunda kaldım :53::53:

Son düzenleme:
oyy canım benim aramıza hoş geldin ben kaçırmısım bu sohbetleri :16::16::16:

:52::52::52: he kıs abla oldum ben topiktee :52::52:

o meRa benim :52::52: .. kurtuldum sonunda ben küçük değilim artık büyüdüm abla oldum :9::9::9:

:52::52::52::52::52:eee abla da olduğuna göre anne olman yakındır artık:46::46:

Son düzenleme:
git git bence de bir bakılsın.. her sene yapılması gereken bir testmiş.. ihmale gelmez... Bende bulamadım gitti bir doktor kafam karışık :44::44:

bende araştırayım canım sende bak araştır. birimiz iyi doktor bulursa diğerimmiz de gider. güvenilir doktor bulmak zor özelde :19::19:

kızlar smear testi farkında olmayacağınız bir test ben evlendim kontrole gideyim dedim körktum etraftaki sözlerden evliliğimin 2.yılı gitmeye başladım,ama iyi ki de gitmişim şimdi her yıl yaptırıyorum benim rahim ağzımda yara varmış 2.smear öncesi gördü doktor smear de yazdı zaten doğum ile gidebilirmiş dedi doktor şu an müdahale edemeyiz dedi ama hamileliğe sakıncası yok

yani uzun lafın kısası her sene şikayetim olmasa da gittim smear onun dışında yıl içinde yanma şikayetleri kist falan derken muayenenin sayısı yok çok rahat çekinmeyin bence

smear testi ile rahimden sıvı alıyorlar rahim nasıl, kanserli hücre varmı , doğuma uygun mu falan diye bakıyorlar yanlış bilmiyorsam.. Kulak çubuğu gibi birşeyle alıyo :9::9: Bana daha kötü anlattılar ben öyle beklerken hiç birşey anlamadım kendimi çok sıktım.. Bana öyle birşey sormadı :44::44:

Yok canım yaa valla olucam hiç umudum yokkkk :50::50::50:

caydincim bu smear testinde küçk çubuk kulak çubugu ile alıyolar dedin .. doktor koca masa çıkardı laaaan :53::53::53: oha dur bi dk dedim sordum ne için die smear testi için dedi.. canım çok yandı çooooooook:14::14::14:

benimde yapacaktı canım ama spekulum la açtı baktı baya bi kurcaladı zaten canımı yaktı mannak :19::19:
spekulumla baktığı için smear yapmayacakmış. ikisini aynı anda yapmıyomuş bende anlamadım. zaten çoook yaşlıydı duymuyodu baya sesli konuşmak zorunda kaldım :53::53:

canım zaten spekulumu takıp görüyor içeriyi smear alıyorlar :44: neyse iyi olur değiştir yeni doktoruna yaptırırsın ya da bu yapsa bile sonucunu yeni doktoruna da gösterirsin

Spekulumla baktığı için smear yapmayacakmış. Ikisini aynı anda yapmıyomuş bende anlamadım. zaten çoook yaşlıydı duymuyodu baya sesli konuşmak zorunda kaldım :53::53:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bende araştırayım canım sende bak araştır. birimiz iyi doktor bulursa diğerimmiz de gider. güvenilir doktor bulmak zor özelde :19::19:

Canım b.evler haznedar Hizmet Hastanesi Meltem hanım var... epey adı geçiyor onunda .. arkadaşımda doğum yaptı ilgili biriymiş... istersen ona gidebilirsin bana uzak kalıyor yoksa hiç düşünmem ama en son çare gidicem :31::31:

caydincim bu smear testinde küçk çubuk kulak çubugu ile alıyolar dedin .. doktor koca masa çıkardı laaaan :53::53::53: oha dur bi dk dedim sordum ne için die smear testi için dedi.. canım çok yandı çooooooook:14::14::14:

ya imdat yaaaaaaaaaaaaaa kadın olmak cok zorrrrrrrrr arkidiş yaaaaaaaaa

kızlar smear testi farkında olmayacağınız bir test ben evlendim kontrole gideyim dedim körktum etraftaki sözlerden evliliğimin 2.yılı gitmeye başladım,ama iyi ki de gitmişim şimdi her yıl yaptırıyorum benim rahim ağzımda yara varmış 2.smear öncesi gördü doktor smear de yazdı zaten doğum ile gidebilirmiş dedi doktor şu an müdahale edemeyiz dedi ama hamileliğe sakıncası yok

yani uzun lafın kısası her sene şikayetim olmasa da gittim smear onun dışında yıl içinde yanma şikayetleri kist falan derken muayenenin sayısı yok çok rahat çekinmeyin bence

evet canım bana da yara var küçük bişey olmaz bundan sadece akıntı yapar rahatsız eder dedi. ilaç verdi ama kullanmıyom :53::53::53:

:52::52::52::52::52:eee abla da olduğuna göre anne olman yakındır artık:46::46:

ayyyy ne güzel dedin öyle öperim ben seniiii:54::54::54::54::9: ay bu ay inş. hamiş olurum yha.. hem bgn hastanede kadınların %90 hamileydi.. nasıl heveslendim varya hiç sormaaa :31:

Back
X