• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 29 nisan da bıraktım hapı. geçen ay 28 günde geldi. son adet 1 hazirandı ve şimdi bekliyorum. ya adet olucam ya da hamile kalıcam. 33 gün oldu tık yok belirti de yok. bekleyip görücez.

sen sıkma canını. okuduğum çoğu yerde doğum kontrol hapı sonrası hemile kalan ya da ikizlere hamile kalan çok var. neden olumsuz düşünüyorsun. kısmet ne zamansa o zaman gelsin. olmadı aşılama olmadı tüp bebek, hiç olmazsa allah'ın takdiri. dua edip bekliycez :) :54:

evet tatlımm öle kısmet dicem artık...

evet geldim tatlım bende çook özledim sizi

bizde seni özledik....:16::16::16: bir daha ayırmasınlar bizi :36::36:
kıskandımm ama benimde kırmızılar geldi...caydine üzülmüşün bana üzülmemişinnn :84::84::84:

ya normalde düzensizdi. ilacı bıraktım sonraki ay kendiliğinden düzenli geldi 28 günde. ama doğum kontrol hapı yerine progestan vermişti doktor onu kullanmıştım. bu ay progestanı kullanımım bir kaç gün aksadı. o yüzden olabilir. bekleyip görücez.

biliyorum tatlım düzensiz olduğunu zaten temmuz gibi başlayacağız çalışmalara demiştin..
unutmadım yani:34::34::34:
peki değişik olarak nitelendirdiğin belirtin var mı??
bi de progestan kullanıp hamile kalanlar da var biliyosun demi:49:

yaaaa isyanım caydinim kırmızı kart yemişler uff ya bu ay umutluydum temmuz çetesinden :14::14:
neyse ağustosa kısmet olur inşallaaaahhh...

bende de hiç belirti yok hamiş değilmişim gibime geliyor zaten:19::19:

zaten belirti aramaaa boşuna. herkes aha bende şu belirti bu belirti var diyo kırmızı kart yiyip oyun dışı oluyo. demeyek öyle hiç belli olmuyo çünkü bebiş kendiliğinden geliyo biz ne yaparsak yapalım. inş seninki gelir bu ay tatlımmm :16::16::16:

biliyorum tatlım düzensiz olduğunu zaten temmuz gibi başlayacağız çalışmalara demiştin..
unutmadım yani:34::34::34:
peki değişik olarak nitelendirdiğin belirtin var mı??
bi de progestan kullanıp hamile kalanlar da var biliyosun demi:49:

tatlım progestan adet düzenleyici bi hap normalde hamilelikten koruma gibi etkisi yok. biliyorum. Temmuz gibi demiştim ama bi deneme yapalım dedik olmazsa Temmuza kalacak yine :)

işin enteresan tarafı hiç blirtim yok.adet olacaksam bile karnımda en ufak bi ağrı vücudumda en ufak bi şişlik hiç bişey yok! :44::44::44:

günaydın kızlar:3::3:
sılacım hoşgeldin canım benimmmm:16::16::16::16::16:
inan benim de çok canım sıkıldı..hiç girmemeyi düşündüm hatta yazdıklarımı görmüşsündür beni de tamamen sil dedim admine kk'dan soğudum ama siz daha ağır bastınız:34: bundan sonra topiğimizden başka yere bir yere yazasım da yok zaten:19::19:
bir daha böyle insanlara cevap bile vermeyelim konuşur konuşur giderler ne de olsa..
biz kendimize bakalım boşver..
caydinla bushy ne zaman girecek yaaa çok özledimmm:14::14::14::14:
hoşbuldum tatlım neler düşündüğünü ve hissettiğini gayet iyi biliyorum..
bundan sonra hoşuma gitmeyen mesajlara karşılık vermek yerine kötü içerik bildire basacağım..
bunu da öğrenmiş olduk..
inşallah onlarda gelecekler bugün..

bizde seni özledik....:16::16::16: bir daha ayırmasınlar bizi :36::36:
kıskandımm ama benimde kırmızılar geldi...caydine üzülmüşün bana üzülmemişinnn :84::84::84:

sağol kuzucum inşallah.. ya üzülmez olur muyum tatlım sen ev filan taşıdın ya belki o yüzden tutmamıştır.. ama bu ay ramazanın bereketiyle topluca hamiş kalırız..
bool bool dua ederiz birbirimize..

tatlım progestan adet düzenleyici bi hap normalde hamilelikten koruma gibi etkisi yok. biliyorum. Temmuz gibi demiştim ama bi deneme yapalım dedik olmazsa Temmuza kalacak yine :)

işin enteresan tarafı hiç blirtim yok.adet olacaksam bile karnımda en ufak bi ağrı vücudumda en ufak bi şişlik hiç bişey yok! :44::44::44:

belki de senin kuzucuk çook akıllıdır:34::34:
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tatlım bakarsın bu ay tutmuştur:34:

belki de senin kuzucuk çook akıllıdır:34::34:
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tatlım bakarsın bu ay tutmuştur:34:

awww kız "senin kuzucuk" dedin de sanki gerçekten varmış gibi oldu. :26:

bi de ben müthiş sabırsız bi insanım gariptir hiç vardır diyemiyorum ama yoktur da diyemiyorum. ve hiç heyecan yapmıyorum öyle düşünmüyorum da. garip oldum :3: tek değişik belirti bu :34::34::34:

ben tekrar uyandım geldim canlarımın yarısı gelmiş diğerleri de akşam üstü gelir herhalde

ben çok rahatsızım kızlar ağzımda garip bir tat var kahvaltı da edemedim daha uyuduğum için üşüyüp büzüşüp uyumuşum şimdi de o tat midemi kaldırdı gidip birşeyler yiyim gelicem.ama sanki hasta olucam bu ağzımdaki tatsızlık çok tuhaf umarım grip falan olmam

awww kız "senin kuzucuk" dedin de sanki gerçekten varmış gibi oldu. :26:

bi de ben müthiş sabırsız bi insanım gariptir hiç vardır diyemiyorum ama yoktur da diyemiyorum. ve hiç heyecan yapmıyorum öyle düşünmüyorum da. garip oldum :3: tek değişik belirti bu :34::34::34:

bi olsun durmadan derim :16::16::16:
hani en çook istediğin şey hiç beklemediğin anda olur ya belkide olacaktır..
olmazsada ay sonuna kadar kesin olur:emir_bebek:
bu ramazanda herkes hamile kalsın allahım nolur((aminnn))

bundan sonra hoşuma gitmeyen mesajlara karşılık vermek yerine kötü içerik bildire basacağım..
bunu da öğrenmiş olduk..

sağol kuzucum inşallah.. ya üzülmez olur muyum tatlım sen ev filan taşıdın ya belki o yüzden tutmamıştır.. ama bu ay ramazanın bereketiyle topluca hamiş kalırız..
bool bool dua ederiz birbirimize..

evet yaa doğru ben ev taşıdım bu ay bahanem bu olsun kendimi böle teselli edeyimmm :76::76::76::76:
inşş hepimiz bereketli ayda bereketleniriz...inşşş :26::26:

zaten belirti aramaaa boşuna. herkes aha bende şu belirti bu belirti var diyo kırmızı kart yiyip oyun dışı oluyo. demeyek öyle hiç belli olmuyo çünkü bebiş kendiliğinden geliyo biz ne yaparsak yapalım. inş seninki gelir bu ay tatlımmm :16::16::16:

inşallah tatlım seninki de gelmez de ramazana hamiş hamiş gireriz:16::16::16::16: ne güzel olur yaaa:16::16::16:

bunu da öğrenmiş olduk..

ben de öyle yapayım o zaman kendi hakkını aramak yerine ispiyoncu olmak yarıyormuş bunu da öğrenmiş olduk:9:
ama bu olay daha çok bağladı daha çok kenetlendirdi birbirimize..bundan sonra herşey daha güzel olacak..:34:
ceza almayıp bizleri sabırla bekleyen arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim..
biz orada tek tek ceza yerken umrunda olmayıpta normal sohbete devam eden bazı arkadaşlarla da muhabbetimi gözden geçireceğim..

ama geriye kalanları çooookk seviyorum iyi ki varsınız bebeklerim benimmmmmmmm:16::16:

ban yiyenler döndü müüüü yoksaaaaa? konu sahibide gelmiş :32:

inşallah tatlım seninki de gelmez de ramazana hamiş hamiş gireriz:16::16::16::16: ne güzel olur yaaa:16::16::16:

ben de öyle yapayım o zaman kendi hakkını aramak yerine ispiyoncu olmak yarıyormuş bunu da öğrenmiş olduk:9:
ama bu olay daha çok bağladı daha çok kenetlendirdi birbirimize..bundan sonra herşey daha güzel olacak..:34:
ceza almayıp bizleri sabırla bekleyen arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim..
biz orada tek tek ceza yerken umrunda olmayıpta normal sohbete devam eden bazı arkadaşlarla da muhabbetimi gözden geçireceğim..

ama geriye kalanları çooookk seviyorum iyi ki varsınız bebeklerim benimmmmmmmm:16::16:

bu bebeklerin içinde bende varmıyım bilmiyorummm ama bende sizleri çok sevdimmm yahuuu :16::16::16:

ben tekrar uyandım geldim canlarımın yarısı gelmiş diğerleri de akşam üstü gelir herhalde

ben çok rahatsızım kızlar ağzımda garip bir tat var kahvaltı da edemedim daha uyuduğum için üşüyüp büzüşüp uyumuşum şimdi de o tat midemi kaldırdı gidip birşeyler yiyim gelicem.ama sanki hasta olucam bu ağzımdaki tatsızlık çok tuhaf umarım grip falan olmam

hoşgeldin şekerim..ayy inşallah ağzındaki garip tat hamiş olduğundan kaynaklanıyordur:16::16:
evettt 2 kişi kaldı sadece 3ümüz döndük canımmm..2 kişiyi de 4 gözle bekliyoruz..

canım ben öğle saatlerinde bir çıktım klavyemin pili bittiği için size bir şey diyemeden çıktım hatta akşam 7 gibi geldim eve olanlar olmuştu ve eşime bile söyledim çok üzüldüğümü az kaldı tamamlanmamıza ben de sizleri çoook seviyorum iyi ki varsınız

evet yaa doğru ben ev taşıdım bu ay bahanem bu olsun kendimi böle teselli edeyimmm :76::76::76::76:
inşş hepimiz bereketli ayda bereketleniriz...inşşş :26::26:
evet kuzucum bakalım bizde ev alacağız dua et..
hem bakalım bu evler uğurlu gelir bize:34::34::34:

tamam tatlım kapatalım konuyu yoksa yine ceza alacağım kendimi zor tutuyorum zaten:48::48:
kıskananlar çatlasın diyeli o yeter:48::48::48:

mrb canım hoş geldin daha öncede gelmiştin dimi:34:
topiği açtığımda hayırlı olsun deyip kaçmıştın:13:

günaydın arkadaşlarrrr
günaydın tatlım
canım ben öğle saatlerinde bir çıktım klavyemin pili bittiği için size bir şey diyemeden çıktım hatta akşam 7 gibi geldim eve olanlar olmuştu ve eşime bile söyledim çok üzüldüğümü az kaldı tamamlanmamıza ben de sizleri çoook seviyorum iyi ki varsınız

ahh canım benim ya sağol bende seni seviyorum tatlım iyi ki varsınız:54::54::54:

Back
X