• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah görmezsin ama benimde hafif hafif karın ağrım var. ancak göğüslerimde şişlik olmasına rağmen hiç bir hassasiyet yok bacaklarımda da çekilme gibi bir ağrım var nedense. ilk hamileliğimdeki belirtileri hatırlamaya çalışıyorum ama 8 sene geçti hatırlayamıyorum :( 2 gün kaldı benimmm

İnşallah sende görmezsin kırmızıları benim de göğüslerimde damarlar çok belirginleşti işte bide şuan kasık ağrım var her tuvalete gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo ama daha bişy yyok bakalım inşallah sende bende hamişizdirrr..

Selam arkadaşlar
Bu nasil istir anlamiyorum.psikoloji denen şeyi bizi bitiriyor bence.adetten itibaren başliyoruz kendimizi dinlemeye bir hafta kala herşeyi ona yoruyoruz.dayanamiyoruz erken test yapiyoruz.sonra da erkendi diye cikmadi diyor o psikolojimiz.bat gecikince yapiyoruz bir test daha oda olmayinca hala pes etmiyoruz.bide kan testi yapmalisin diyor bize icimizdeki ses.o da negatif olursa geç döllenmedir belki diye fısıldıyor.hatta kirmizilar bile gelince o içimizdeki gıcik ses üstüne mi gördün acep diye hala inatlaşıyor.son care o içimizdeki sese inandik diye kendimize kizip gözyaşlari akitinca :43:bir nebze rahatliyoruz.kisa bir süreliğine tabi..elimiz mahkum kavusana dek böyle sürecek.allah bu yolda sabır gösteren bizleri tez zamanda kavuştusun bebişlere.:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar
Bu nasil istir anlamiyorum.psikoloji denen şeyi bizi bitiriyor bence.sat den itibaren başliyoruz kendimizi dinlemeye bir hafta kala herşeyi ona yoruyoruz.dayanamiyoruz erken test yapiyoruz.sonra da erkendi diye cikmadi diyor o psikolojimiz.bat gelince yapiyoruz bir test daha oda olmayinca hala pes etmiyoruz.bide kan testi yapmalisin diyor bize icimizdeki ses.o da negatif olursa geç döllenmedir belki diye fısıldıyor.hatta kirmizilar bile gelince o içimizdeki gıcik ses üstüne mi gördün acep diye hala inatlaşıyor.son care o içimizdeki sese inandik diye kendimize kizip gözyaşlari akitinca :43:bir nebze rahatliyoruz.kisa bir süreliğine tabi..elimiz mahkum kavusana dek böyle sürecek.allah bu yolda sabır gösteren bizleri tez zamanda kavuştusun bebişlere.:16::16::16::16:

Ne güzel anlatmışsın aynen öle gerçekten :) Aminnnnnnnn inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder rabbim

İnsallah mucizen seni bulur o umutlarin cicek açar ama ne olursa olsun
Herşeye ragmen yine toparlnip yola daha moralli devam etmelisin.

güzel dileklerin için çok sağol, kimbilir belki de o doğmamış yavruya kocaa kocaa anlamlar yüklüyor stresimi daha da arttırıyorum..

kızlar galiba hamile değilim, aynı reglimde olduğu gibi sinir duygusallık, dokunsalar ağlayacağım. ben bu duygusal harbin üzerine kesin adet olurum. oysa kimseye söyleyemesemde evimde mis kokulu bir bebek hayali kuruyorum.

kızlar galiba hamile değilim, aynı reglimde olduğu gibi sinir duygusallık, dokunsalar ağlayacağım. ben bu duygusal harbin üzerine kesin adet olurum. oysa kimseye söyleyemesemde evimde mis kokulu bir bebek hayali kuruyorum.

Zaten en iyisi seni ,duygularini anlamayacak insanlara söylememek.

kızlarr ben ısten yenı cıktık daha bu saate kadar calıstım hemde cok agır ısım nasıl hamılelık gecırcem bılmıyorum : (

kızlarr ben ısten yenı cıktık daha bu saate kadar calıstım hemde cok agır ısım nasıl hamılelık gecırcem bılmıyorum : (

ne iş yapıyorsun canım bende kızıma hamileyken 8 ay çalıştım işim paketlemeydi koli kaldırıp bantlıyordum sürekli hamile olduğumu öğrenince müdürle konuştum ağır iş vermediler hatta hiç unutmam zaman ilerleyince yemekhaneye koca göbişimle bi giriyordum yemek sırasındaki insanlar önümden çekiliyordu sen öne geç diye :1::1::1::1::49::49::49::49::49:

ne iş yapıyorsun canım bende kızıma hamileyken 8 ay çalıştım işim paketlemeydi koli kaldırıp bantlıyordum sürekli hamile olduğumu öğrenince müdürle konuştum ağır iş vermediler hatta hiç unutmam zaman ilerleyince yemekhaneye koca göbişimle bi giriyordum yemek sırasındaki insanlar önümden çekiliyordu sen öne geç diye :1::1::1::1::49::49::49::49::49:

turkıyenın en buyuk mobılya magazasında calısıyorum : ) bakalım ben hamıle olunca nasıl olucak

Herkese günaydınnn;
umarım herşey yolundadır. Ben iyiyim Allaha şükür. Yeni yoğun bir hafta beni bekliyor.
Herkese iyi haftalar. Kendinize iyi bak. Sevgiler.

Back
X