• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese gunaydın bugun batıma son bır gun aslında kan testı ıcın aıle hekımıne gıtmeyı dusundum ama negatıf cıkarsa kadından da utanırım bozulurum dıye vazgectımm : (

taze anne nasılsınnnnn nasıl gidiyor hamilelik:16::16::16::9:

daha gelmediyse gelmeyecektir akrilimm güzel düşün güzel olsunn:16::16::16:

ben daha bişey anlayamadım canım sadece mutluluk var okadar Allah'a şükür bir sorunumda yok :16: sen nasılsın canım senin nasıl gidiyo

Kızlar dün hastalanmadım ara ara ağrılarım oldu ama bugün sanki hastalanıcakmışım gibi ağrılarım çoğaldı hala inşallah olmaz diorum görmek istemiyorum kırmızıları eşim bile o kadar heycanla bekliyorki dün gece rüyasında pembe ayakkabı görmüş ben hamileymişim bizde çok takmış durumdayız Rabbim hayırlısını versin diorum her zaman ama bi yanımda olsun nolur die yalvarıyo Rabbime adet gününde her ay çektiği ağrıları çekipte hamile kalma kırmızıları görmeme ihtimali varmı :/

evett canım zaten herzaman söylüyolar ya adet belirtileriyle aynı diye sanki kırmızılar gelcek gibi ağrın oluyo ama gelip gelmeyeceği Allah'a kalmış inşallah gelmez canım:54:

kızlar dün kan testi yaptırdım ve hcg 632 çıktı

hayırlı olsunnnn :64::64::64::64::64::64:

herkese gunaydın bugun batıma son bır gun aslında kan testı ıcın aıle hekımıne gıtmeyı dusundum ama negatıf cıkarsa kadından da utanırım bozulurum dıye vazgectımm : (

niye utanacaksın canım bu senin umudun öğrenmek için gidiyosun utanma boşver inşallah vardır bebişin

Son düzenleme:
kızlar ben çok kötüyüm:43::43::43::43: adet oldum ama ilginç tarafı ilkgün birkaç damla gelirdi okadar asıl yoğunluğu 2.gün yaşatdım busefer ilkgün çok fazlasıyla kanamam oldu korktum ve çok şaşırdım neden olabilir acaba:43::43::43::43:

günaydın kızlaaaaaaaaaaar :3::3:
bu sabah itibari ile kırmızıları görmüş bulunmaktayım :47::47::47: bu ay tırt çıktık :50::50::50:

kızlar ben çok kötüyüm:43::43::43::43: adet oldum ama ilginç tarafı ilkgün birkaç damla gelirdi okadar asıl yoğunluğu 2.gün yaşatdım busefer ilkgün çok fazlasıyla kanamam oldu korktum ve çok şaşırdım neden olabilir acaba:43::43::43::43:

şekerimmm bende de tam tersi oldu...benimde ilk gün yoğun gelirdi ama 1-2 damla geldi..2. berbat yoğundu...hava değişiklği ve bu hamilelik stresi yapıyor insanda bunları...:34:

bu sabah itibari ile kırmızıları görmüş bulunmaktayım :47::47::47: bu ay tırt çıktık :50::50::50:

yaaa offf yaaaa:47::47::47: ben senden çok ümitliydim şekeirm...o kırmızılardan nefret ediyorummmm:47::47:

günaydın hatunlar :) uzun bi aradan sonra yine burdayım keşke güzel haberlerle gelebilseydim ama malesef :( sizlerde ne var ne yok bakayım :) hamileler nasıl gidiyo hamilelik:)

günaydın canımmm
olmadı die üzülme vardır Rabbim'in bir bildiği Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım

bahçelievlerde medical parkı düşünüyordum fakat çok yorum okudum para yiyici bi hastane diyolar off kafam çok karıştı

izmitte otursaydın doktor önerebilirdim ama istanbul hakkında bi fikrim yok canım.. off doktor bulmakta çok zor gerçekten :50:

şekerimmm bende de tam tersi oldu...benimde ilk gün yoğun gelirdi ama 1-2 damla geldi..2. berbat yoğundu...hava değişiklği ve bu hamilelik stresi yapıyor insanda bunları...:34:

yaaa offf yaaaa:47::47::47: ben senden çok ümitliydim şekeirm...o kırmızılardan nefret ediyorummmm:47::47:

yok canım ben seviyorum kırmızıları artık. onlarla iyi geçinmeye karar verdim ki bu ay sözümü dinleyip gelmesinler
:51::51:

günaydın hatunlar :) uzun bi aradan sonra yine burdayım keşke güzel haberlerle gelebilseydim ama malesef :( sizlerde ne var ne yok bakayım :) hamileler nasıl gidiyo hamilelik:)

günaydın canım
bozmayın moralleri Allah büyüktür en kısa zamanda nasip eder inşallah Rabbim
benim güzel gidiyor Allah'a şükür bi sorunum yok bugün denizle tanıştırcam bebişimi :16:

günaydın canım
bozmayın moralleri Allah büyüktür en kısa zamanda nasip eder inşallah Rabbim
benim güzel gidiyor Allah'a şükür bi sorunum yok bugün denizle tanıştırcam bebişimi :16:

aman aman maşallah hiç bi sorun olmasın hiç inşallah hayırlısyla alın bebişlerinizi kucağınıza..denize gir ama havuza girme bence tatlım ben hamileliğmde idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim ve bebeğimizi kaybettik..sıcaklara aldanıp sakın terliğni çıkartma ayağından anlaştık ;)

aman aman maşallah hiç bi sorun olmasın hiç inşallah hayırlısyla alın bebişlerinizi kucağınıza..denize gir ama havuza girme bence tatlım ben hamileliğmde idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim ve bebeğimizi kaybettik..sıcaklara aldanıp sakın terliğni çıkartma ayağından anlaştık ;)

ahh canım benim başınsağolsun Rabbim güldürsün inşallah yüzünü
havuzun tehlikeli olduğunu duymuştum canım zaten pek hazetmem kendisinden :1:
ayaklarım üşüyo benim hep ama terlik giyince de yanıyo çok karmakarışığım bu konuda bi yanıyom bi üşüyom ama saol tavsiyen için yansamda çıkarmam artık

Back
X