- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Efendım caydinimmmmm![]()
o burda adı yasak olan ban yediğimiz yere girmiyo musun hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efendım caydinimmmmm![]()
ben adet olduğum zaman bi majezik alırım yarım saat 1 saat dinlenirim hemen ağrım geçer..adetimdede hiç kesilme olmaz..
tabi ki her bünye aynı değil bende böyle oluyo ama sende nasıl olur o meçhul?
bende majezik kullanıyorum canım aslında. iyi geliyo gerçekten.kesme de yapmıyo.elimde o yoktu mecbur kaldım![]()
nasil yani anlamadım.. o banlandığımız şahısmı burda nolmuş :44:o burda adı yasak olan ban yediğimiz yere girmiyo musun hiç?![]()
nasil yani anlamadım.. o banlandığımız şahısmı burda nolmuş :44:
hmm onunla geçmiş olsun bitanem yaa..ohh ohh maşallah yarasın bol bol iç suyunu..hem bol su içmek doğumuda kolaylaştırıyomuş..
banlandık mı biz.. banlandığımız yere girmiyorum çünkü nerden banlandık bilmiormo burda adı yasak olan ban yediğimiz yere girmiyo musun hiç?![]()
nasil yani anlamadım.. o banlandığımız şahısmı burda nolmuş :44:
banlandık mı biz.. banlandığımız yere girmiyorum çünkü nerden banlandık bilmiormayy hic bsey anlamadım kendmi cok saf hissettimmmm
![]()
benim haberm yok kuzummm özelden linki atsana bi.. deneyeym bakaym girebilomuyummmm ?yok hani link yazdık die banlandık ya![]()
oraya girmiyormusun hiç![]()
herşeye yararı var mübareğinsırf şu enfeksiyon yüzünden bi tane bile oruç tutamıcam..rabbim affetsin ama su içmezsem olmaz...
![]()
neyse canım benim çıkmam lazım mutfağa girişeyim bakalım bi iftara ne hazırlıcam kocişe bilmiyorum![]()
bende majezik kullanıyorum canım aslında. iyi geliyo gerçekten.kesme de yapmıyo.elimde o yoktu mecbur kaldım![]()
majezik iyi dimi bende onu kullanıyorum.. öncesinde bi doktor arveles vermişti onun da kağıdında hamile kalmak isteyenler kullanmasın diye yazıyordu bilgin var mı?
bilmiyom canım adını duydum ama kullanmadım hiç du bakim prospektüsüne :26::26:
kızlar sabahtan beri birde belimin sağ tarafına kramp giriyor sürekli.
bat ne zamandı canım :26:
bat dün dü canım ama hala gelmedi. şimdi de beyaz akıntı geliyor.
bat dün dü canım ama hala gelmedi. şimdi de beyaz akıntı geliyor.