• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım kullanayım mı ozaman. zararı olsa zaten vermez doktor. çokta ilgilliydi zaten. sevdim bu adamı :21::21::21:
eşim için erken boşalmayı sordu :17::17::17: :17:yok dedim. ona vitamin verdi :23::23::23:

kullan tabi bebeğim.. :29: vitamin vermesi gayet normal bişey ... sende pekmez fındık fıstık yedir eşine bol vitaminli, bebeğiniz olsun :52::52::52:

kullan tabi bebeğim.. :29: vitamin vermesi gayet normal bişey ... sende pekmez fındık fıstık yedir eşine bol vitaminli, bebeğiniz olsun :52::52::52:

ayyyyyyy çok heyecanlandım :52::52::52: benim adet kesildi yaa bu arada. daha 3. gün. normalde daha uzun sürer. apranax fort içtim ondan mı acabaa :26::26:

ya kızlar kafayı yicem ne yapacağımı şaşırdım :S
kayınvalidem başka bi eve taşınacak..biz bebek için çalıştığımızı kimselere söylemiyoruz.dün ev tutuldu ramazanın ortasındada ev taşınacak yani artık yavaş yavaş indir kaldır kolileme işleri başlayacak.
benim adetime daha 1hafta var.kayınvalideme yardım etmek istiyorum ama bi yandanda ya bebek varsa diye düşünüyorum ben napayım ya :S

yaa benim belim kopacak gibi ağrıyor:5::5::5::5::5::5:
bat ın geldimi canımmm seninnnn ???? yoksaaammm ???tahmin ettiğim şey mi oluyor :53:

selam kızlar ne var ne yok ??
aynı beyaa.. ne olsun. calışmaya devam. sende ne var ne yokkkkk ?
saklamak mııı :45::45::45: bağıra çağıra ilan yaparız burda vallaaaa :52::52::52::52:
olurmu olur ben tedbirimi alayım da :1: belki karamel sosu öğrenmesin dersiniz :35: ahahahah

ya kızlar kafayı yicem ne yapacağımı şaşırdım :S
kayınvalidem başka bi eve taşınacak..biz bebek için çalıştığımızı kimselere söylemiyoruz.dün ev tutuldu ramazanın ortasındada ev taşınacak yani artık yavaş yavaş indir kaldır kolileme işleri başlayacak.
benim adetime daha 1hafta var.kayınvalideme yardım etmek istiyorum ama bi yandanda ya bebek varsa diye düşünüyorum ben napayım ya :S
adetim yaklaşıyor anne belim ağrıyor de. yada sırtım acık yatmışım belim tutulmuş falan de istersen ? dikkat et kendne. :26:

bat ın geldimi canımmm seninnnn ???? yoksaaammm ???tahmin ettiğim şey mi oluyor :53:

aynı beyaa.. ne olsun. calışmaya devam. sende ne var ne yokkkkk ?

olurmu olur ben tedbirimi alayım da :1: belki karamel sosu öğrenmesin dersiniz :35: ahahahah

ne olsun bebek ben de dinleniyorum çalışma için kendimi hazırlıyorum:1::1::1:

adetim yaklaşıyor anne belim ağrıyor de. yada sırtım acık yatmışım belim tutulmuş falan de istersen ? dikkat et kendne. :26:

ya onlarda kalıyoruz zaten ramazan olduğu için..hani her işi birlikte yapıyoruz zaten canım..bebek olmasa bile kendimi fazla hırpalamak istemiyorum açıkcası..
ama iki arada bi derede kaldım :S

uyyyyyyyy sibotim gelmiiiş :16::16::16: baban nasıl oldu canım :26::26:

teşekkür ederim datlum çok iyi bacağında ezikler var hala ağrıları var ama 3 hafta içinde geçecek inşallah:16::16::16:
sen nasılsın bakayım?

iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın kuzum:54:
ne oldu beline hamiş misin yoksa :44::44::44::44::44:

ne olsun bebek ben de dinleniyorum çalışma için kendimi hazırlıyorum:1::1::1:

ya onlarda kalıyoruz zaten ramazan olduğu için..hani her işi birlikte yapıyoruz zaten canım..bebek olmasa bile kendimi fazla hırpalamak istemiyorum açıkcası..
ama iki arada bi derede kaldım :S
ama sonucta odalarınız ayrıdır. ayrı ayrı yatıyorsunuzdur. bkac gün sonra sabah kalktığnda belim tutulmuş çok kötü falan de. üşüttüm mü ne diye ayak yap birazda :1: olmazmı yemez mi ?

Back
X