• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy canım harikasın hiç aklıma bu şekilde gelmemişti doğru söylüyosun gelmezse miss gibi tatili kaçırır :1:
Rabbim hayırlı zamanda versin caydin'im tüm arkadaşlara dua ediyorum ama özellikle sen de geliyosun aklıma Allah'ım güldürsün yüzünü

İnşallah canım kafaya taktikta ne oldu tırrt çıktı :52::52: Takmıyorum napiimmm :53::53:

Canım send einşallah bebişini görürsün en kısa zamanda :16::16::16: çok çok teşekkür ederim duaların için duygulandım :(

Son düzenleme:
size doyum olmaz ama benım aksam doyurmam gereken misafirlerim olacagından diğer hazırlıklarımıda tamamlıyım diyorum :) öpüldünüz hayırlı iftarlar diliyorum size

size doyum olmaz ama benım aksam doyurmam gereken misafirlerim olacagından diğer hazırlıklarımıda tamamlıyım diyorum :) öpüldünüz hayırlı iftarlar diliyorum size

Görüşürüz canım afiyet olsun şimdiden.. Benimde pazar akşamı misafirlerim var ana yemek menüsünü bekliyorum sizlerden fikir heeellpp meee :52::52::52:

İnşallah canım kafaya taktikta ne oldu tırrt çıktı :52::52: Takmıyorum napiimmm :53::53:

Canım send einşallah bebişini görürsün en kısa zamanda :16::16::16: çok çok teşekkür ederim duaların için duygulandım :(

ben ilk ay diye umutlanmıyodum ya ee takmıyodum da doğal olarak en güzeli düşünmemek herkes sanki ilk denemesiymiş gibi düşünsün nasılsa bu ay olmicak desin :1:
amin canım inşallah çok merak ediyorum:26:

Görüşürüz canım afiyet olsun şimdiden.. Benimde pazar akşamı misafirlerim var ana yemek menüsünü bekliyorum sizlerden fikir heeellpp meee :52::52::52:

hemen bugun kü menümü söyliyim

mercimek çorbası
barbunya z.yaglı
patlıcan salatası
yeşil salata
cacık
et sote
pilav

fazla agır olmasın diye salata agırlıklı yaptım zaten gec vakit yenıyo yemek :)

tatlıda yapmıcam dondurma var :)

hemen bugun kü menümü söyliyim

mercimek çorbası
barbunya z.yaglı
patlıcan salatası
yeşil salata
cacık
et sote
pilav

fazla agır olmasın diye salata agırlıklı yaptım zaten gec vakit yenıyo yemek :)

tatlıda yapmıcam dondurma var :)

Hemen kayıt altına aliimm..

Bende mercimek çorba

ana yemek bulamıyorum ?????

zeytinyağlı taze fasülye

yeşil salata

pilav

tatlı (ayarlarım) :56::56::56::56:

Karnimi aciktirdiniz kizlar yaa :(
Bende domates corbasi
Tavuk sote
Sehriye pilavi
Armut kompostosu
Karpuz
Tatliyi bulamadim ama buyuk ihtimal gullac olcak

Slm kızlar pinksugar diye bi arkadaş dün tahlil verecekti aldı mi sonucu bilen var mi.takip ediyorum da test yaptıranları :))

Back
X