• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaa kızlarrrrr sizin girdiğiniz saatleri yakalayamıyorum :47:ne zaman girsem herkes çevrimdışıı :(((((:kkk:

canlarım merabaa nasılsınız:16::16::16: doktor beni hastaneye yatırdı o yüzden yazamadım tansiyonum çok düşük ve bayılıyorum 4 kilo verdim 6 günde :14:çok ağır geçiriyorum rabbim kimseye vermesin duş almaya eve geldim 10 gün kalmam gerekmiş sürekli serum takıyorlar :43::43:çok şükür düşük tehlikem yok kalp atışını duydum o herşeye değer 25 mm olmuş yavrumda :emir_bebek::emir_bebek:

çoook geçmiş olsun tatlım ya...dikkat et kendine :((

krem mi? süt olmasın o????:44::44:

bilmiyorum canım göğsümün ucu acımıştı. bakınca gördüm bu ucundaki gözenekler var ya o gözenekleri içinde krem gibi birşey gördüm baktım elimle sıktım elime geldi böyle koyu kıvamlı kremsi birşey. bu arada adetim 5 gün gecikti acaba bir hamilellik belirtisi mi?
zaten bu gün de göğsümde yeşil damarlar belirginleşmişti uçları da çok acıyor.

bilmiyorum canım göğsümün ucu acımıştı. bakınca gördüm bu ucundaki gözenekler var ya o gözenekleri içinde krem gibi birşey gördüm baktım elimle sıktım elime geldi böyle koyu kıvamlı kremsi birşey. bu arada adetim 5 gün gecikti acaba bir hamilellik belirtisi mi?

5 gun gecıktıyse bı test yapsaydın......eger negatıf cıkarsa hemend oktora git ve prolaktınıne baktır.....prolaktın regl gecıkmelerıne neden olur ve en buyuk belırtısı gögusten süt gelmesıymıs.....
test yap 5 gun gecmıs bayagı olmus.......

tatlım enfeksıyon kapmısta olabılır yanı ıltıhap. prolaktının yukseldıyse ondan da gelıyordur adetınde gecıkmıs bayagı bekleme artık gıt doktora hormon yulseiıgı bebek oimasınıda engeller

5 gun gecıktıyse bı test yapsaydın......eger negatıf cıkarsa hemend oktora git ve prolaktınıne baktır.....prolaktın regl gecıkmelerıne neden olur ve en buyuk belırtısı gögusten süt gelmesıymıs.....
test yap 5 gun gecmıs bayagı olmus.......

ama canım birde hamilelik belirtisi diye geçiyor bak bir siteden alıntıladım:

Genç anne adayının göğüslerindeki değişiklik, özellikle hami.leliğin 4. haftasından başlayarak kendisini belli eder. Gebe kalan kadın, göğüs uçlarında yanma ve acıma olduğunu söyleyerek, bundan yakınır. Ayrıca, göğüslerde şişme ve dirileşme görülür. Göğüslerin uçları sıkıldığı zaman gelen beyaz su (kollesterum), daha önce doğum yapmışlar için büyük bir objektif gebelik belirti.si sayılmamalıdır. Gerçek kollesterum yumurta akı koyuluğundadır, ama ondan daha beyazcadır.

ama canım birde hamilelik belirtisi diye geçiyor bak bir siteden alıntıladım:

Genç anne adayının göğüslerindeki değişiklik, özellikle hami.leliğin 4. haftasından başlayarak kendisini belli eder. Gebe kalan kadın, göğüs uçlarında yanma ve acıma olduğunu söyleyerek, bundan yakınır. Ayrıca, göğüslerde şişme ve dirileşme görülür. Göğüslerin uçları sıkıldığı zaman gelen beyaz su (kollesterum), daha önce doğum yapmışlar için büyük bir objektif gebelik belirti.si sayılmamalıdır. Gerçek kollesterum yumurta akı koyuluğundadır, ama ondan daha beyazcadır.

en dogru bılgıyı ancak test yaptıktans onra doktora gıderek alabılırsın:34:

canlarım süt değil kremsi bir şey. akmıyor da zaten. sadece göğsüme baktığımda ucundaki gözeneklerin içinde gördüm elimle içinden aldım böyle azıcık nokta kadar birşey geldi elime kremsi beyaz birşey. birde zaten 10-15 gündür göğüslerm çok hassastı bugün de uçları acımaya başlayınca farkettim bunu.göğsümde ki yeşil damarlarda çok belirginleşti bugün.

canlarım süt değil kremsi bir şey. akmıyor da zaten. sadece göğsüme baktığımda ucundaki gözeneklerin içinde gördüm elimle içinden aldım böyle azıcık nokta kadar birşey geldi elime kremsi beyaz birşey. birde zaten 10-15 gündür göğüslerm çok hassastı bugün de uçları acımaya başlayınca farkettim bunu.göğsümde ki yeşil damarlarda çok belirginleşti bugün.

neden test yapmıyorsun? hamılelık varsa cıkar bence

Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt

Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa
:50:

canm ben bir hafta öncesinden kan testi yaptrmştm .negatif çıktı.idrarda hemen çkmaz.

Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt

Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa

canm ben bir hafta öncesinden kan testi yaptrmştm .negatif çıktı.idrarda hemen çkmaz.:50:

Canim testte yspamiyosun ama buyuk ihtimal hamilesin test yapana kadar dikkat et kendine ben hamile kaldigimda goguslerim hemen dolgunlasip buyumustu ve cokta aciyodu hassasti eee sende zaten diger belirtilerde var kac gun oldu geceli reglin bi doktora git artik

selam kızlar..
ben dün kan ve idrar vermiştim hem gebelik hemde gebelik değilse bana olanların sebebi nedir öğrenmek için..ama gece 12 de adet oldum mide bulantısı ara ara devam ediyo.ve aklımı kurcalayan bi durum var..neden 17sinde değilde 13unde geldi bu kırmızılar?pazartesi günü sonuçları almaya gidicem doktor guatr falan baktı inşallah kötü bişey çıkmaz..
bu arada kızlar sizden bişey isticem adet bitiminden sonra bana yardımcı olun tamam mı :S
bide hamiş haberleri gördüm sanki :) çok sevindim adınıza..darısı bizlere olur inşallah..AMİİNNNNNNNN :)
hepinizi çok öptüm dikkat edin kendinize..

Canim insallah guzel haber vrrir doktor guzel cikar sonuclarim evet batimiz ayniydi neden oldun acaba daha oncede erken oldugu olmusmuydu adet kanamasimi daha mi az kanama

inşallah canım hayırlı sağlıklı olsun da. benim güzel gidiyo şimdilik çok şükür beni tek düşündüren doktor biraz kanaman var dedi ondan endişeleniyorum inşallah bi sorun olmaz :26:

Canim sen kendine dikat edesen morelini yuksek yutarsan bisicik olmaz o rabbime emanet . Doktotunda soylemistir yormayacaksin kendini asla agir is yok cinsel birlesme yok . 9 ay boyunca kanamasi olup doguranlaro taniuorum ben kimisinddde boule gdciyo hamislik bebisini dusun pozitif ol :)

canlarım merabaa nasılsınız:16::16::16: doktor beni hastaneye yatırdı o yüzden yazamadım tansiyonum çok düşük ve bayılıyorum 4 kilo verdim 6 günde :14:çok ağır geçiriyorum rabbim kimseye vermesin duş almaya eve geldim 10 gün kalmam gerekmiş sürekli serum takıyorlar :43::43:çok şükür düşük tehlikem yok kalp atışını duydum o herşeye değer 25 mm olmuş yavrumda :emir_bebek::emir_bebek:

canım geçmiş olsun:5: kendine dikkat et neden böyle kötü oldun ki sen yaaa:26:

Back
X