Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım merabaa nasılsınızdoktor beni hastaneye yatırdı o yüzden yazamadım tansiyonum çok düşük ve bayılıyorum 4 kilo verdim 6 günde
çok ağır geçiriyorum rabbim kimseye vermesin duş almaya eve geldim 10 gün kalmam gerekmiş sürekli serum takıyorlar
çok şükür düşük tehlikem yok kalp atışını duydum o herşeye değer 25 mm olmuş yavrumda
![]()
Insallah olumlu sonuc alirsin cnm ins bebisin seninledir batinda gecmis test yapmadin mi
kızlaaaarr göğsümün ucundan krem gibi bir şey geliyor?
krem mi? süt olmasın o????:44::44:
bilmiyorum canım göğsümün ucu acımıştı. bakınca gördüm bu ucundaki gözenekler var ya o gözenekleri içinde krem gibi birşey gördüm baktım elimle sıktım elime geldi böyle koyu kıvamlı kremsi birşey. bu arada adetim 5 gün gecikti acaba bir hamilellik belirtisi mi?
zaten bu gün de göğsümde yeşil damarlar belirginleşmişti uçları da çok acıyor.
bilmiyorum canım göğsümün ucu acımıştı. bakınca gördüm bu ucundaki gözenekler var ya o gözenekleri içinde krem gibi birşey gördüm baktım elimle sıktım elime geldi böyle koyu kıvamlı kremsi birşey. bu arada adetim 5 gün gecikti acaba bir hamilellik belirtisi mi?
zaten bu gün de göğsümde yeşil damarlar belirginleşmişti uçları da çok acıyor.
5 gun gecıktıyse bı test yapsaydın......eger negatıf cıkarsa hemend oktora git ve prolaktınıne baktır.....prolaktın regl gecıkmelerıne neden olur ve en buyuk belırtısı gögusten süt gelmesıymıs.....
test yap 5 gun gecmıs bayagı olmus.......
ama canım birde hamilelik belirtisi diye geçiyor bak bir siteden alıntıladım:
Genç anne adayının göğüslerindeki değişiklik, özellikle hami.leliğin 4. haftasından başlayarak kendisini belli eder. Gebe kalan kadın, göğüs uçlarında yanma ve acıma olduğunu söyleyerek, bundan yakınır. Ayrıca, göğüslerde şişme ve dirileşme görülür. Göğüslerin uçları sıkıldığı zaman gelen beyaz su (kollesterum), daha önce doğum yapmışlar için büyük bir objektif gebelik belirti.si sayılmamalıdır. Gerçek kollesterum yumurta akı koyuluğundadır, ama ondan daha beyazcadır.
canlarım süt değil kremsi bir şey. akmıyor da zaten. sadece göğsüme baktığımda ucundaki gözeneklerin içinde gördüm elimle içinden aldım böyle azıcık nokta kadar birşey geldi elime kremsi beyaz birşey. birde zaten 10-15 gündür göğüslerm çok hassastı bugün de uçları acımaya başlayınca farkettim bunu.göğsümde ki yeşil damarlarda çok belirginleşti bugün.
Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt
Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa
Samyeli adetine uc gun vat ve sen bi hafta once test mi yaptin oyle belli oluyor mu ? Simdi kardesim aradi benide test alda bi yap biz oturduk konustuk hamilesin sanki diyo uff yalsam mi belli olmaz diye dusunuyorum imdattttt
Akrilcim bence sen git doktora boyle boyle de dogrusinu anlat bosuna ilac kullanma bu seninki cok acelecilik oldu daha bu ilk deneme canim mazallah sonra bu ilaclarin ya yan etkisi varsa
canlarım süt değil kremsi bir şey. akmıyor da zaten. sadece göğsüme baktığımda ucundaki gözeneklerin içinde gördüm elimle içinden aldım böyle azıcık nokta kadar birşey geldi elime kremsi beyaz birşey. birde zaten 10-15 gündür göğüslerm çok hassastı bugün de uçları acımaya başlayınca farkettim bunu.göğsümde ki yeşil damarlarda çok belirginleşti bugün.
selam kızlar..
ben dün kan ve idrar vermiştim hem gebelik hemde gebelik değilse bana olanların sebebi nedir öğrenmek için..ama gece 12 de adet oldum mide bulantısı ara ara devam ediyo.ve aklımı kurcalayan bi durum var..neden 17sinde değilde 13unde geldi bu kırmızılar?pazartesi günü sonuçları almaya gidicem doktor guatr falan baktı inşallah kötü bişey çıkmaz..
bu arada kızlar sizden bişey isticem adet bitiminden sonra bana yardımcı olun tamam mı :S
bide hamiş haberleri gördüm sanki :) çok sevindim adınıza..darısı bizlere olur inşallah..AMİİNNNNNNNN :)
hepinizi çok öptüm dikkat edin kendinize..
inşallah canım hayırlı sağlıklı olsun da. benim güzel gidiyo şimdilik çok şükür beni tek düşündüren doktor biraz kanaman var dedi ondan endişeleniyorum inşallah bi sorun olmaz :26:
bugn dayanamayıp yaptım negatif çıktı![]()
canlarım merabaa nasılsınızdoktor beni hastaneye yatırdı o yüzden yazamadım tansiyonum çok düşük ve bayılıyorum 4 kilo verdim 6 günde
çok ağır geçiriyorum rabbim kimseye vermesin duş almaya eve geldim 10 gün kalmam gerekmiş sürekli serum takıyorlar
çok şükür düşük tehlikem yok kalp atışını duydum o herşeye değer 25 mm olmuş yavrumda
![]()