• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim tatlım nette sıkıntı var gidip geliyor selam veremedim bi türlü size:19: bugün kahvaltı yapabildim hastanede yatışım gözüküyor kötü olursam gidicez bakalım şu anda iyiyim sizler nasılsınız canesracımm oğluşun geliyormuşşş hayırlı uğurlu olsunn çok sevindim :52: hamiş haberimiz var mı başka peki benim kaçırdığım:44:

çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine olur mu:16::16::16::16::16:
inşallah bi daha yatmak zorunda kalmazsın:38::38::38:
bende iyiyim çok şükür evet yeni hamişlerimiz var inşallah devamı da gelir:49::49:

canım bugün senin batınmış durumlar nedir:34::34::34::34:

Evet sılacim giden gelen yok bekliyorum zirt pirt wc ye gidiyorum olacaksa sabahtan olsaydi ne iyi olurdu ( genelde sabahin altisinda olur). Sen nasilsin seninde az kaldi batina

Evet sılacim giden gelen yok bekliyorum zirt pirt wc ye gidiyorum olacaksa sabahtan olsaydi ne iyi olurdu ( genelde sabahin altisinda olur). Sen nasilsin seninde az kaldi batina

Canım kalbimiz seninle :16::16::16::16: inaşallah hayırlı hbr verirsin :16::16: Olmazsa da üzülme birdahaki ay inşallahhh :18::18::18::18:

bende iyiyim çok şükür evet yeni hamişlerimiz var inşallah devamı da gelir:49::49:

Aminnnaminnn aminnn aminn aminnn :49: :49: :49:

alevi 61leylak ve hafsayı biliyorum bunların haricinde var mıı:52::52::52:

hee bi heyecanı kalmamış....ya ben de kocayla gidicem gene...bi sürpriz yapamadım hep acemiliğime geldi...heyecandan hamile olduğumu bile pat diye söyledim :52: kontrollerde de beraberiz zaten..cinsiyette de sürpriz yapamıcam:19::19:

:52::52::52::52::52: Doktoruna söyle sadece sana söylesin :9::9::9::9:

ayy hadi bakalım inşallah gelen giden olmaz:49::49:
bende iyiyim çok şükür evet benimde az kaldı:52::52::52:

selam kızlarrrr :3::3::3:

ne var ne yok nasıl gidiyo bekleyiş, benim bugün 6. günüm hala gelen giden yok :44:

Canım kalbimiz seninle :16::16::16::16: inaşallah hayırlı hbr verirsin :16::16: Olmazsa da üzülme birdahaki ay inşallahhh :18::18::18::18:

Insallah canim keske hepimiz hayoi haberler verebilsek :16: bugun olacagi varsada stresten olmayabilir :18: :18: :18: :18: :18:

selam kızlarrrr :3::3::3:

ne var ne yok nasıl gidiyo bekleyiş, benim bugün 6. günüm hala gelen giden yok :44:

Canim dun ablamla konustum ablsminda senin hibi cubuk testye cikmamis sabah aksam yaptim saklanmis benim sipa kan verdim kanfa cikti hemen dedi bence kan ver artik 6 gun az degil bi idrar tedti daha yap sonra kana git derim ben

yok canım hasta değilim oruçtan galiba. sahurda pek bişey yemedim bide :31::31::31:

şu batı beklemekte bitiriyo zaten hemen gelse geçse ne güzel olur :51::51::51::51::51:

aman beklioz batı kırmızlar geliyor yine bekliyoruz...en iyisi hiç beklemeyip kapıları kapatmakkk :29::29::29:

38S im nasılsınn şekerimmm :16::16::16: o bomba hallerinden bende istiyorum...eşim hasta olunca yalnız sahur yaptım..ayy çok fenaymış yalnız sahur yapmak ya...Allah kimseyi yalnız bırakmasın inşş :26::26:

Back
X