• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Âmin canım inşallah Allah isteyen herkese hayırlı bebişler verir bize de sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder:)

aminnn ınsallah zamanında kucağımızza alırız bebişlerimizii çok sabırsızlanıorummm

Kızlar ben çıkıyorum kotlar olmuo artık gidim de kendime rahat bi kaç bişey alayım akşama doğru gelirim:) sıcakta çıkma dieceksiniz ama arabaya gidicem awm serin olur zaten :) öptüm hepinizi bol bebişli günler:))))))

Kızlar ben çıkıyorum kotlar olmuo artık gidim de kendime rahat bi kaç bişey alayım akşama doğru gelirim:) sıcakta çıkma dieceksiniz ama arabaya gidicem awm serin olur zaten :) öptüm hepinizi bol bebişli günler:))))))

tamam canım kendine iyi bak görüşürüz öpüyorum:16::16:

Slm canım iyyim şükür sen nasılsın :16:
seninle tanısmadık sanırsam .. ben mera topiğin en küçükleriyim bebeiş hayalim var umarım en kısa zamanda dileklerimiz dualarımız kabul olur :16::16::16:

İyim bende çokça heyecanlı ilk defa bu ay deneme yaptık umarım en kısa zamanda dileklerimiz kabul olur canım :54::54::54:

Selammm Nasılsınn
özel mesaj kutun dolu şekerimmm:35::35:

sıcaaaaaaaaaaak çok sıcaaaaaaaaak :111::111::111::111::111:

öff aynenn..bende birde bu sıcakta bankaya gitcemmm:36::36::36:
canım incir kürü yumurtanın çatlaması için kullanılıyor deneyebilirsin :13:

ayy nerde nerde bu şey..deneyelimm bakalım bencede :33::33:

aynı zamandayız o zaman hadi mübarek cuma hürmetine umarım güzel haberler olur senin en son ilişki ne zaman canım

en son dündü canımm :17::17::17: dün 16. günümdü şans varmı bilemiyorum..regl döngün 26-28 gün arasında..

İncir Kürünü duydunuz mu kızlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bence bu ay hepimiz deneyelim gelecek ay hepimiz güzel haberleri verelim inşallah :16::52:

ayy bencedeee:46::46::46:

ayy nerde nerde bu şey..deneyelimm bakalım bencede :33::33:

ayy bencedeee:46::46::46:[/QUOTE]

Kızlar İbrahim Saraçoğlunun bir kürü 8-9 kuru inciri yıkadıktan sonra ortadan bölerek yarım litreden biraz fazla kaynamış suyun içine atıyoruz 15 dk da böyle kaynatıyoruz. her gün 1 bardak içiyormuşuz ama her iki günde bir aynı işlemi tekrarlamak gerekiyormuş buzdolabında saklanabiliyormuş. Böyle 21-25 gün arası devam ediyoruz (her gün düzenli) İnşallah hepimiz bu ay hamiş kalırız kızlar:16::16:

Back
X