• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam sizlere biey sormak istyrm benım adetım son 3 aydır düzensiz olmayaa başladı adet tarihlrrm son 3 ay söyle 24 . 27 7 bu tarhlrde oldu ve şuan adet bitimimin 13. gunu dun yumurtalma testi yaptım silikti 2.çizgi ve elimde kalan 4 tane test var bunları sızce hangı tarıhlerden kulnsam çunku pahalı bışey sureklı alamıyorum...:30::30::30:

adetlerin düzensiz galiba cnım ben bilem hesaplayamadım :) ama aylarını yazarsan yardımcı olabilirim belki :)

adet oldum ama hala kasıklarıma yani yumurtalıklarıma batar şeklinde sancılar giriyor ve bir de belime...Özellikle eğilince nasıl batıyor belim ne den olur ki böyle :31:

geçen sene sonunda vajina iltihaplanması geçirdim rahim ağzında yara olmuştu ozamanlar da böyle batarlar giriyordu acaba aynı sebep mi :43:

bir fikri olan var mı arkadaşlar?

kızlarrr yardımmmm........
moralim fena bozuldu şu anda.. bankada işim çıktı acil izin aldım çıktım..dolmuştan inerken adet oldum gibi birşey geldi..şimdi ve geldim baktım..baya koyu kahve kırmızımsı bir akıntı gelmiş bayada fazla yani..daha adetime 11 gün varrrr:53::53:

adet oldum ama hala kasıklarıma yani yumurtalıklarıma batar şeklinde sancılar giriyor ve bir de belime...Özellikle eğilince nasıl batıyor belim ne den olur ki böyle :31:

geçen sene sonunda vajina iltihaplanması geçirdim rahim ağzında yara olmuştu ozamanlar da böyle batarlar giriyordu acaba aynı sebep mi :43:

bir fikri olan var mı arkadaşlar?

geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin o yüzden olmuştur bu ağrılar:31::31:

moralim fena bozuldu şu anda.. bankada işim çıktı acil izin aldım çıktım..dolmuştan inerken adet oldum gibi birşey geldi..şimdi ve geldim baktım..baya koyu kahve kırmızımsı bir akıntı gelmiş bayada fazla yani..daha adetime 11 gün varrrr:53::53:

canım döngün ne kadardı...
ya yerleşme kanaması yada içinde adetten kalanlar gelmiştir.. korkmana gerek yok:54:

canım döngün ne kadardı...
ya yerleşme kanaması yada içinde adetten kalanlar gelmiştir.. korkmana gerek yok:54:

canım adetim bu ay 26 günde ondan önce 31 günde geldi..şimdi en son adet başlangıcımdan itibaren 16. gün..korktumyaa:18::18:

yerleşme kanıdır ooo merak etme iki hahta kadar öncesinden gelirmiş ooooyyy içime hemen o geldi bekle devam ediyomu bak sonra 1 hafta sonra erken gebelik testi yap yada bekleyebilirsen geçince yapp

Kızlar çift cizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiim :)

hadi hayırlısı inşalllahhh :)

canım telaş yapma hap kullanıyor muydun sen önceden bıraktıktan sonra ara kanamalar olabiliyor..
ya da yerleşme kanaması mı yoksaaaa:53::53::53:

canım telaş yapma hap kullanıyor muydun sen önceden bıraktıktan sonra ara kanamalar olabiliyor..
ya da yerleşme kanaması mı yoksaaaa:53::53::53:
bilmiyorumşekerim...korku heyecanadan anlatamadım bir türlü:1::1:

yerleşme kanmasıdır o o zaman:46::46::46::46::46::46::46:

ayy inşşş ama daha erken değilmi bunun için:44::44:

yerleşme kanıdır ooo merak etme iki hahta kadar öncesinden gelirmiş ooooyyy içime hemen o geldi bekle devam ediyomu bak sonra 1 hafta sonra erken gebelik testi yap yada bekleyebilirsen geçince yapp

hadi hayırlısı inşalllahhh :)

bilmiyorum canım..pazartesi gösteririm geçmezse

hadi inşş yerleşme kanamasıdır canım yaaa

Kızlar çift cizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiim :)

gözün aydın darısı tüm istiyenlerin başınaaa

canım nisan 24
mayıs 27
hazıranda 29 unda olmam gerekiyordu temmzn 7 sinde oldum

valla cnm düzensiz ya ne desem yalan olur dicemki yerleşmedir bilmiyorum ama 29unda olman gerekirken 16 gün önce olmuşsun bilmemki nedir baya baya adetmi bol keseden miydi peki :( anlamadımki nezaman kullancağına dair hiç kullanmadım ama söyle düşünüyorum 29 haziranda olmam gerekiyo dedinya bugünden 14 gün önce yumurtlaman çatlıcak yani,işte bu 14 gün öncesinden bir kaç gün daha evvel o testleri kullanman iyi olur yani böyle bbiliyorum ben yardımcı olabildimse ne mutlu

arkadaşlar kullabnım şekli doğru dimi dediğim gibi yumurtlama 14 gün evvel olduğuna göre ondanda 1kaç gün önceden başlanır dimimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :34:

Back
X