• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar çift cizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiim :)

:46::46::46::46: hayırlı olsun tatlım koşturmaca başlıyo senin için tahlildi ultrasondu :32::32::32:

kızlarrr yardımmmm........
moralim fena bozuldu şu anda.. bankada işim çıktı acil izin aldım çıktım..dolmuştan inerken adet oldum gibi birşey geldi..şimdi ve geldim baktım..baya koyu kahve kırmızımsı bir akıntı gelmiş bayada fazla yani..daha adetime 11 gün varrrr:53::53:

ayy canım ya inşallah bebişin yerleşiyodur ama yerleşme kanaması az bişi olmuyomuydu ben yaşamadım ama :44: istersen hemen bir doktora git

valla cnm düzensiz ya ne desem yalan olur dicemki yerleşmedir bilmiyorum ama 29unda olman gerekirken 16 gün önce olmuşsun bilmemki nedir baya baya adetmi bol keseden miydi peki :( anlamadımki nezaman kullancağına dair hiç kullanmadım ama söyle düşünüyorum 29 haziranda olmam gerekiyo dedinya bugünden 14 gün önce yumurtlaman çatlıcak yani,işte bu 14 gün öncesinden bir kaç gün daha evvel o testleri kullanman iyi olur yani böyle bbiliyorum ben yardımcı olabildimse ne mutlu

arkadaşlar kullabnım şekli doğru dimi dediğim gibi yumurtlama 14 gün evvel olduğuna göre ondanda 1kaç gün önceden başlanır dimimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :34:

ttşkrlr canımmmm bnmm çok sagol..:54:

Kizlar cok uogun bir gundu ugrayamadim ogledenn sonra adet agrimda cabasi hem bebis olmadi hemde agrim var ufff :18: gelelim incir kurune daha once duymuslugum var baska bir ditede bahsedilnisti basari saglayanlarda var aslinda deneyebiliriz oldukca dogal bir yontem ben varim denemek isteyen varsa zaten pek severim inciride helede yas meyvesini uff :9:

Kuzum demedim mi sana gorursun diye :16: allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin kuzucugunu :9:

Ne bileyim canım ben senden çok umitliydim kendim için hiç umitli değildim.inşallah canım bu arada inşallah bidaki aya senin göbişde de olur :)

Son düzenleme:
Ne bileyim canım ben senden çok umitliydim kendim için hiç umitli değildim.inşallah canım bu arada inşallah bidaki aya senin göbişde de olur :)

Ohh sen simdi hamisligin keyfini cikar :9: insallah canim gobisler bebis olsun :9:

Soyle bi baktimda okuyamadigim sayfalara kizlar sperm pamuklu bi bez uzerinde uygun sicaklikta kendi ortamina uygun sartlarda 72 saat yasar lakin kadinlar ve erkeklerin ortamlari farklidir sperm asidik ortamdan cikip bazik(kadin) ortama girdiginde bi kismi ortam degisikliginden burda olur kalanlardanda yolda ic sicakliktan dolayi telef olanlaeida cikarirsak saglikli bi sperm follop tupundeki hazir haldeki yumurtaya ulasir yaklasik 36 saat suren bu surecte zaten catlamis bi yumurta yojsa yumurtanin disindaki korumayi eritip iceri girmesine imkan yok denecek kadar azdir . Bu yuzden siz hesaplarken 72 degil kitksekiz saati baz alin ki doktor yardimiyla yumurta kontrolune giden ciftlerin en gec 36 saat icinde birlikte olmalarida bu nedenle onerilir yumurta catladiginda sperm ulasabilsin diye spermin yumurtaya girdikten sonra icerde 32 saat daha omru olur ama giremezse sizlere omür.Aslinda cok zor gorunsede tibba inat rabbim ol derse birakin 72-36 saatleri en olmadik gunlerde olur misal adete 3-4 gun kala . Ki tiptada bu boyledir aslinda yetiskin bir kadin hergun dollenmeye hazirdir aslinda .

Gun stresi yasamak yerine aslinda hergun dollenebilecek bi yapimiz oldugunu unutmayalim rabbim bizleri devamlilik icin yarattiysa devam etmemize yardim edecektir . SABIR OTU ACIDIR ...

ayşegül tebrikleeerrrrr arkadaşımmm kan testiyle tescillemelisinn artııkk:52::52::52:

Kizlar cok uogun bir gundu ugrayamadim ogledenn sonra adet agrimda cabasi hem bebis olmadi hemde agrim var ufff :18: gelelim incir kurune daha once duymuslugum var baska bir ditede bahsedilnisti basari saglayanlarda var aslinda deneyebiliriz oldukca dogal bir yontem ben varim denemek isteyen varsa zaten pek severim inciride helede yas meyvesini uff :9:

canım bende yapacağım bu ay incir kürünü birlikte yapalım :52: tarifini birkaç sayfa önce yazmıştım sayfa 2264 :16:

selam kızlar geçmiş sayfalarda incir kürü konuşulmuş sanırım bende yapmıştım ama bende bol bol kist yapmıştı bende pkoda var bilmiyorum ondanmı yoksa pkodanmı adette görememiştim

selam kızlar geçmiş sayfalarda incir kürü konuşulmuş sanırım bende yapmıştım ama bende bol bol kist yapmıştı bende pkoda var bilmiyorum ondanmı yoksa pkodanmı adette görememiştim

puff kafam karıştı şimdi durduk yere kist sahibi olmayalım :18::18:

2 yıllık evliyim çalışmlara yeni başladım, 9 unda adatein alk gunuydu gun aşırı deniyoruz inşallahh çok bekllemeden olur hayırlısıyla cumlemizin burada sizlerle paylaşmak istiyorum Allah gonlumuze göre versin hepmizin

ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 4 haftalikken duwdu>>> o gunden 33 gun gecmesine ragmen hala adet olmadim acaba yeni bir hamilelikmi yoksa dusuklerde bu normalmi?

2 yıllık evliyim çalışmlara yeni başladım, 9 unda adatein alk gunuydu gun aşırı deniyoruz inşallahh çok bekllemeden olur hayırlısıyla cumlemizin burada sizlerle paylaşmak istiyorum Allah gonlumuze göre versin hepmizin

Hoş geldin canım benim de bir senem doldu 8aydır deniyoruz bu ay tuttu inşallah :) bu topik uğurlu geldi bana ilk batım da hamile kaldım :) darısı başına :)

Back
X