- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
bugün 38S in BAT günüüüüüüüü![]()
AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alllaahhhıımm hadi inşallahhh müjdeli haber alırızzzzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:
Dün hiç hamiş haberi gelmedi dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 38S in BAT günüüüüüüüü![]()
hadi bakalım az kaldı surda gunler gecsın:) bizde bağıralım haykıralım:)
11.gün zaten pazar gunuydu canım acıkcası korunmadan bırlıktelık dusunmuyorum bu ay ıcın ama bende heycanlandım acanak cesaret ıstıyor bebek ısı :)
spidirmanlerin o kadar saat yasadıgını bılıyorum ama bızımkıler yasarmı bılemıyorum Allahtan hayırlısı![]()
AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Alllaahhhıımm hadi inşallahhh müjdeli haber alırızzzzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:
Dün hiç hamiş haberi gelmedi dimi
Hıııımmmm :26::26::26: Geçmiş olsun canım neyseki yenmişsin çok şükürr
Belirti aramayın belirti aramayın
Kısss senin bat ne zaman?![]()
evet cok şükür şimdilik bitti doktor dün folik asit iç deedi ama hangisini alayım kullananız vardır umarım burdaa
AYY KEŞKEEE YAAAA
eşlerimizei, ailelerimize bayram hediyesi olurrrr![]()
Hayırlısı olsun canım bazen en olmaz dediğin anda geliyo bebişler
Yumuşlarda 12/24 saat yaşıyormuş yanlış bilmiyorsam :26::26::26:![]()
cok yenı evlısın![]()
olabilir kimi gec ıster kımı erken ben ve esım dort gozle beklıyoruz yasadıgım yerde kımsemız yok ve ıkımız ıcınde cok ıyı olucak sebebplerım var benım esım 31 yasında ve baba olmak ıstıo bnde cok ıstyrm
hayırlısı olsun guzelım ben elbette karısamamda daha cıcegınız burnunuzda kı ben kendım ıcın bıle boyle dusunuyorum![]()
ayşegülll hamile kesinleşti...kan testi pozitif çıktıııı...kayınvalidesinede kapak olduuugeçmişi oku kızzzz
sen dün nerdeydinn bakemmmm![]()
31 Temmuz canımmmmmseninki ne zaman
sabah yazdıklarımı okurmusun şekerim...yorum yapmanı isterim şahsennn...4-5 sayfa geride sanırımm
evet cok şükür şimdilik bitti doktor dün folik asit iç deedi ama hangisini alayım kullananız vardır umarım burdaa
Ben ilk folibol kullandım gece 1 adet ama sonra öğrendim ki folic plus daha iyiymiş (d vitamini falanda var içinde) onuda sabah akşam alıyorum![]()
denk gelıyormu yanı spidirmanlarle?
Geliyo geliyo![]()
haklısın oradada dıger topıklere bakarsan gorursun ben cok bunalıyorum psıkolojım bozuluo yanlızlıktan artık daha buraa yenı geldık dogudayım ben delırıyorum evın ıcınde ve ıstıyoruz bız allahım ısteyen herkese nasıp etsın bn yıne ıyıym daha ıstıyorum ya ılk geceden kalanlar var bide![]()
haklısın oradada dıger topıklere bakarsan gorursun ben cok bunalıyorum psıkolojım bozuluo yanlızlıktan artık daha buraa yenı geldık dogudayım ben delırıyorum evın ıcınde ve ıstıyoruz bız allahım ısteyen herkese nasıp etsın bn yıne ıyıym daha ıstıyorum ya ılk geceden kalanlar var bide![]()
bırde evet onlar var yahu kadın olmadan anne oluyorlar :)
Allah gonlune gore versın
bızde hala sabahlar olmasın modundayız modundaydık bılemıyorum olurmu olmazmı gorucez
Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiimalkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)
![]()
![]()
![]()
Aynen canım ben 7aydır kendimi dinledim her ay hamile sandim kendimi.kendini dinlememek en iyisi.şimdi muradima erdim darısı başınıza
aaaaaaa hayırlııı uğurlu olsun o zman inşallah sağlıkla alır bebişini kucağınaaa
Canım dün o kadar çok ve karışık işim vardı ki giremedim doğru düzgünnn
Benimde 28 temmuz canım tamam birazdan okur yorum yaparım
Ben ilk folibol kullandım gece 1 adet ama sonra öğrendim ki folic plus daha iyiymiş (d vitamini falanda var içinde) onuda sabah akşam alıyorum![]()
Geliyo geliyo![]()
ayyy yine aramızda 2-3 gün varrrhadi bakalımmm önce sen sonra ben güzel haberleri duyuralım inşşşş
![]()
kızlarrr yaaaa:18::18::18: bende yine kahvemsi kırmızımsı bir akıntı geldi ama bu sefer açık renkte ne oluyor yaa..2 gündür gelmeyince doktora gitmemiştim..off ne olabilir bu yaa:44::44: daha adetime 9 gün varrr:18::18:
ayyy canımmm benimde sarımsı kahevmsi..tuvalette sarı ışıkta kahve gözüküodu sonra yatak odasına gittim sarımsı kahvemsi birşey..akşamda bir damla geldi..yaa inş senin gibi belirtidir..adetten 1 hafta öncemi oldu canım sende..![]()
az önce klozete baktım tatlım..böle açık renk değil baya koyu renk idrarım..adetim gelirse hemen doktora gitcem..sanırım enfeksiyon var bende..
canım foruma pek giremiyorum , iyi haberlerini kaçırmak istemiyorum. Bana face ten yazarsın tamam mı :)
selam kızlar size haber veren oldu mu bilmiyorum ama dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bebeğimizin.....oğlum olucak![]()
ayıp ettin kankaaa...dün kutlamasını yaptık halayını çektikkk
oğluna inş sağlık ve sıhhatle kavuşursunnn...
OĞLAN ANASIIII![]()
ayhhhhhh cok mutlu oldummm canımmm Allahhhh hayırlısıyla doğmayı nasıp etsin. darısı bizlerin başına..Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiimalkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)
![]()
![]()
![]()
günaydın şekercimmmmGünayyddıınnn ben olmam mı![]()
hadi bakalım bi test yapma vakti geldi diye dşunuyorum bennn... inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canımmmmmmmm benımde batıma 5 gün kaldıhttp://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-526138.html aynı ben gibi ve hamile kalmışşşşşayyy inş öleyimdir yaa..kahveden sarıya döndü..beyaz sarı kahve 3 renks..gök kuşağı gibi mübarekkk
![]()