• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım amin inşallah sadece benim değil allah dünyada nerede ne kadar bebek cocuk varsa korusun inşallah hepimize o gücü versin

ısteyerekmı oldu yoksa bızım gıbı mı bızım 4 ve 6 gun oldu dedık adet yenı bıtık bısey olmaz sonra 11 ve 13 oldu baskada korunmasız bırlıktelık olmadı bende merak ıcındeyım

canımmm cok sagol ne güzel pozitif insanlarsınız ya vallahi burası olmasa sıyırmıştım sanırsam darısı isteyen herkese inşallaaahhhhhhhh amin amin aminnn
bende şaşkınım nasıl cıktı anlamadım :D rabbim sevincimi tamamlasın inşallah hepimizin

Erken dollenmelerde erken cikiyo canim gec dollenmelerde hemen cikmiyo oyle . Canim biz burda hepimiz birbirimizi o kadar iyi anliyoruz ki o beklemek istemek sahte belirtiler herkes neredeyse ayni seyleri yasiyor ve insan kendini bulunca bi yerde iste boyle sicacik oluyor

ısteyerekmı oldu yoksa bızım gıbı mı bızım 4 ve 6 gun oldu dedık adet yenı bıtık bısey olmaz sonra 11 ve 13 oldu baskada korunmasız bırlıktelık olmadı bende merak ıcındeyım

isteyerek oldu canım yumurtlama testi takip ettim ona göre çalıştık inşallah da olmuştur :)
canım öyle düşünme valla allah bilir cok fazla böyle durumda hamile kalan var 2 yıl korunmus bırakır bırakmaz hamile olan var tamamen hormonel hepsi cok ilginc yani bakıyorsun yok olmaz diyorsun korunan bile hamile kalabiliyor
bat ne zaman ?

isteyerek oldu canım yumurtlama testi takip ettim ona göre çalıştık inşallah da olmuştur :)
canım öyle düşünme valla allah bilir cok fazla böyle durumda hamile kalan var 2 yıl korunmus bırakır bırakmaz hamile olan var tamamen hormonel hepsi cok ilginc yani bakıyorsun yok olmaz diyorsun korunan bile hamile kalabiliyor
bat ne zaman ?

5 agustos canım
3 agustosta ayvalıga gıdıyorum 10 gune yakın durucam orada adet olmak ıstmeıyorum gecıktırıcı kullanıcamda oncedende baya onceden oluyor 1-2 gıbı cok erken test ıcın hanı varsa yoksa ona gore ayar ederım kendıme

5 agustos canım
3 agustosta ayvalıga gıdıyorum 10 gune yakın durucam orada adet olmak ıstmeıyorum gecıktırıcı kullanıcamda oncedende baya onceden oluyor 1-2 gıbı cok erken test ıcın hanı varsa yoksa ona gore ayar ederım kendıme

canım bence riske atma 5inde olucaksan 2 3 gün bekle yap testini öyle devam edersin tatile yoksada içersin için rahat eder varsa da bence süper olurrr :))))

evet canım dün gelmiş:47::47:. iyiki test yapmadı. yoksa tek çizgiyi görüp morali bozulacaktı :50::50:

herkese günaydın bu aradaa:3::3::3:. hayırlı cumalar

tühh yaa ben ondan çok umutluydum bu ayyy...şu an moralim bozuldu...uzak dursun kırmızılar bu topiktennnn:47::47::47::47:

günaydın güzelimmm:16::16:

Tek tuple hamile kaldim yuppiiii:))

merhaba tebrik ederimm :16:
tek tüple hamile kaldım deyince hemen yazmak istedim bende dha yeni laporoskopi amelıyatı oldum ve tek tüpüm alındıı çok uğraştınmı ne zmandan beri istiyodun merak ettim :16:

bu arada herkese merhaba:16:

evet canım dün gelmiş:47::47:. iyiki test yapmadı. yoksa tek çizgiyi görüp morali bozulacaktı :50::50:

herkese günaydın bu aradaa:3::3::3:. hayırlı cumalar

Gunaydin canim hayirli cumalar . Evet test yapinca daha beter oluyo ben yapmistim :50: :50:

Back
X