çok sağol canım ya ....Amin inşallah
benim de 25 mart satımdı...22nisanda 313 çıktı... ama bu değer kiminde erken döllenmeden dolayı çok yüksek yada geç döllenmeden dolayı daha düşük çıkabiliyo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım ya ....Amin inşallah
Kızlar tahlıl 2 bucuk saate cıkııoo :) merak ıcındeyım ama doktor cok ılgısız cıktı kan nasıl olsa dedım ama kasık agrım var vs dedım hıııccc bakmadı kan yaptır sonra bakarız demezmı ya dedım ben apandısıt amelıyatı oldum yok tık yok neyse ztn kan tahlilini yapsın kendi hastaneme devam ders olsun bana
saol canım umarım sende bebişinde iyidir
tabiki en güzel olan bebişimle gezmek olur olmazsa da kocamada dedim evden çıkmak yok canım umarım seninde en kısa zamanda bebişin göbüşünde olur inşallahhhhhhhh
canım pes etmek yok kavuşucaz bebişlerimize moral bozmak yokk
Kızlar tahlıl 2 bucuk saate cıkııoo :) merak ıcındeyım ama doktor cok ılgısız cıktı kan nasıl olsa dedım ama kasık agrım var vs dedım hıııccc bakmadı kan yaptır sonra bakarız demezmı ya dedım ben apandısıt amelıyatı oldum yok tık yok neyse ztn kan tahlilini yapsın kendi hastaneme devam ders olsun bana
kesinlikle haklısın o yüzden takmıyor gibi yapıyorumkafamı basdka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum...
kızlar reglım 5 gun gectı doktora gııttım ultrasonla baktı vajınadan kontrol ettı bısey gozukmuo cnm dedı bıde kan tahlılı ıstedı ondada sonuç negatıf
sureklı gaz cıkama var ıdrarım kokulu gelmeye başladı beyaz akıntı var bel agrım var psikolojık dedım bastan ama hepsımı psikolojık arkadaş bugun adetim 7 gun geçtı goguslerımde damarlar cıkmıs ne bılıyımm ümıtlenıorum ıstee![]()
geç döllenme olmus olabılır ama buyuk ıhtımalle östrojenın etkıleı onlar canım benım de oyle olmustu 11 gun gectı adet oldum 12 gun sürdü hakkında hayırlısı olsun
canım 11 gun sonra adet oldun adetınmı 12 gun surdu yoksa hamılemı kaldın
11 gun adetım gecıktı hemde o sıra tedavı olmustuk o kadar umıtlıydım hamıleyım dıye son ana kadar gormuyorlar dıye dusundum ama druma adet oldum adetım de çok fazla ve uzun surdu yumurta kıstı olmustu çatlatamamıs vucudum o yuzden gecıkmıstı çok gecıkınce de adetım 12 gun surdu dr tum belırtıler ostrojenın etkısı dedı ama sende kıst olsaydı alttan muayne olmussu görulurdu yok demekkı ole bı durum sen bıraz daha bekle bakalım inşallah hamılesındır
geçmiş olsun canım öncelıkle sana
bakalım hayırlısı artık bıraz daha beklemem gerek nasip kısmet herşey ama ınsan hop oturup hop kalkıo ıste sende şuan bebiş varmı nasıl gıttı tedavın
bebiş var 9. haftamdayım tedavı güzeldi dr değiştirdik ılk 3 ay ızlemeye aldı benı kendılıgınden olur dıye sonra klomen tedavısıne başladı 2. ayımda oldu şükürler olsun canım darısı başına hayırlı zmanda kucaaana almayı nasıp etsin
kızlar bugun bneım yumurtalma gunum ve son yumurtlama testımı yaptım bıraz önce ikinci çizği silik ya yumurtlamadımmı bne yatestımde bıttı
amın canım guzel dıleklerın ıÇIN Allah razı olsun
senınde bebegınle sana saglık sıhhat versın guzel rabbım kolay dogumlar nasıp olsun darısı başıma olur ınşallah :)