• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hii bende tatile gidiyorum öyle bir zamanki tam yumurtalama zamanı ya öncesi ya tam zamanı :D rabbim büyük ne diyeyim pazar günü döndüğümde olur günüm inşallah da çalışmalar sekmez ihihihi :))))

hii bende tatile gidiyorum öyle bir zamanki tam yumurtalama zamanı ya öncesi ya tam zamanı :D rabbim büyük ne diyeyim pazar günü döndüğümde olur günüm inşallah da çalışmalar sekmez ihihihi :))))

güle güle git güzelim.. hayırlısı olsun bakalım hakkımızda..:54::54:

selam kızlar nasılsınız :10::10:bu ay bizim için sıkıntılı geçti malum ramazan :6: bişi soracam adete 1 kaç gün kala yapılan çalışmada hamiş kalınırmı merak ettimde kaza o mu oluyor ??*

sabahtan sorun vardı kkda şimdi girebildim kızlar günaydın herkese....gerçi sılam haklı neredeyse herkes tatilde:44::44:

sabahtan sorun vardı kkda şimdi girebildim kızlar günaydın herkese....gerçi sılam haklı neredeyse herkes tatilde:44::44:

günaydın güzelim arada bende de oluyor o giremiyorum topiğe:31:
yakında bizde çıkarız tatile az kaldı şekerim ama ben özledim şimdiden arkadaşlarımı:31:

:1::1:evet güzelim nerdeyse herkes tatile çıktı:10:
sen çalışıyosun dimi tatlım ben evde olduğumdan sorun olmuyor:34::34:

Evet canim calisiyorum :( uykusuzluk mahvediyo gece kalkinca cin gibo oluyorum daha sahurdan sonra uyku yok bana :( neyse kaldi iki gun rabbim nasilda sabrini verdi :16: aslinda bizde bayramda kacmayi duaunuyoruz yakin bi yerlere ama tirsiyorum ya bebek varsa suya girmedende olmaz ki

günaydın güzelim arada bende de oluyor o giremiyorum topiğe:31:
yakında bizde çıkarız tatile az kaldı şekerim ama ben özledim şimdiden arkadaşlarımı:31:

sona kaldık biz ama çarşamba günü de ben olmam pazartesiye kadar....

Back
X