• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr çok güzel haberlerleee geldimmm..

polipim atılmış adet dönemimde..100 kişide 2-3 kişide olurmuş bu..
doktorum pko da başlangıç seviyesinde tedaviye gerek yok...folik asitini kullan ve eşinle çalışın gün aşırı dedi...çok mutlyummm...
Rabbim sana çok şükür..
bana dua edenlere çok tşk ederimmmmaa

:16: gunaydin bu mubarek ayin son gunundecallah dualarimizi kabul etsin :16:
Hepinize iyi bayramlar guzel haberlerle donun arkadaslar

büyük günn bat bugün ve hiç bir belirtim yok kasıklarıma bazen iğne batar gibi bişiler oluyo hayırlısı artık aceba ne zaman test yapsam bi kaç gün geçmesini beklesemmi aceba pazar yada pazartesi ye kadar gelmezse yapsam

mehaba kızlar 6 gun gecikmelide olsa kırmızı kartı gördüm önümüzdeki aylara bakacaz herkeze ıyı bayramlarrrr

kızlarrrr çok güzel haberlerleee geldimmm..

polipim atılmış adet dönemimde..100 kişide 2-3 kişide olurmuş bu..
doktorum pko da başlangıç seviyesinde tedaviye gerek yok...folik asitini kullan ve eşinle çalışın gün aşırı dedi...çok mutlyummm...
Rabbim sana çok şükür..
bana dua edenlere çok tşk ederimmmmaa

canımm çok sevindim adına umarım hemen bebiş haberini duyarız senden :52: Rabbim dualarını kabul etsin inş. bu ay olucak :34::34:

kızlar sımdıden herkese ıyı bayramlar dılıyorum dun doktora gıttım bebegım buyumus baya 341 gr ve boyu 20 21 cm cok mutlutyum hepınızı opuyorum gorusuruz:16:

Iyi bayramlar kizlae henuz dr gitmedim adet gunum beta hcg yaptirdim 295.55 cikti sonuc tekrarkamaya gerek duymadim buguun 4+1 daha
Yolumuz uzun

iyi bayramlar hepinize.uzun zamansn oldu gorusmeyeli bende hamileyim.biraz once ogrendim.yarin kan vericem.cok heyecanliyim.hikayemi eve gideyim anlaticam.tlf zor oluyor

günaydın arkadaşlar bayramda burda değildim.. geçmiş bayramınız mübarek olsun:16::16::16::16:

bahar1984 canım çok sevindim senin adına ya rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin:49::49::49:

Gunaydin kizlar guzel haberler okudum hayirli ugurlu olsun hepinize darisi bizlere

arkadaşlar günaydın doğum kontrol hapının bir kutusunu bitirdim
ama adetim 4 gün gecikti anlam veremedim normalde düzene girmesi gerekmez miydi?
adetim hep gecikir zaten benimde yinede şaşırdım 2 gün önce test yaptım belkide korunurken hamile kalmışımdır diye negatif çıktı.
1 kutu daha kullandıktan sonra ilacı muayeneye gidicem kist gitmiş mi diye?

bu arada TAHLİL sonuçlarımı yazıyorum arkadaşlar bilenler yorum yapsın lütfen değerler normal mi?
doktoruma gösterememiştim sonuçları..

TSH : 0,62

FSH : 6,89

LH : 12,26

PROLAKTİN : 18,97

ESTRADİOL : 35

PROGESTERON :0,10

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın doğum kontrol hapının bir kutusunu bitirdim
ama adetim 4 gün gecikti anlam veremedim normalde düzene girmesi gerekmez miydi?
adetim hep gecikir zaten benimde yinede şaşırdım 2 gün önce test yaptım belkide korunurken hamile kalmışımdır diye negatif çıktı.
1 kutu daha kullandıktan sonra ilacı muayeneye gidicem kist gitmiş mi diye?

bu arada TAHLİL sonuçlarımı yazıyorum arkadaşlar bilenler yorum yapsın lütfen değerler normal mi?
doktoruma gösterememiştim sonuçları..

TSH : 0,62

FSH : 6,89

LH : 12,26

PROLAKTİN : 18,97

ESTRADİOL : 35

PROGESTERON :0,10

günaydın kızlaaaaaaaar :16::16::16:
canım sen bu testi adetin 3. günümü yaptırdın. bunların referans değerlerini yazarmısın bide. her hastanede farklı oluyoçünkü referanslar:26::26:

günaydın kızlaaaaaaaar :16::16::16:
canım sen bu testi adetin 3. günümü yaptırdın. bunların referans değerlerini yazarmısın bide. her hastanede farklı oluyoçünkü referanslar:26::26:
Adetin 5.günü falandı herhalde canım sonlarına doğru yani
referans dediğn ne oluyor canım?

Adetin 5.günü falandı herhalde canım sonlarına doğru yani
referans dediğn ne oluyor canım?

bu sonuçların yanında bide olması gereken değerler yazar canım. referans alınan değerler. ona göre yorum yapcamda. benm testime göre değerlendirdim ben şimdi bi problem yok gibi duruyo. hatta ovulasyon yakın galiba o zamana:26::26:

referans aralığı

TSH : 0,62 TSH : 0,35 - 4,94

FSH : 6,89 ----

LH : 12,26 -----

PROLAKTİN : 18,97 PROLAKTİN : 5,18 - 26,53

ESTRADİOL : 35 ----

PROGESTERON :0,10 ----
Olduğu gibi yazdım canım çizgi olan yerlerde bişey yazmıyor raporda da

Son düzenleme:
Back
X