Canim bazilarinda ilac etkili oluyir kimisi ilaci bi gun unutsa hamile kaliyor bunye meselesi ilac kullanmayanda sip diye kalamiyor kalanda var piskoloji cok etkiliyor beklemek stres uff :18:
evet en güzeli beklemek bakalım hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bazilarinda ilac etkili oluyir kimisi ilaci bi gun unutsa hamile kaliyor bunye meselesi ilac kullanmayanda sip diye kalamiyor kalanda var piskoloji cok etkiliyor beklemek stres uff :18:
Insallah varsa cikar hemen yoksada kusmet digerinde 8 gun sonea bile silik cikmiati
ben 1 hafta sonra yapmıştım çok netti..
şimdi yaptığımdada silik ama çok belliydi![]()
Siligi ayirt etmeyi gecen ay ki testte bombos bi ekran gorunce ogrendimhayirlisi bakalim kismet canim
bende alıp alıp yapıyodum :) kıpkırmızı tek bi çizgiyi bende çok gördüm yani :)
bende alıp alıp yapıyodum :) kıpkırmızı tek bi çizgiyi bende çok gördüm yani :)
bu ayda alip yapcam ilmazsa bi daha ki ay yapmiycam![]()
tek kırmızı çizgi görmek genelimizin durumu:)
inşallah bu ay sileriz o durumu.bende sabırsızlanıyorum,ve benim dahaa çoookkk günüm varrrrr...![]()
yaa deme öyle inşallah çıkar 2.çizgi yahu..
ımmm ben 2.çizgiyi gördüm..yarın hamişliğim kesinleşsin hepinize dua edicem söz![]()
Aksam alip yapiyimda bakalim olmadi ikinci cizgiyi kalemle cozcem :)
Sen simdiden et canim hamislerin duasi kabul olur![]()
Yok artik bal gibi hamissin![]()
bu sefer çok zorlu geçicek sanırıminanılmaz mide bulantısı ve baş dönmesi var napcam ben böyle evde tek başıma
![]()
ben 1 hafta sonra yapmıştım çok netti..
şimdi yaptığımdada silik ama çok belliydi![]()
Yok artik bal gibi hamissin![]()
gel bizeee çay içelim hakkaten vakit geçmiyo
cnm ilişkiden 1 hafta sonra bile hemen belli oluyomu böle
ayy inşallah kötü bişey çıkmaz canım yaa..
hiç bi şey çıkmaz canım gönlünü ferah tut çok sevindim senin adına göz açıp kapayıncaya kadar geçsin zamanda bi an önce al bebeğini kucağına:)
eriğim sana kesinlikle katılıyorum
mide bulantıları bile çekiyosun artık,hamişsin .
rabbim kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla![]()