• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun böyle güzel güzel sohbet muhabbet edip moral veriyosunuz..
amin inşallah bu sefer alabiliriz kucağımıza..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

aminnnnn ağzından bal damlıyorrrr:))) tez vakitte bende veririm inşallah size bu mutlu haberi:)

ya kızlar ekim ayında 2tane düğün var..bi kurban bayramında(eşimin amcasının kızı) bide kurban bayramından 1hafta önce (buda teyzesinin oğlunun) ikisindede aynı elbiseyi giysem ne olur? bi de o zamana kadar göbüş çıkmış olur mu ki acaba :S

ya kızlar ekim ayında 2tane düğün var..bi kurban bayramında(eşimin amcasının kızı) bide kurban bayramından 1hafta önce (buda teyzesinin oğlunun) ikisindede aynı elbiseyi giysem ne olur? bi de o zamana kadar göbüş çıkmış olur mu ki acaba :S

valla canım bazısının çabuk çıkıyor bazısının daha geç.o zaman gelsin bi içine girebiliyosan giy gitsin ama diyosanki fotolarda aynı kıyafet olurmu ki bilemem:))fakat göbeğinin çok çıkacağını zannetmiyordum

Icini ferah tut canim . Aa wlbise icin plan yapma iatersen bakalim jamilelik meler getirecek :16:

valla canım bazısının çabuk çıkıyor bazısının daha geç.o zaman gelsin bi içine girebiliyosan giy gitsin ama diyosanki fotolarda aynı kıyafet olurmu ki bilemem:))fakat göbeğinin çok çıkacağını zannetmiyordum

benim ilkinde çıkmıştı 2aylıkken..ama aynı olur mu bilemedim..evdeki olan elbiseleri kınada giyiyim diyorum..1tanede elbise alsam 2sinin düğünündede giysem nolur ki :S sonuçta biri eşimin annesi tarafı biri babası tarafı..

benim ilkinde çıkmıştı 2aylıkken..ama aynı olur mu bilemedim..evdeki olan elbiseleri kınada giyiyim diyorum..1tanede elbise alsam 2sinin düğünündede giysem nolur ki :S sonuçta biri eşimin annesi tarafı biri babası tarafı..

giy gitsin bence...hem sen bu aralar bunlara bile takılma paşa gönlün ne istiyorsa onu yap:)

ayyyy ben 70 kiloyum daha hamile bile degilim :26:

laf eden olur mu ona terettüt ettimde ondan bi sorayım dedim :34:

valla canım ben hamile olsam kesinlike böyle bir şeyi düşünmem bile hem sonuçta elbise senin keyif senin kim ne derse desin takılma böyle şeylere:)gerçi ben hamile olmadığım halde bile takmam ama :))

Selam kizlar,

araniza yeni katiliyorum ve dogum kontrol hapinida yeni biraktim dun adet oldum.. yumurtlama donemini beklemekteyim insallah ilk denemede olur..
cok heycanliyim ve sanki zaman durdu cok mu takiyorum nee.. :)

bu arada 23 yasindayim 2 yillik evliyim.. erken mi ?? degilmi ?? ama istiyorum..

Selam kizlar,

araniza yeni katiliyorum ve dogum kontrol hapinida yeni biraktim dun adet oldum.. yumurtlama donemini beklemekteyim insallah ilk denemede olur..
cok heycanliyim ve sanki zaman durdu cok mu takiyorum nee.. :)

bu arada 23 yasindayim 2 yillik evliyim.. erken mi ?? degilmi ?? ama istiyorum..

aramıza hoşgeldin canım..hakkında hayırlısı olsun..
yooo çok takmıyosun inan bana ilk kez deneme düşüncesinden sonra herkes senin yaşadıklarını yaşıyo ;)
bende 23 yaşındayım 1yıl 2aylık evliyim..8-9 aylık evliyken hamile kalmıştım ama malesef bebişimizi kaybettik.şimdi tekrar hamileyim ve erken olduğunu düşünmüyorum..

Back
X