• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşama ne yemek var kızlar :S şaşırıyorum iyice ne yapacağımı..

valla dün çok yorulmuşum malum pazar tatiliydi gezdik ama sancılanana kadar gezmişim ne zorum varsa...ayağa kalkamadım desen yeridir bugün...hemen bi patates yemeği yaptım yanına salata hazırladım kocam gelince yağını tuzunu ekşisini koyarım bitti gitti...başka çeşit yapamadım valla çok berbatım bunu bulduğuna dua etsin :19::19:

valla dün çok yorulmuşum malum pazar tatiliydi gezdik ama sancılanana kadar gezmişim ne zorum varsa...ayağa kalkamadım desen yeridir bugün...hemen bi patates yemeği yaptım yanına salata hazırladım kocam gelince yağını tuzunu ekşisini koyarım bitti gitti...başka çeşit yapamadım valla çok berbatım bunu bulduğuna dua etsin :19::19:

ayyy çok severim yarında ben yapayım bari :) ayyy benm ki çorbasız oturmaz sofraya :S yarında hazır çorba yapsam bana bi zararı olur mu ki?

ayyy çok severim yarında ben yapayım bari :) ayyy benm ki çorbasız oturmaz sofraya :S yarında hazır çorba yapsam bana bi zararı olur mu ki?

yok kıız ne zararı olucak benim kocam da kremalı tavuk çorbasına bayılıyo ama hazır olucak...durup durup ondan yapardım hiç de bi sıkıntısını görmedim...ama bir o kadar da tarhana yapmışlığım vardır...geçtiğimiz aya kadar çok içerdim çorba şimdi pek aramıyorum havalar da sıcak ya çok ondan belki...ama hamileliğimin çorba top 3ü : tarhana,kremalı tavuk ve mercimek

Son düzenleme:
yok kıız ne zararı olucak benim kocam da kremalı tavuk çorbasına bayılıyo ama hazır olucak...durup durup ondan yapardım hiç de bi sıkıntısını görmedim...ama bir o kadar da tarhana yapmışlığım vardır...geçtiğimiz aya kadar çok içerdim çorba şimdi pek aramıyorum havalar da sıcak ya çok ondan belki...ama hamileliğimin çorba top 3ü : tarhana,kremalı tavuk ve mercimek

haha ben de çok severim o 3 çorbayı..

Hazir corbanin xararini soyluyorum icinde msg yani monosodyum glukomat var yani cin tozu yani cips ve bulyonlarda kullanilan lezzet verici tatlandirici ve bagimlilik yapici madde ne mi yapar asiri tuketimi gozde gozluge kataraga kadar goturur ama oyle arada sirada yemekten bisi olmaz :34:

Hazir corbanin xararini soyluyorum icinde msg yani monosodyum glukomat var yani cin tozu yani cips ve bulyonlarda kullanilan lezzet verici tatlandirici ve bagimlilik yapici madde ne mi yapar asiri tuketimi gozde gozluge kataraga kadar goturur ama oyle arada sirada yemekten bisi olmaz :34:

hımm teşekkür ettim canım o zaman bi zararı olmuyo bana :D

Canım bende çok merak etim seni
hatılıyosundur geçen ay bat larımız aynıydı.
bencede çok güzel bir karar almışsın.işten çıkman konusunda da çok iyi yapmışsın
iş yeri stresinin nasıl bişi olduğunu önceki işimden biliyorum az çok.önce ruh sağlıklarımız hamişliğe hazır olmalı düşüncesindeyim
inşallah kontrolunden mutlu dönersin.ve bence doktora gidene kadar da çalışmalara devam etmelisin
ben bu ay kaç kez denedik sayısını bile unuttum:17::17:

kızlar ya benim göğüs uçlarım çok fena acıyor,sızlıyor resmen:50::50:

kızlar doktorlarınız hazır mı peki çok kararsız kalıyorum bu konuda:24:

Canım merhaba aramıza hoşgeldin bende bu topiktenim uzun zamandır takip edemiyordum :3: :29:.... bende 8 aydır bebek düşünüyorum henüz bi gelişme yok:31:... sende önce doktora git bi görün sonrada eşin görünsün dokor kontrollerinden geçin daha sağlıklı gebe kalırsın:34:.. beslenmene çok dikkat et eşine bol bol fındık fıstık yedir :23: inşallah en kısa sürede hmen gebe kalırsın canım güzellikler hep seninle olsun :16::16::16::16:

18 tabi ki...30 gün sayarsan 18 ine denk gelir cnm:)Hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydın canlar ben dunbregl olmadim ama bugun kesin olcam sabah test yaptim tertemiz bir sayfa acildi :( piskolojim hormonlarima baski kuruyor sanirim grleceksen gel artik kırmızı :36:

Back
X