• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda olur seninde haberini buradan duyarız ovulasyon takibi yapıyormusun

inşaAllah hepimizinde tez zamanda olsun ..

netten son üç ayın adet tarihini girip hesaplama yaptığımda 28 ağustos olarak gözüküyor bat'ım

kadınlar kulubünün ovulasyon hesaplama aracını kullandığımda ise 25 ağustos gözüküyor bat..

bilmiyorum ne çıkacak .. biraz karışık oldu sanırım özürdilerim

ama hiç ümitli değilim ara ara kasık ağrılarım oluyor ama sürekli üstümüz açık camlar açık ceyranda yatıyoruz felan

üşütmüşümdür büyük ihitmalle diye ona yoruyorum

Merhaba kızlar

Sizleri uzaktan takip etmekten çok sıkıldım artık :)

evliliğimiz birbuçuk seneye yaklaşıyor biz uzun bir zamandır korunmuyoruz 7-8 aydır felan ama hala bebişimiz yok

ve son zamanlarda artık çok daha fazla olsun demeye başladık

bu gece rüyamda

çok rahat bir doğum yaptığımı .. hiç dikiş atılmadığını söylüyordum birilerine :)

ve çok tatlı bir bebeğim olduğunu gördüm.

Sabah uyandığımda hala rüyayı hissetmek için gözlerimi kapadım geri uyumak istedim resmen

ve tüm bunların üzerine artık size yazmak istedim sizinle burada paylaşmak istedim bu hislerimi

canımm çok iyi anlıyorum seni..hoşgeldin aramızaaa:16::16::16:

inşallahhhh yumurtam bebek olsun hamile olalım inşallahhhhh

yok be canım boşver çılgınlığı ben bu ay adetim geçmeden hiç bişey yapmıcam valla

yaa aldım bile testi yarın cabah yapıcam...zaten tek çizgi çıkacağı için çok kasılmıcamm...

kan tahlilimi kuzum ya kan tahlilnde ne zaman belli olur kızlar?

yok canım çiş testiii:9::9::9:

yok ya yaptırma azıcık sabret benım 24unde adı bat'asıca :D ama inatla haftaya carsambaya kadar yaptırmayacagım :D
yada illa yaptırcaksan pzrt yaptır :D

aldım kuzummm...yapayım çıkmazsa çıkmaz kuzum...çıkarsa naparım bilmiom ama:52::52::52:

inşaAllah hepimizinde tez zamanda olsun ..

netten son üç ayın adet tarihini girip hesaplama yaptığımda 28 ağustos olarak gözüküyor bat'ım

kadınlar kulubünün ovulasyon hesaplama aracını kullandığımda ise 25 ağustos gözüküyor bat..

bilmiyorum ne çıkacak .. biraz karışık oldu sanırım özürdilerim

ama hiç ümitli değilim ara ara kasık ağrılarım oluyor ama sürekli üstümüz açık camlar açık ceyranda yatıyoruz felan

üşütmüşümdür büyük ihitmalle diye ona yoruyorum

eğer çalışmaları gün aşırı yaptıysan olmayacak diye bı sıkıntı yok günü mutlaka denk gelir rabbim tez zamanda versin inşallah
yumurtalama da olabilir üşütmüşte olabilirsin bebişte olabilir şuanda bilemiyoruz daha yakın günü yaklaşınca anlarsın :) artık haberlerini bekliyoruz

Cnm sen kan testi yaptir.bence hamilesin ;) hosgeldin bu arada :3:

hoşbulduk haftaya kadar bekleyim doktora gideyim diye düşündüm aile hekimliklerine sinir oluyorum dün gittim kan testi yaptırmaya saat 2 ye kadar gelmen lazımdı felan dediler.hem kese oluşmustur degilmi hamileysem

hoşbulduk haftaya kadar bekleyim doktora gideyim diye düşündüm aile hekimliklerine sinir oluyorum dün gittim kan testi yaptırmaya saat 2 ye kadar gelmen lazımdı felan dediler.hem kese oluşmustur degilmi hamileysem

Ben olsam duramaz giderdim.olsun bosver aldirma onlara...tam bilmiyorum cnm ama erken sanki kese icin. Yinede iyi bilen kizlar cvplasin .

Ben olsam duramaz giderdim.olsun bosver aldirma onlara...tam bilmiyorum cnm ama erken sanki kese icin. Yinede iyi bilen kizlar cvplasin .

valla canım bende duramadım dün gittim ama öyle oldu bi daha gitmek istemedim artık haftaya kadar dayanacagım.

Canım selam,
öncelikle inş hamişsindir.
ben önceki gebeliğimde doktor bana beta değerime bakarak şuan erken demişti adetim 4-5 gün geciktiğinde
beta değeri 6000 civarı olduğunda görebiliriz anca keseyi demişti.o ada vajinal muayneyle.
değerim yükseldiğinde gitmiştim alttan bakıp keseyi görmüştü.
7haftalıktım o zman adet tarihime göre

Merhaba arkadslar bende her ay hamilelik bekleyenlerdenim
benide katarmisiniz araniza
her ay umutla olmaz insl. Adet diom ama bakalim bu ay
ne olcak:18:
kizlar bi de bat ne demek acaba
yasim 23 4gun sonra 1sene evli olcm insl.

Son düzenleme:
Canım selam,
öncelikle inş hamişsindir.
ben önceki gebeliğimde doktor bana beta değerime bakarak şuan erken demişti adetim 4-5 gün geciktiğinde
beta değeri 6000 civarı olduğunda görebiliriz anca keseyi demişti.o ada vajinal muayneyle.
değerim yükseldiğinde gitmiştim alttan bakıp keseyi görmüştü.
7haftalıktım o zman adet tarihime göre

canım cok sagol inş hamileyimdir anladım canım adetimin daha 2 gün gecti acele etmemem gerekiyor uzulmamake için sanırım.sen kac haftalık hamilesin canım

Merhaba arkadslar bende her ay hamilelik bekleyenlerdenim
benide katarmisiniz araniza
her ay umutla olmaz insl. Adet diom ama bakalim bu ay
ne olcak:18:
kizlar bi de bat ne demek acaba
yasim 23 4gun sonra 1sene evli olcm insl.

hoşgeldin inş gönlüne göre olur bat bir sonraki olacagın adet tarihi bekledigin adet tarihi yani en son adet tarihin ne zman

canım cok sagol inş hamileyimdir anladım canım adetimin daha 2 gün gecti acele etmemem gerekiyor uzulmamake için sanırım.sen kac haftalık hamilesin canım

ağzından bal akıyo :32:
ama malesef şuan hamile değilim tatlım.
bahsettiğim ocak ayındaki hamileliğimdi.martta düşük yaptım

Back
X