- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Sulalede variz boyle bi iki manyak gik demem kimseye o yuzden :)
aman aman sizden korkulur o zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sulalede variz boyle bi iki manyak gik demem kimseye o yuzden :)
günaydın cnımm..şştt sakin ol bakıım sen önce.stres sıkıntı yapmak yok..Allah yardımcınız olsun![]()
Kizlar gunaydin bugun bende doktora gitcem bakalm
bu doktorda sorun yok dicekmi cok merak ediyorum.kizlqr
gözlerim kütük gibi şiş aslında ama eşimi gönderince uyuyamıyorum anlamadım valla canım yaa..
27 yaşındayım 1 yıl eşimden uzaktaydım öğretmen olduğum için bu ilk denememizteşekkür ederim inş hamileyimdir Allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla
Bu sorun sadece bendemi var diodum sendede varmis :)) esim gittikten sonra bende uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum mal gibi :/ gun icindede uyuyamiyorum halsiz halsiz uzaniyorum sadece :/ garip
yaa dün hastaneyi aradım en erken ekim ayına randevu verebilirz diyolar..ekim ayına kadar hangi hastaneye gitsem ki acaba yaa:S
Ne ekimmi? Hangi hastane orasi
lokman hekim canım..
Alla alla lokman hekim o kdr gec mi verio randevuyu bilmiidum :/
kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş![]()
diğer doktorları bilmem ama Elif Hanım hep bu kadar yoğun..acaba ekim ayına ordan randevuyu şimdi alsamda önümüzdeki haftayada başka bi yerden mi randevu alsam ki :S
kızlar dünkü testimde sonradan 2. çizgi çıktı yaa..sabah geldim dahada belirgindi..bu ne demek..
bir sitede okudum çok yeni gebeliklerde böle oluomuşşş![]()
Ben iki gun ard arda yaptim ilki cok silikti ikincisi daha koyuydu..bu demek oluyoki hamilesin ve beta artmaya d e vam ediyooooooo cnm hadi gozun aydin