• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmmm benimmmmm içini ferah tut :):) hayırlı ve güzel haberler verirsin inşallah..

inşallah canım ya insanın içinde hep ilkinin korkusu oluyor malesef bi atamadım onu cokta rahat bir insanımdır bu beni mahvetti valla
su mubarek cuma gününde inşallah rabbim yüzümü güldürür isteyen herkesi güldürsün :)

Pazartesi 1000 di betan normal bi sekilde yukseliosa suanda 4000 lerde olmasi gerekio ve artik gorunmeye baslamistir onumuzdeki hafta kese kesin gorunur diger hafta gidersende kalp atisini bile duyarsin..sen haftaya gitsende diger hafta yine cagirirlar..ona gore bi karar ver

ayın 19unda verdiğim kanda 1000 çıkmıştı evet..valla beynim durdu ne zaman gitsem ki acaba :S lina kesinlikle alttan bakmıyomu yani

inşallah canım ya insanın içinde hep ilkinin korkusu oluyor malesef bi atamadım onu cokta rahat bir insanımdır bu beni mahvetti valla
su mubarek cuma gününde inşallah rabbim yüzümü güldürür isteyen herkesi güldürsün :)

ahhhh ahhh ben şimdi doktora gitmeye korkuyorum yine kötü bişeyle karşılaşıcam diye :(

iiihuuuuu :)) benimde dün öyleydi off dayanamadım gittim sabah kan testi yaptırdım
halada yaptırmasamıydım dedim ama eşim sağolsun git git git diye sabah bi neşe ile uyandı :D
iyi dedim bende yaptırdım ama fecii korkuyorum şimdi pozitif olsa değer düşükmü diye ki zaten daha biliosunuz 24unde bat
negatifse daha kötü amanın ne yapıcam şaşırdım iş yerinde kalakaldım öyle
inşallahhh birlikte haber veririz hamişizz diyeee :D

canımm inş güzel haberlerini alırız kan testinin sonucunu alınca habersiz bırakma bizi

Sinemcim bence pazartesiye randevu al gorunur kesen hem bizim bildigin uzre aci tecrubelerimiz var uzatma git gorunmesse bi daha gidersin zor drgil o degerle kese gorunmemesine imkan yok zaten .

iiihuuuuu :)) benimde dün öyleydi off dayanamadım gittim sabah kan testi yaptırdım
halada yaptırmasamıydım dedim ama eşim sağolsun git git git diye sabah bi neşe ile uyandı :D
iyi dedim bende yaptırdım ama fecii korkuyorum şimdi pozitif olsa değer düşükmü diye ki zaten daha biliosunuz 24unde bat
negatifse daha kötü amanın ne yapıcam şaşırdım iş yerinde kalakaldım öyle
inşallahhh birlikte haber veririz hamişizz diyeee :D

Tatlım sen bu gidişle yine benden önce öğreneceksin hamiş olduğunu:)Ben şehir dışında annemin yanındayım ve burada hastane mastane bilmem.Sağlık ocağı da cmts kapalı olur.Hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Şimdilik 2 gün gecikti,bugün de olmazsam yarın gider bir test daha alırım.Yalnız bende bu ay aşırı gaz dışında belirti yok,kuvvetli solda kasık ağrısı...O kadar...ama kutumda büyük hissediyorum:)İnşallah boşu boşuna gecikme olmamıştır hiç olmaz çünkü...

Back
X