- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
kızlar günaydın canlarımmmm dün gece yine işteydik cok mutlu yapmasada eşim çünkü sürekli birbirimizi yiyoruz yumurtladıgımı hissettim cunku yaptık :26:
sen adet oldum dememişmiydin tatlım :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın canlarımmmm dün gece yine işteydik cok mutlu yapmasada eşim çünkü sürekli birbirimizi yiyoruz yumurtladıgımı hissettim cunku yaptık :26:
canımmmmm benimmmmm içini ferah tut :):) hayırlı ve güzel haberler verirsin inşallah..
Kizlar hadi hayirli haberler bekliyoruz degerleriniz artsin inşallah
Pazartesi 1000 di betan normal bi sekilde yukseliosa suanda 4000 lerde olmasi gerekio ve artik gorunmeye baslamistir onumuzdeki hafta kese kesin gorunur diger hafta gidersende kalp atisini bile duyarsin..sen haftaya gitsende diger hafta yine cagirirlar..ona gore bi karar ver
inşallah canım ya insanın içinde hep ilkinin korkusu oluyor malesef bi atamadım onu cokta rahat bir insanımdır bu beni mahvetti valla
su mubarek cuma gününde inşallah rabbim yüzümü güldürür isteyen herkesi güldürsün :)
kan verdim kızlarrr![]()
kan verdim kızlarrr![]()
iiihuuuuu :)) benimde dün öyleydi off dayanamadım gittim sabah kan testi yaptırdım
halada yaptırmasamıydım dedim ama eşim sağolsun git git git diye sabah bi neşe ile uyandı
iyi dedim bende yaptırdım ama fecii korkuyorum şimdi pozitif olsa değer düşükmü diye ki zaten daha biliosunuz 24unde bat
negatifse daha kötü amanın ne yapıcam şaşırdım iş yerinde kalakaldım öyle
inşallahhh birlikte haber veririz hamişizz diyeee![]()
ayın 19unda verdiğim kanda 1000 çıkmıştı evet..valla beynim durdu ne zaman gitsem ki acaba :S lina kesinlikle alttan bakmıyomu yani
ayın 19unda verdiğim kanda 1000 çıkmıştı evet..valla beynim durdu ne zaman gitsem ki acaba :S lina kesinlikle alttan bakmıyomu yani
kan verdim kızlarrr![]()
kan verdim kızlarrr![]()
iiihuuuuu :)) benimde dün öyleydi off dayanamadım gittim sabah kan testi yaptırdım
halada yaptırmasamıydım dedim ama eşim sağolsun git git git diye sabah bi neşe ile uyandı
iyi dedim bende yaptırdım ama fecii korkuyorum şimdi pozitif olsa değer düşükmü diye ki zaten daha biliosunuz 24unde bat
negatifse daha kötü amanın ne yapıcam şaşırdım iş yerinde kalakaldım öyle
inşallahhh birlikte haber veririz hamişizz diyeee![]()
Sinemcim bence pazartesiye randevu al gorunur kesen hem bizim bildigin uzre aci tecrubelerimiz var uzatma git gorunmesse bi daha gidersin zor drgil o degerle kese gorunmemesine imkan yok zaten .
kan verdim kızlarrr![]()
canım nacizhane fikrimi sorarsan alttan baktırma derim ben azıcık daha sabret