- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinem güzel haberlerle geliceksin güzel düşün lütfen :)
günaydın canım
günaydııınnn kızlaaaar :)
çooook heyecanlı ama bi o kadarda korku doluyum kuzum :18::18::18:
sen nasılsın bakıyım?
sağolun kızlar yorumlarınız için.
sanırım bir test yapmak ve kendimi meraktan kurtarmam lazım.dua edin ne olur çok korkuyorum ama çok istiyorum.
siinemcim sen istemedikçe vajinal bakmazlar.
evet 88 liyim canımhımmm ama sanki biraz erken davranmışsın işe başlamak için çünkü haa deyince olmuyo bebek..ayy muhasebe deme bana hiç sevmiyorum :)
sen nerdeydin canım yaa :S bide 88limisin?
evet 88 liyim canım
gaziantepteyim
muhasebe zevkli ama bir o kadar zor
Günaydın hanımlar,nasılsınız?
Sıla'cım BAT 'ın dünmüş, son durum ne canım ?
Benim BAT ımı 11 eylül olarak düzeltir misin demiştim geçen gün ama görmedin anlaşılan canım![]()
Şu aşağıdan kontrol o kadar kötü ki hiç doktora gideaim gelmiyor, bende iltihap vardı da 2 defa kontrole gittim kabus gibiydi, ve hamileliğin ilk zamanları yine öyle muayene ediyorlar anladığım kadarıyla, ama bebişler için katlancaz :26:
sen kaçıncı haftadasın ki benimde 4.hafta sanırım daha haftasınıda bilmiyorum :))) bu haftasonu gideyim diyorum cumartesi 4 hafta bitmiş gibi oluyor ama yinede karar veremedim alttan istemiyorum sonraki haftada acaba gecmı olur dıyorum kafayı yedim yani
tamam sildim canımcanım özel msj kutunu silebilirsin
evet 88 liyim canım
gaziantepteyim
muhasebe zevkli ama bir o kadar zor
günaydın canım
içini ferah tut güzelimbende iyiyim yaramaz bişey yok
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın? nerelerdesin çoktandır yoksun.. evet bi ara giremedim okuyamadım geçmişi o yüzden görmemişim tatlım... henüz gelen giden yok canım bende ama 2 gün olan gecikmemi normal kabul ediyorum..